23 juni 2017 Bezorgen
Pizza Hut gaat bezorgen in Nederland

Pizza Hut betreedt de Nederlandse bezorgmarkt. Vanaf vandaag start de Amerikaanse keten met de mogelijkheid pizza te laten bezorgen. Thuisbezorgd.nl bezorgt de bestellingen per elektrische fiets. Pizza Hut Express Utrecht bijt het spits af en naar verwachting volgen andere filialen spoedig. De p...

22 juni 2017 Opening
Nieuwe vestiging Bagels & Beans in Rotterdam

Rotterdam krijgt er een nieuwe vestiging van Bagels & Beans bij. Vandaag heeft investment management organisatie PingProperties een huurovereenkomst gesloten met de koffie en bagel-zaak voor een vestiging in het winkelcentrum Eudokiaplein. Per 1 augustus gaat Bagels & Beans 130m2 winkelru...

22 juni 2017 Food Opening Rotterdam
Osteria Vicini opent ijssalon

Al ruim 5 jaar is Remco Witberg eigenaar van een klein stukje Italië middenin Rotterdam-Kralingen. Vele buurtbewoners hebben Osteria Vicini in hun hart gesloten en strijken geregeld neer voor een goede espresso, heerlijke lunch of diner of een aperitief aan de bar. Vanaf 1 juli kunnen de gasten...

22 juni 2017 Lunch Diner cijfers
Onderzoek: 30 procent van Nederlanders gaat twee keer per jaar uit eten

Uit het Nationaal Gastvrijheidsonderzoek in opdracht van JMW Horeca Uitzendbureau door Kantar TNS blijkt dat een op de drie Nederlanders gemiddeld een keer per half jaar uit eten gaat. Per persoon besteden gasten dan 25,05 euro aan een restaurantbezoek. Voor een gemiddelde hotelovernachting telt de...

22 juni 2017 Groenten Achtergronden
Vijf tips om kinderen groenten te laten eten

Groenten en kinderen, het blijft een lastig verhaal. Hoe krijg je het voor elkaar om kinderen in je horecazaak aan de groenten te krijgen? Er zijn een paar simpele trucjes voor ouders om hun kids aan de groenten te helpen. 1. Laat ze je helpen Eén van de beste manieren om kinderen ...

22 juni 2017 Amsterdam
Amsterdammers willen horecastop in stadsdeel Oud-West

In het centrum van Amsterdam zet de gemeente in op spreiding van de drukte. Dat werkt uitstekend, maar zorgt er ook voor dat het in 'West' steeds drukker wordt, zo lazen we op de website van AT5. In het stadsdeel Oud-West begint het aandeel van koffietentjes en eetzaken wel heel problematisc...

22 juni 2017 Bezorgen
Thuisbezorgd.nl investeert in elektrische vervoersmiddelen

Thuisbezorgd.nl gaat extra te investeren in elektrische vervoersmiddelen. Het streven is om binnen twee jaar minimaal de helft van alle maaltijden in Nederland groen te bezorgen. Het gaat daarmee om tientallen miljoenen bezorgingen per jaar. Thuisbezorgd.nl biedt de bij haar aangesloten bezorgres...

22 juni 2017 Cocktails Achtergronden
Hoteleigenaar woest vanwege diefstal van een menselijke teen

Uit de hotelbar van Downtown Hotel in Yukon, Canada, is een belangrijk ingrediënt ontvreemd. In de Sourtoe cocktail wordt immers een gemummificeerde en in zout gepreserveerde menselijke teen gebruikt als smaakmaker. Diezelfde teen is door een onverlaat meegenomen. Het hotel is nu via social med...

21 juni 2017 Achtergronden Interview
Het bedrijfspaspoort van...Sieta Schellinger

Naam: Sieta Schellinger Leeftijd: 36 Hoe heet je zaak? Pernikkel De locatie van je zaak: Aweg 2, Groningen Wat is de bestseller op de kaart? Vegan Salade Prijs kopje koffie: 2,25 Prijs kopje thee: 2,25 Prijs frisdrank: Hebben wij niet Prijs glas wijn: Hebben wij niet Prijs biertje: He...

21 juni 2017 Opening
Nieuwe Kwalitaria Délifrance in Bergschenhoek

Onderneemster Yimiao Cai is trots op haar nieuwe zaak. Kwalitaria Délifrance Bergschenhoek heeft gisteren haar deuren geopend.Zaterdag 15 juli volgt een feestelijke opening voor de buurtbewoners. Yimiao: "Ik kijk ernaar uit om samen met mijn enthousiaste team iedereen in Bergschenhoek...

21 juni 2017 Food
De ultieme hamburgerbol is geboren

De familie Ter Marsch, bekend van zijn awardwinnende hamburgers, liep al lange tijd rond met de droom om een eigen hamburgerbol te ontwikkelen. In deze zoektocht ontmoetten zij bakker Edwin Klaasen van Desemenzo. Na ruim een jaar experimenteren is de samenwerking een feit en is Bakkerij Ter Marsch b...

20 juni 2017 Amsterdam Opening
Maass Meal Station Prikkelt de zintuigen

Op 8 juni 2017 opende Maass Meal Station de deuren van haar nieuwste eetwinkel in de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West. Een winkel met ready to eat & go maaltijden die alle zintuigen prikkelt. Maass Meal Station biedt gemak en smaakvolle gerechten met verse, deels biologische en seizo...

20 juni 2017 Opening
Hudson Bar & Kitchen viert opening met 'The Quardashian'

Tijdens de officiële opening van Hudson Bar & Kitchen in Leiden presenteerde niemand minder dan Koen Kardashian 'The Quardashian'. Deze nieuwe gigantische 180 gr. Beefburger op quesadilla’s werd gisteren door de bekende social influencer smaakvol omschreven als 'de nieuwe ...

20 juni 2017 Food
IKEA gaat strijd aan tegen voedselverspilling

De Zweeds woongigant IKEA wil de de komendje drie jaar de voedselverspilling in zijn restaurants fors terugdringen. In vierhonderd restaurants van IKEA wordt er nu nog dagelijks bijna 300 kilo aan voedsel weggegooid. Het meubelconcern is daarom in december al gestart met een proef in 84 filialen...

20 juni 2017 Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Stuur nu je recept in voor het 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2017'

Maak jij het lekkerste broodje van Nederland? Staat er een creatie op je menukaart die zozeer de moeite waard is dat heel Nederland hiervan mee mag genieten? Stuur dan je broodje in voor de verkiezing van het 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'. De winnaar krijgt eeuwige roem, een ...

20 juni 2017 Achtergronden
Kreeft van 132 jaar oud vrijgelaten door restauranteigenaar

Een enorme kreeft van elf kilo is ter ere van de 'Nationale Lobster Month' op 132-jarige leeftijd vrijgelaten. Het beest, met de naam Louie, leefde al twintig jaar in een tank in Peter's Clam Bar in Hempstead in Long Island, New York. Huisdier Stadsbestuurder Anthony J. Santino was...

20 juni 2017 Drinks Koffie & thee
Koude koffie van de tap

Wat past er nou beter bij dit zomerse weer dan een ijskoude koffie? Juist, niets! Een verfrissend drankje met een natuurlijke oppepper klinkt ons ideaal in de oren en is een prima alternatief voor frisdrank. Met de Nitro Coffee, dé zomertrend van het moment, spreken we niet van een alternat...

Laad meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: