Nationale Lunchroomdag on tour was een succes

3 februari 2015
Nationale Lunchroomdag on tour was een succes

Maandag 2 februari was het zover: de 1e Nationale Lunchroomdag on tour in De Glazen Ruimte in Maarssen, met als thema: 'uw
huisgemaakte taart op de kaart!'

*Gemakkelijk en snel*
Tijdens deze dag wilde Dr. Oetker Food-Service in samenwerking met lunchroomeigenaar Dennis van de Klaauw, andere lunchroomondernemers laten zien hoe je met de bakmixen van Dr. Oetker Food-Service zelf makkelijk en snel heerlijke taarten maakt. En dat is gelukt!

*Bestsellers*
Dennis demonstreerde de bereiding van een aantal van zijn bestsellers, voorzien van de nodige tips & tricks. Tussendoor was er uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen en met andere lunchroomondernemers van gedachten te wisselen. Ook de kostprijscalculatie werd niet vergeten.


*Inclusief lunch*
De inwendige mens werd goed verzorgd: behalve ontvangst met koffie en huisgemaakt appeltaart, werden de gasten verwend met een heerlijke lunch en een cheesecake chocolade-framboos als dessert.

Na afloop kreeg iedereen een goodiebag met een selectie bakmixen om de volgende dag direct aan de slag te gaan in de eigen lunchroom.

*Gratis receptenboekje*
Heb je deze inspirerende sessie gemist? Download dan het receptenboekje op "www.lunchroom.nl":http://www.lunchroom.nl/download/67/ en zet ook je huisgemaakte taart op de kaart!

*Meer informatie nodig?*
Ga naar "www.oetker-food-service.nl":http://www.oetker-food-service.nl/

Overig nieuws