Interview: Culinaire oase in een grauw winkelcentrum

Het verlenen van schaarse vergunning: een kansspel op zich

Column Monique van Gevelt: Dertien in een dozijn

De exploitatievergunning en het ‘levensgedrag'

Drie horecabedrijven winnen online challenge 'Boost je omzet!'

Bouw jij aan je horecabedrijf of ben je een brandjesblusser?

Wet Bibob: Regelgeving om rekening mee te houden

Uitbreiding: Zo begin je een tweede zaak (en een derde, of vierde...)

Kosten besparen met een goede boekhouding

Hoe onderneem je in een kattencafé?

Video: Zwolse horeca inspireert!

850.000 toeristen in Nederland tijdens Pasen

Eerste Popsicle Bar in Nederland

Lunchzaak zonder broodjes

KHN stopt de procedure tegen brouwerijen

1,2 miljoen Nederlanders op voorjaarsvakantie

Doodsbedreiging na negatieve recensie

KHN: horeca innoveert

Download de gratis HorecaMarketingKalender 2016

Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

Gastvrij ondernemen

Verkoop jij nog geen hotdogs?

Efficiënt ondernemen in Putten

McDonald's vernieuwt volop (video)

Nieuwe vestiging Kaldi opent via crowdfunding

Horeca Vlaanderen start No Food To Waste

Lunchroomdag op BBB Maastricht

Gemeenten weten het niet meer

Wijnproeven met topsommelier

Laatste interview oud-winnaars: Smaak

Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Ondernemers kiezen beste mosselwijn

Gemeentelijke belastingen stegen enorm

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur

SVH neemt horeca-uitgeverij over

Betaalt de horeca te veel btw?

Omzetstijging McDonald's

Crowdfunding voor vestiging Coffeecompany

Win een horecazaak!

Wij cateren bij 300 bedrijven!

IBM's Watson wint Horecava Innovation Award

Toekomst lunchroom ZiZo Utrecht onzeker

Hulp bij allergenenwetgeving

60% meer omzet voor De Koffiepot

Wachten op lunchroom met Michelinster

Makro doet een Rondje Horeca

Rotterdamse ondernemers krijgen pluim

Damn Food Waste in Zwolle

Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim

Nieuwe 'gezonde fastfood plek' in Amsterdam

Nieuwe trend: lunch met Zalm

Crisis voorbij voor strandhoreca

Horecaondernemers gezocht

Handel met gesloten beurs

Weg met afval en verspilling

Gaat u ondernemen in 'foodwalhalla'?

Belastingtips voor horeca

Het perfecte bedrijfsuitje voor u!

3,5% werknemers horeca vormt stel

Inschrijven geblazen! Hop hop!

Meer winst! Hoger rendement! Kom!

Jonge onderneemster opent lunchroom

6 trends die toekomst horeca bepalen

Wilco Admiraal - Tools of the trade

Nieuwe editie van Lunchroom

10 tips bij inkopen

Is de jury al langsgeweest?

Nieuwste editie van Lunchroom

Interview: George Witte

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Nieuwste editie van Lunchroom

Er gaat een lampje branden in de horeca

Tweede Yoghurt Barn 2 september open

Amsterdam vrijer, Den Haag strenger voor horeca

Bedient u de horeca voor een keertje?

Bio Specialist opent tweede zaak

La Place en New York Pizza integreren

Bezorgbedrijven samen tegen overvallen

Veiligheid voor maaltijdbezorgers

Interview: Dieti Mulder

Subway opent shop-in-shopzaak

De vernieuwde Lunchroom is uit!

Vakblad Lunchroom is vernieuwd!

In opmars dankzij De RestaurantKrant

Ilja Gort schrijft boek voor cateraar

Let op! Functioneer op vol terras

Sociale media op werk, wie kijkt mee?

Duo opent vierde Bagels & Beans

Horecazaak zet High Pasen op de kaart

En de winnaars zijn...

Kenniscentrum opent om 11.15 uur

Recordaantal inschrijvingen: wacht niet!

Alle workshops van de Lunchroomdag

Nieuwe lunchroom in Leiden

Ontdek de Rendement Tool op NLD

Interview: Aniëlka Menner en Rob Marcelissen

Interview: Rob Marcelissen & Aniëlka Menner

KHN wil aandacht voor duurzaam

Nationale Lunchroomdag: inschrijven!

Roken in natte horeca onder vuur

Studenten ontwerpen krijtglas

"Ik ben wel klaar met de crisis"

Nationale Lunchroomdag op 18 maart!

Mysterieuze masterclass op Horecava

Kanshebbers Innovation Award bekend

Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

Nog twee dagen Culinair Pretpark

Mis dit grote spektakel niet!

Volop inspiratie voor de foodbranche

'Groene' Sligro Zwolle opent deuren

App voor veilige horeca gelanceerd

Alfons Graumans SVH Meesterijsbereider

Programma GildenEvent12 bekend

Meer workshops Lantmännen Unibake

Kolibrie nieuwe partner KHN

Subway onderneemt ook sociaal

Hoffies Lunchroom binnenkort open

Nieuw jasje Horeca Starterskrant

'Inzicht geeft betere bedrijfsresultaten'

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

Inspiratie op HORECA 2011

Preuverie De Toren nummer 1

Uitbaters HemelS breiden uit in Hoorn

'Ultiem vrouwenbier bestaat niet'

Henri best geleide onderneming van het land

Keurmerk voor afrekensystemen opgericht

De Stadskantine open voor een goede hap

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Horeca Starterskrant vernieuwd

Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair

Nooit meer een lege tafel in je zaak!

Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

Probeer nu gratis de SVH HorecaPlanner

Lunchroom winnaar duurzaamheidsprijs

Shared dining bij Arneym in Arnhem

Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

Deli XL wil duurzame toekomst

Let op... Het nieuwe pinnen

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

Schrijf u in voor De 2e Nationale Lunchroomdag!

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat

De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009

Levens lanceert nieuwe ovenlijn

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Beleg van Breda, Breda (+ vervolg)

Moederbedrijf Deli XL op overnamepad

De Lunchkamer, Enschede

Nationale Lunchroomdag succesvol

Rookverbod leidt tot nieuwe lunchroom

'Quick-coaching' tijdens Nationale Lunchroomdag

Inschrijving Nationale Lunchroomdag van start

Duurzaamheid in horeca loont

Innoveer!

Koffieproducent Mocca d’Or 75 jaar

Spijs

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: