Nationale Lunchroomdag on tour was een succes

3 februari 2015 |
Nationale Lunchroomdag on tour was een succes<

Maandag 2 februari was het zover: de 1e Nationale Lunchroomdag on tour in De Glazen Ruimte in Maarssen, met als thema: 'uw
huisgemaakte taart op de kaart!'

Gemakkelijk en snel
Tijdens deze dag wilde Dr. Oetker Food-Service in samenwerking met lunchroomeigenaar Dennis van de Klaauw, andere lunchroomondernemers laten zien hoe je met de bakmixen van Dr. Oetker Food-Service zelf makkelijk en snel heerlijke taarten maakt. En dat is gelukt!

Bestsellers
Dennis demonstreerde de bereiding van een aantal van zijn bestsellers, voorzien van de nodige tips & tricks. Tussendoor was er uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen en met andere lunchroomondernemers van gedachten te wisselen. Ook de kostprijscalculatie werd niet vergeten.


Inclusief lunch
De inwendige mens werd goed verzorgd: behalve ontvangst met koffie en huisgemaakt appeltaart, werden de gasten verwend met een heerlijke lunch en een cheesecake chocolade-framboos als dessert.

Na afloop kreeg iedereen een goodiebag met een selectie bakmixen om de volgende dag direct aan de slag te gaan in de eigen lunchroom.

Gratis receptenboekje
Heb je deze inspirerende sessie gemist? Download dan het receptenboekje op www.lunchroom.nl en zet ook je huisgemaakte taart op de kaart!
Meer informatie nodig?
Ga naar www.oetker-food-service.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: