Kaldi Mobiel Utrecht breidt uit met tweede mobiele koffiebar

22 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Per 1 september is franchisenemer Conrad Blankestijn eigenaar van een tweede Kaldi Mobiel. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koffiebar die overal in de regio kan opduiken. Daarbij kunnen passanten Kaldi koffie proeven, het verhaal achter de koffie horen en de barista aan het werk zien.

Conrad Blankestijn startte zes jaar geleden met zijn eerste Kaldi Mobiel in de regio Utrecht. In die tijd werd hij een graag geziene gast op festivals, beurzen en andere evenementen om de koffie en thee catering te verzorgen. De vraag oversteeg de capaciteit en daarom rees het idee om een tweede Kaldi Mobiel aan te schaffen.

Lekkere koffie op locatie

En nu is het dan zover. Jeroen Dammers, verantwoordelijk voor Kaldi Mobiel op het hoofdkantoor in Zwolle, is erg blij met deze ontwikkeling: “Het toont de mogelijkheden van de formule. En Conrad maakt daar optimaal gebruik van. Hij laat zien dat je een goede boterham kunt verdienen met het zetten van een goede kop koffie of thee op locatie.”

De Kaldi Mobiel formule bestaat nu zo’n 7 jaar. Meest voorkomende respons van gasten is dat het leuk is om de barista achter de mobiele koffiebar aan het werk te zien. Deze bar biedt ruimte voor een Mirage, de toonaangevende koffiemachine voor liefhebbers, waarmee de heerlijkste cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s en ristretto’s kunnen worden gemaakt. Nietsvermoedend op straat het perfecte kopje koffie of thee tegen het lijf lopen, in de regio Utrecht is de kans alleen maar groter geworden.

Elf Kaldi mobiels

In totaal zijn er nu elf Kaldi Mobiels in het hele land te vinden. Blankestijn is de tweede franchisenemer met twee koffiemobiels. Ger Haverkamp van Kaldi Mobiel Bergen op Zoom ging hem voor.

Meer informatie over het Kaldi Mobiel concept of het inhuren van een mobiele koffiebar is te vinden opwww.kaldimobiel.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: