Jacob Douwe Egberts opent D.E. Coffee Kitchen in supermarkt van Hoogvliet

4 januari 2018 | Roy Spijker

Van een krachtige ristretto tot een romige latte macchiato met salted caramel, altijd bereid met versgemalen espressobonen en echte melk. Bezoekers van het monumentale pand van supermarkt Hoogvliet aan Theresiastraat 145 in Den Haag, kunnen vanaf nu bij de nieuwe D.E Coffee Kitchen terecht voor een variëteit aan koffie- en theesmaken. Iedereen kan bij de premium selfservice espressobar eenvoudig de lekkerste koffiespecialiteiten samenstellen, bereiden, personaliseren en afrekenen, en ervan genieten op het indoor terras.

De D.E Coffee Kitchen op de balustrade van de Haagse Hoogvliet vestiging is een ontmoetingsplaats waar klanten en buurtgenoten samenkomen om met hun net gehaalde boodschappen, vers belegde broodje of pizza te genieten van een kop koffie van topkwaliteit. In de self-service coffeebar zijn gasten zelf barista en hebben zij de keuze uit een ruim aanbod koffievariaties van exclusieve espressoblends. Ook aan theeliefhebbers is gedacht: zij kunnen kiezen uit één van de acht melanges uit het Pickwick Slow Tea-aanbod.

“Met de D.E Coffee Kitchen in de Haagse Hoogvliet vestiging creëren wij een luxe out of home beleving binnen een supermarktomgeving, een trend die we steeds meer gaan zien”, aldus Sander van der Linden, Marketing Director Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux. “De monumentale locatie geeft extra cachet aan onze topkwaliteit koffie- en theevarianten die nu op ieder gewenst moment van de dag verkrijgbaar zijn op een gemakkelijke manier”.

“Wij zijn er trots op als eerste supermarkt een D.E Coffee Kitchen te kunnen huisvesten”, vertelt Tessa Agterof, category manager van Hoogvliet. “Wij bieden onze klanten op deze manier iets extra’s en het geeft een impuls aan het reeds bestaande vers-assortiment van onze delicounters. Bovendien biedt de D.E Coffee Kitchen ons de mogelijkheid een ontmoetingsplaats voor de buurt te creëren en zo mensen met elkaar te verbinden.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: