Familiezaak KARAF Food & Drinks opent haar deuren

17 juni 2019 | Thijs Jacobs

Utrecht heeft er een nieuwe horecagelegenheid bij: KARAF Food & Drinks aan de Korte Jansstraat. Na meerdere succesvolle restaurants, beginnen eigenaren Fatma en Mustafa Kara deze nieuwe zaak met terras op een prachtige locatie in de Domstad.

Voor Utrechtse horecaliefhebbers is KARAF geen onbekende naam. Het was ook de naam van het restaurant dat Fatma en Mustafa in 2014 hadden elders in de stad. Sinds 1999 hebben zij meerdere succesvolle zaken in Utrecht gehad, waaronder restaurant Het Zuiden, restaurant de Eetkamer, restaurant de Artisjok, restaurant Karaf en als laatste restaurant Loof aan het Domplein.

Loof

Fatma Kara: “Eind vorig jaar is Loof overgenomen door mijn broer en zijn compagnon, omdat we het even rustiger aan wilde doen. Maar als snel begon het weer te kriebelen. Toen het pand aan de Korte Jansstraat beschikbaar kwam, twijfelden we geen moment. Dit was de plek voor KARAF Food & Drinks.”

De sfeervolle inrichting is door Fatma Kara zelf bedacht. Het concept van de zaak is daarnaast net iets anders dan de voorgaande zaken. Fatma: “KARAF Food & Drink is de gehele dag open om te ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Bovendien zijn we nu echt een familiebedrijf, want ook onze kinderen zijn deze keer betrokken bij de onderneming.”

Heerlijk terras

KARAF Food & Drinks is van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 09.00 uur en op zondag en maandag vanaf 10.00 uur. Gasten kunnen binnen (of buiten op het terras) de hele dag genieten van de lekkerste koffie, cheesecakes van de Cheesecake Factory, Flammkuchen, warme en koude snacks, vers getapte bieren, een mooie wijnselectie en verfrissende cocktails.

KARAF is ook gemakkelijk op te splitsen in aparte ruimtes voor iedere gelegenheid. Zo is het mogelijk om te vergaderen, borrelen en dineren in besloten gezelschap. Meer informatie is te vinden op: www.karaf.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: