Agenda

3 aug Haarlem Culinair Haarlem 3 - 6 augustus Naar website
26 aug Food Soul Festival Zoetermeer 26 - 28 augustus Naar website
18 sept Gastvrij Rotterdam Rotterdam 18 - 20 september Naar website
22 sept Hippe Happen Festival Rosmalen 22 - 24 september Naar website
24 sept Chocoladefestival Zutphen Zutphen 24 september Naar website
3 aug Haarlem Culinair
Haarlem
3 - 6 augustus
26 aug Food Soul Festival
Zoetermeer
26 - 28 augustus
18 sept Gastvrij Rotterdam
Rotterdam
18 - 20 september
22 sept Hippe Happen Festival
Rosmalen
22 - 24 september
24 sept Chocoladefestival Zutphen
Zutphen
24 september
2 okt Horecabeurs Noord Nederland Groningen 2 oktober Naar website
7 okt Anuga Keulen (Duitsland) 7 - 11 oktober Naar website
9 okt Folie Culinaire Maastricht 9 - 11 oktober Naar website
9 okt BBB Maastricht Maastricht 9 - 11 oktober Naar website
16 okt BELEEF - Food Drinks & More Hardenberg 16 - 18 oktober Naar website
23 okt EuroCHRIE17 Nairobi (Kenia) 23 - 26 oktober Naar website
6 nov Gastronomie Utrecht 6 - 7 november Naar website
19 nov Horeca Expo Gent (België) 19 - 23 november Naar website
20 nov HotelTech 2017 Bunnik 20 november Naar website
8 jan Horecava 2018 Amsterdam 8 - 11 januari Naar website
3 feb INTERGASTRA Stuttgart (DE) 3 - 7 februari Naar website
12 maa Horeca & Food Inspiratie Venray 12 - 14 maart Naar website
11 apr HITEC Amsterdam Amsterdam 11 - 13 april Naar website
3 aug Haarlem Culinair
Haarlem
3 - 6 augustus
26 aug Food Soul Festival
Zoetermeer
26 - 28 augustus
18 sept Gastvrij Rotterdam
Rotterdam
18 - 20 september
22 sept Hippe Happen Festival
Rosmalen
22 - 24 september
24 sept Chocoladefestival Zutphen
Zutphen
24 september

Nieuws

21 juli 2017 Verspilling
Get Chef’s start met bezorging tegen voedselverspilling

Morgen opent het Stenden Hotel in Leeuwarden de deuren van zijn nieuwe restaurant ‘Wannee’ waar je de smaak van de Nieuwe Nederlandse Keuken niet alleen proeft, maar ook voelt. De inrichting sluit hier bij aan met de natuurlijke materialen die gebruikt zijn, zoals Fries eiken, en de binnentuin....

21 juli 2017 Brood Achtergronden
Brood is broodnodig

Morgen opent het Stenden Hotel in Leeuwarden de deuren van zijn nieuwe restaurant ‘Wannee’ waar je de smaak van de Nieuwe Nederlandse Keuken niet alleen proeft, maar ook voelt. De inrichting sluit hier bij aan met de natuurlijke materialen die gebruikt zijn, zoals Fries eiken, en de binnentuin....

21 juli 2017 Food cijfers
Driekwart van de Nederlanders gelooft dat suiker verslavend is

Morgen opent het Stenden Hotel in Leeuwarden de deuren van zijn nieuwe restaurant ‘Wannee’ waar je de smaak van de Nieuwe Nederlandse Keuken niet alleen proeft, maar ook voelt. De inrichting sluit hier bij aan met de natuurlijke materialen die gebruikt zijn, zoals Fries eiken, en de binnentuin....

21 juli 2017 Mensen
McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle heet 500e medewerker welkom

Morgen opent het Stenden Hotel in Leeuwarden de deuren van zijn nieuwe restaurant ‘Wannee’ waar je de smaak van de Nieuwe Nederlandse Keuken niet alleen proeft, maar ook voelt. De inrichting sluit hier bij aan met de natuurlijke materialen die gebruikt zijn, zoals Fries eiken, en de binnentuin....

20 juli 2017 Recepten
Vijf zomerse gerechten voor op de menukaart

Morgen opent het Stenden Hotel in Leeuwarden de deuren van zijn nieuwe restaurant ‘Wannee’ waar je de smaak van de Nieuwe Nederlandse Keuken niet alleen proeft, maar ook voelt. De inrichting sluit hier bij aan met de natuurlijke materialen die gebruikt zijn, zoals Fries eiken, en de binnentuin....

20 juli 2017
Amerikaans ontbijten bij By Jarmusch in Rotterdam

Morgen opent het Stenden Hotel in Leeuwarden de deuren van zijn nieuwe restaurant ‘Wannee’ waar je de smaak van de Nieuwe Nederlandse Keuken niet alleen proeft, maar ook voelt. De inrichting sluit hier bij aan met de natuurlijke materialen die gebruikt zijn, zoals Fries eiken, en de binnentuin....

Bekijk al het nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: