Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

16 oktober 2014 |
Nieuw in Laren: Gastrobar Anton<

Direct naast het bekende restaurant Mauve wordt op donderdag 23 oktober Gastrobar Anton geopend. Een hippe horecagelegenheid waar
gasten terecht kunnen voor een goede kop koffie of een drankje, maar waar ook kleine en verfijnde gerechtjes geserveerd worden. Aan de hoge tafels van Anton kunnen gasten straks tot na middernacht genieten van de beste wijnen, cocktails en bites. Overigens is Gastrobar Anton ook geopend voor de lunch, is er natuurlijk op vrijdagmiddag een borrel die een beetje Larenaar niet mag missen en draait er in het weekend een dj.

Foto: Max Jansen Photography

Loungen in Laren
Hoge tafels met design barkrukken, een grote robuuste bar en een comfortabele zithoek met leren banken. De gasten van Gastrobar Anton kunnen op verschillende manieren loungen in de nieuwste horecagelegenheid van Laren. Het interieur doet Scandinavisch aan en is warm en modern met vintage touch. Er is gebruik gemaakt van verschillende soorten hout, leer en stof en de sfeervolle belichting maakt het op ieder moment van de dag aangenaam vertoeven. De menusuggesties zijn aangepast aan de drankkaart. Bij aperitief, wijn, cocktails, bier en koffie zijn bijpassende gerechtjes te bestellen. Wat te denken van een goed glas wijn met gegrilde bietjes, geitenkaasmousse, sherry azijn en dragon of een cocktail met steak tartaar met gepofte quinoa en mosterdschuim. Voor een zoete noot serveert Anton onder meer koffie met panna cotta van witte chocolade met gekarameliseerde ananas of een homemade NY cheesecake met limoensorbet.

Buurman van Mauve
Gastrobar Anton huist onder één dak met Mauve, het bekende restaurant dat vernoemd is naar Nederlandse kunstschilder Anton Mauve. Waar Mauve vooral dé plek is om te lunchen en te dineren, is Gastrobar Anton the place to be voor een gezellige borrel met vrienden, culinaire lunch en shared dining diner tot laat in de avond. Iedere vrijdag- en zaterdagavond is er een dj die zorgt voor de juiste sfeer. Het terras van Gastrobar Anton heeft uitzicht op de bekende Brink, in het hart van Laren, de plek waar toute bekend Laren ziet en gezien wordt.

Christel Tuin


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: