Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

16 oktober 2014
Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

Direct naast het bekende restaurant Mauve wordt op donderdag 23 oktober Gastrobar Anton geopend. Een hippe horecagelegenheid waar
gasten terecht kunnen voor een goede kop koffie of een drankje, maar waar ook kleine en verfijnde gerechtjes geserveerd worden. Aan de hoge tafels van Anton kunnen gasten straks tot na middernacht genieten van de beste wijnen, cocktails en bites. Overigens is Gastrobar Anton ook geopend voor de lunch, is er natuurlijk op vrijdagmiddag een borrel die een beetje Larenaar niet mag missen en draait er in het weekend een dj.

~Foto: Max Jansen Photography~

*Loungen in Laren*
Hoge tafels met design barkrukken, een grote robuuste bar en een comfortabele zithoek met leren banken. De gasten van Gastrobar Anton kunnen op verschillende manieren loungen in de nieuwste horecagelegenheid van Laren. Het interieur doet Scandinavisch aan en is warm en modern met vintage touch. Er is gebruik gemaakt van verschillende soorten hout, leer en stof en de sfeervolle belichting maakt het op ieder moment van de dag aangenaam vertoeven. De menusuggesties zijn aangepast aan de drankkaart. Bij aperitief, wijn, cocktails, bier en koffie zijn bijpassende gerechtjes te bestellen. Wat te denken van een goed glas wijn met gegrilde bietjes, geitenkaasmousse, sherry azijn en dragon of een cocktail met steak tartaar met gepofte quinoa en mosterdschuim. Voor een zoete noot serveert Anton onder meer koffie met panna cotta van witte chocolade met gekarameliseerde ananas of een homemade NY cheesecake met limoensorbet.

*Buurman van Mauve*
Gastrobar Anton huist onder één dak met Mauve, het bekende restaurant dat vernoemd is naar Nederlandse kunstschilder Anton Mauve. Waar Mauve vooral dé plek is om te lunchen en te dineren, is Gastrobar Anton the place to be voor een gezellige borrel met vrienden, culinaire lunch en shared dining diner tot laat in de avond. Iedere vrijdag- en zaterdagavond is er een dj die zorgt voor de juiste sfeer. Het terras van Gastrobar Anton heeft uitzicht op de bekende Brink, in het hart van Laren, de plek waar toute bekend Laren ziet en gezien wordt.

~Christel Tuin~


Overig nieuws