U heeft gezocht op : cheesecake

9 juli 2019 Interview Longread
Interview Thee Leutje Leerdam: high tea aan de Linge

Leerdam is de ‘glasstad’, natuurlijk vanwege de aanwezigheid van de internationaal bekende Glasfabriek Leerdam. De industrie trekt behoorlijk wat toeristen, wat goed is voor de lokale horeca. De dames van Thee Leutje hebben van hun passie hun hobby gemaakt. Van een fulltimebaan in de cha...

21 juni 2019 Opening Koffie & thee
McDonald’s opent 100ste McCafé in Nederland

McDonald’s opent vandaag in Diemen het 100ste McCafé in Nederland. Sinds de introductie in 2016 is het McCafé-concept uitgegroeid tot een populair fenomeen onder de 3,2 miljoen gasten die de 248 McDonald's restaurants wekelijks bezoeken. Het aandeel koffieverkopen vertoont ee...

17 juni 2019 Opening Utrecht
Familiezaak KARAF Food & Drinks opent haar deuren

Utrecht heeft er een nieuwe horecagelegenheid bij: KARAF Food & Drinks aan de Korte Jansstraat. Na meerdere succesvolle restaurants, beginnen eigenaren Fatma en Mustafa Kara deze nieuwe zaak met terras op een prachtige locatie in de Domstad. Voor Utrechtse horecaliefhebbers is KARAF geen onbe...

6 februari 2019 Vega
Vegabond opent de eerste ‘plant-based’ deli in Amsterdam West

Op 1 maart aanstaande opent Vegabond haar nieuwe vestiging in Amsterdam Oud-West. De winkel biedt naast een breed aanbod aan plantaardige producten en delicatessen ook een gezellig eetgedeelte waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Deze verse ‘deli- gerechten’ kunnen tevens...

19 december 2018 Interview Longread
Interview Hop & Stork Utrecht: lunchen in een chocoladehemel

Hop & Stork is in het gat gedoken van de ultieme chocolade- en koffiebeleving. Dit alles wordt gecombineerd met lunch, zodat er altijd wat te beleven is in de zaak. “We willen dalmomenten vermijden, zodat het hier altijd gezellig is”, vertelt Remco Groenewold, de mede-eigenaar van Ho...

19 december 2018 Interview Longread
Interview lunchroom Fika: "Geen uitsmijters, maar smørrebrød"

Carlijn Evers startte in 2015 haar eigen zaak, Fika, in Nijmegen. Na zeven jaar in restaurants gewerkt te hebben naast haar studie communicatiewetenschappen, hakte ze de knoop door. Liever niet op kantoor, maar lekker binnen de horeca aan het werk. Het bleek een goede keuze. Carlijn werkte na haa...

5 november 2018 Interview
Het dessert, daar kun je meer mee doen

Het dessert is een vast onderdeel van de menukaart, je kunt niet zonder. Toch is het in de realiteit van de drukke restaurantkeuken vaak een ondergeschoven kindje, waarbij ijs van de groothandel, fabrieksgemaakte taarten en buitenshuis gefabriceerde patisserie vaak de boventoon voeren. Ga je zelf aa...

5 november 2018 Opening Fastservice
McDonald’s opent 75e McCafé in Nederland

Vorige week wordt in het McDonald’s restaurant Enkhuizen het 75ste McCafé in Nederland geopend. Deze nieuwe service is sinds de introductie in 2016 uitgegroeid tot een groot succes, dat nauwelijks meer weg te denken is uit de 75 McDonald’s restaurants die deze service bieden. In r...

18 september 2018 Interview Longread
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij TMF, ging daarna aan de slag als actrice in soapseries en is nu frequent te zien bij RTL Boulevard, zowel als presentatrice als in de rol van fooddeskundige. Koken is immer...

16 mei 2017 Opening Culinair
Atelier Restaurant & Bar Amsterdam geopend

Atelier Restaurant & Bar aan de Valschermkade 16A in de Schinkelbuurt in Amsterdam is geopend. Na een verbouwing, het aanstellen van een nieuwe chef en met een compleet ander foodconcept is Atelier klaar om haar gasten culinair te verrassen. Atelier ...

2 december 2016 Opening Restaurant
McDonald’s opent 10e McCafé in Nederland

Met de opening van McCafé in het McDonald’s Restaurant in Maasdijk staat de teller van dit nieuwe concept al op 10 in Nederland. Positieve reacties van gasten en goede resultaten van McCafé staan aan de basis van de uitrol in Nederland, die pas in februari van dit jaar begon. In ...

22 februari 2016
McDonald's lanceert Salad Bar en McCafé

De internationale McDonald's-concepten Salad Bar en McCafé zijn in Nederland geopend. De McDonald’s-vestiging in Hoorn heeft de primeur. Nieuw in Nederland In het restaurant in Hoorn is een aparte balie gebouwd, waar klanten koffie kunnen bestellen en kunnen kiezen uit een divers aanbod aan ...

15 december 2015
Tegen de HEMA kun je niet op

Henny Fluit is eigenaresse van brasserie De Groene Vlinder in Kampen. Met haar 62 jaar is ze niet de jongste ondernemer die we ooit in Lunchroom hebben gehad, en haar ervaring geeft ze graag door aan het personeel. Henny is al vanaf haar zeventiende werkzaam in de horeca. 45 jaar ervaring… Dat t...

3 februari 2015
Nationale Lunchroomdag on tour was een succes

Maandag 2 februari was het zover: de 1e Nationale Lunchroomdag on tour in De Glazen Ruimte in Maarssen, met als thema: 'uw huisgemaakte taart op de kaart!' Gemakkelijk en snel Tijdens deze dag wilde Dr. Oetker Food-Service in samenwerking met lunchroomeigenaar Dennis van de Klaauw, andere lunc...

27 januari 2015
Laat je verwennen op 2 februari

Nog heel even en dan is het zover: de Lunchroom Inspiratiesessie in Maarssen. Het restaurant van Ramon Beuk is op 2 februari het decor van deze culinaire bijeenkomst. Je komt er natuurlijk voor inspiratie en om bij te leren, maar de inwendige mens mag ook goed verzorgd worden. Nou, daar is ook aan ...

22 januari 2015
Gratis sessie voor lunchroomondernemers

Lunchroomeigenaren blijken nog steeds vaak consumentenproducten te gebruiken wanneer zij aan gaan bakken. Dr. Oetker signaleerde dit en introduceerde speciale bakmixen voor de professional. Dennis van der Klaauw is eigenaar van Pure Lunchroom en een fan van de producten van Dr. Oetker. Met de mixe...

12 november 2014
Gingers Donuts en Bagels geopend

Gingers Donuts en Bagels is de nieuwe hotspot van Purmerend. Men kan er terecht voor brownies, cakes, thee en andere lekkernijen. Op 25 oktober kon de zaak open na weken van verbouwen. Het resultaat is dan ook fantastisch. Gingers Donuts en Bagels heeft bagels, yoghurt, 'zoete zondes' zoals bro...

16 oktober 2014
Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

Direct naast het bekende restaurant Mauve wordt op donderdag 23 oktober Gastrobar Anton geopend. Een hippe horecagelegenheid waar gasten terecht kunnen voor een goede kop koffie of een drankje, maar waar ook kleine en verfijnde gerechtjes geserveerd worden. Aan de hoge tafels van Anton kunnen gaste...

11 juni 2013
Nieuw! Lunchroom Homemade Goodies

De Amerikaanse Tanja Schuurman-Robinson heeft haar bakkerij/lunchroom Homemade Goodies geopend. De zaak in Purmerend staat geheel in het teken van Amerikaanse lekkernijen. Bakken en koken deed ze al met veel plezier. Nu heeft ze haar passie gevolgd en van haar hobby haar werk gemaakt. Amerika...

23 april 2012
Gratis porseleinen cups bij Ben & Jerry's

Let goed op uw brievenbus deze dagen, want bij de aprileditie van Lunchroom vindt u een bijsluiter. Wanneer u deze invult, en vijf dozen overheerlijk ijs bestelt, dan krijgt u gratis 12 porseleinen cups cadeau. Met de zomer voor de deur kan dat natuurlijk geen kwaad. Bovendien is Ben & Jerry's ee...

14 december 2010
Eerste Burgerz feestelijk geopend

Deze week is het eerste filiaal van de nieuwe restaurantketen Burgerz, in Den Haag, officieel geopend door Gerrit Zalm. Tijdens deze feestelijke aangelegenheid bakte Gerrit Zalm, na het openingswoord, de naar hem vernoemde Zalmburger met Jack Daniel's-saus. Restaurantketen Burgerz is een nieuw horec...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: