Je hebt gezocht op: Macchiato

Van bonen tot beleving: zo maak je van koffie een succes
Koffie is een essentieel onderdeel van het horeca-aanbod en kan bepalend zijn voor het succes van een onderneming. Gasten verwachten niet alleen een g...
“Daarom besloot ik ook een keuken in het pand te bouwen en daarop in te spelen”
Ondernemen in Heerenveen. Shamé Keesman (31) is een gepassioneerde onderneemster die een opmerkelijke route heeft genomen; van de wereld van ar...

Prijs kopje koffie in 10 jaar tijd met 40% gestegen
Drinkt een Nederlander een ‘bakkie pleur’ buiten de deur, dan kost dat gemiddeld 2,62 euro. Dit is een stijging van 40 procent ...

Broodzaak lanceert een koffie to-go abonnement in Nederland
HMSHost Nederland, marktleider in de food- en hospitality branche voor reizigers onderweg, lanceert vanaf vandaag het Koppie Koppie koffie abonnement...

Bedrijfspaspoort: Brood en Zoets
Hoe zou jij je lunchroom omschrijven? "Een beetje een tweede huiskamer voor heel veel mensen. Er komen hier veel vaste gasten, en veel me...

Koffiekennis: alles over koffievarianten
Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker...

Met je hoofd in de wolken door de nieuwe macchiato's van Starbucks
Koffieliefhebbers opgelet! Starbucks introduceert voor aankomend seizoen twee nieuwe varianten op de geliefde macchiato’s: de Iced Vanilla Cloud...
Op Reportage: Koffie Society
Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij ...

Dunkin’ straks ook langs de snelweg
Het razend populaire koffie- en donutmerk Dunkin’ introduceert zijn petrol concept op de Nederlandse markt. De introductie vindt 6 en 7 november...

De Pumpkin Spice Latte is terug bij Starbucks
De herfst kan beginnen: de Pumpkin Spice Latte is terug en ook in een vegan variant verkrijgbaar bij Starbucks. Nadat we de beroemde klassieker m...
Hudson Bar & Kitchen lanceert lunch & bakery concept in Leiden
De Amerikaanse restaurantketen Hudson Bar & Kitchen, lanceert het lunch & bakery concept Hudson Coffee. De eerste vestiging van Hudson Co...

McDonald’s opent 75e McCafé in Nederland
Vorige week wordt in het McDonald’s restaurant Enkhuizen het 75ste McCafé in Nederland geopend. Deze nieuwe service is sinds de intr...

Jacob Douwe Egberts opent D.E. Coffee Kitchen in supermarkt van Hoogvliet
Van een krachtige ristretto tot een romige latte macchiato met salted caramel, altijd bereid met versgemalen espressobonen en echte melk. Bezoekers va...

Dunkin’ Donuts opent in samenwerking met NS filiaal Amsterdam Centraal
De eerste Dunkin’ Donuts in samenwerking met de NS is afgelopen vrijdag 10 november geopend op het Centraal Station te Amsterdam. Amst...

Dunkin’ Donuts Utrecht opent op 12 oktober
De eerste Dunkin’ Donuts in Utrecht gaat volgende week...

Kaldi Mobiel start in Uden
Per 1 september gaat Kaldi Mobiel van start in Uden. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koffiebar die overal in de r...

Kaldi Mobiel Utrecht breidt uit met tweede mobiele koffiebar
Per 1 september is franchisenemer Conrad Blankestijn eigenaar van een tweede Kaldi Mobiel. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Ee...

Eerste Nederlandse Dunkin' Donuts opent volgende week
De eerste Dunkin' Donuts in Nederland gaat donderdag 23 maart aanstaande open. Amsterdam heeft de primeur. Van internationaal formaat nog wel, wan...

Camille Oostwegel lanceert koffie- en lunchconcept
Op vrijdag 10 februari opent in de gerestaureerde kasteelhoeve bij Château St. Gerlach Burgemeester Quicx, Coffee & More officieel haar deur...

Foam Locus wint Horecava Innovation Award 2017
Foam Locus werd vandaag tijdens Horecava 2017 gelanceerd en wint de Horecava Innovation Award categorie Equipment and Service. Jury: “Foam Locus...

Douwe Egberts opent pop-up restaurant op Horecava
Voor het eerst in haar bestaan opent Douwe Egberts een restaurant: ‘The House’. Naast dagelijkse lunches bereiden drie Nederlandse topchef...

Dunkin' Donuts opent eerste vestiging in Nederland in 2017
Dunkin' Donuts, één van de bekendste ketens in koffie en bakkerijproducten ter wereld, opent in 2017 zijn eerste vestiging in Nederl...

Macchiato met gember
Ingrediënten 0,5 eetlepel melasse 0,25 theelepel karamelsiroop snufje gemberpoeder 30 ml espresso snufje kaneelpoeder 0,5 kopje opgestoom...

De Bijenkorf Rotterdam opent nieuw café
In de Bijenkorf Rotterdam is het Metro Café geopend, een geheel nieuw horecaconcept dat ook een take away functie heeft. In het Metro Café kan men...

Mobiele koffiebars duiken overal op
Per 4 juni is franchisenemer Ger Haverkamp eigenaar van een tweede Kaldi Mobiel. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koff...

Starbucks presenteert lentekoffies
Na de koude wintermaanden breekt langzaamaan het zonnetje weer door. Om dit te vieren kunnen koffieliefhebbers tot en met 11 mei genieten van de nieu...

Makro pakt uit op BBB Maastricht
Makro Nederland presenteerde op de BBB Maastricht niet alleen haar fantastische versproducten voor de horeca, maar ook een nieuwe werknemer. Babette K...

Bijenkorf opent nieuw horecaconcept
De Bijenkorf City Café, een geheel nieuw horecaconcept, opende op 18 mei haar deuren in het filiaal Den Haag. Hier kan men terecht voor koffie- en th...

Cappuccinodrinker is controlfreak
De manier waarop je je koffie drinkt, zegt iets over je persoonlijkheid. Zo is een cappuccinodrinker veeleisend en controlerend. Gasten die hun koffie...

Wilco Admiraal - Flat White?
Onlangs bladerde ik door het dagboek dat ik bijhield toen ik in Australië aan het backpacken was. Ik heb daar mijn eerste werkervaring opgedaan en da...

Maasdam wint drie keer Latte Art
Nog één keer wil ze gaan voor het hoogst haalbare: World Latte Art Champion worden. En die kans krijgt Esther Maasdam. Op 28 mei won ze de Latte Art...

De top 7 koffies voor uw lunchkaart
De witte gloed van melkschuim, gecombineerd met een fluweelzachte espresso waarin u de versgemalen koffiebonen proeft. Dit is hoe de beleving van een...

Wilco Admiraal - A Whole Latte Love
Koffie en melk  een combinatie die in vele gedaantes voorkomt. Oorspronkelijk voegden de Italianen melk toe aan de espresso, omdat deze in pure vorm...

Verleid 5 miljoen smartphone-users (3/6)
In zes artikelen staan Edith Scholte en Menno Beker van Socialmediaworkshops.nl stil bij de kansen van Social Media voor de horeca. Deze keer belichte...

Verleid vijf miljoen smartphone-gebruikers
In zes artikelen staan Edith Scholte en Menno Beker van Socialmediaworkshops.nl stil bij de kansen van Social Media voor de horeca. Deze keer belichte...

De beste koffie van Nederland
De acht beste baristaÂs van Nederland strijden op 10 mei a.s. in Hotel de Goudfazant in Amsterdam-Noord om het Dutch Barista Championship. *Tren...

Barista Claudie Donderwinkel wint Dutch Latte Art Championship
Claudie Donderwinkel (Peeze Koffie) is de winnaar van het Dutch Latte Art Championship dat maandag 16 november in Rotterdam werd gehouden. Zij zal Ned...