Column Sico de Moel: rookvrij terras

Column restaurateur Sico de Moel: op de knieën

Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

Zodra de gast jouw horecabedrijf heeft uitgekozen, is 'ie wel klaar met kiezen

Column restaurateur Sico de Moel: Nederlandse wijn

Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Het recept voor spanningen in je team

Column restaurateur Sico de Moel: duurzaam

Column: waar vind jij handel?

Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''

Column Thijs Rullens: Liever tijdloos

Column: lef loont!

Audio-column: Verslavend Genieten

Roken op het werk

Thijs Rullens nieuwe columnist voor Lunchroom

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Column: Hoe zorg je dat je ambitie geen droom blijft?

Audio-column: Moeilijke figuren

De oplossingen voor lastige medewerkers

Column: hoeveel tijd besteed jij aan zaken die werkelijk impact maken?

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Audio-column: De formule voor succes in de horeca

Column: hoe je te wapenen tegen personeelstekort?

Audio-column: bouw je aan je horecabedrijf of ben je brandjesblusser?

Column: ontregelen regels je bedrijf?

Audio-column: denkpatronen die jou als ondernemer niet helpen

Column: blurring is juist een zegen

Column: zorg dat je gezien wordt zoals je gezien wilt worden

Column: een glimlach is gratis

Personeel: let op bij verbetertrajecten en ontslag

Fooien: dit zijn de regels

Column Monique van Gevelt: moeilijke figuren

Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Column: hoe onwetendheid je kan nekken

Rijden onder invloed met bedrijfsauto. Ontslag?

Als je de verkeerde gasten aantrekt, is het wachten op een negatieve review

Pas op met toezeggingen, het is geen gebakken lucht…

Drugsgebruik tijdens bedrijfsuitje: welke arbeidsrechtelijke sancties zijn er?

Monique van Gevelt: hoe uniek en onderscheidend is jouw restaurant?

Hoe ga je om met drugs op de werkvloer?

Juridisch: BV en toch persoonlijk aansprakelijk?

Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Een keur aan wil·le·keur

Column Monique van Gevelt: Dertien in een dozijn

Je goed recht: wijziging van arbeidsvoorwaarden, wijs?

Robots in de keuken: zo groeien Nederlandse restaurateurs nog sneller

Column Voedingscentrum. Meer groente in de horeca

Column Pieter Punter: Spruitjesvolk

Je Goed Recht: Aanzeggen, hoe zit dat ook alweer?

Column Pieter Punter: Alleen de bitterbal lijkt zich te handhaven

Column Pieter Punter: De nieuwe economie

Je goed recht: verborgen camerabeelden...

Smaakgoeroe Pieter Punter: 'Nederlandse lunchcultuur? Een broodtrommel mee naar kantoor'

Mobieltjesterreur

De kosten gaan voor de baten uit!

Doet u mee in 2014?

Pieter Punter - Troosteten

Nieuwste editie van Lunchroom

Pieter Punter - Ons dagelijks brood

Nieuwste editie van Lunchroom

Wilco Admiraal - Flat White?

Nieuwe columns staan online

Pieter Punter - Feest

Nieuwe downloads en reeksen

Column Pieter Punter: Ontbijt

Column Pieter Punter: De magnetron

Column Pieter Punter: Salades

Column Pieter Punter: Verse sappen

Column Pieter Punter: Brood

Column Pieter Punter: Aha! Vers

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: