De Pumpkin Spice Latte is terug bij Starbucks

5 september 2019 | Thijs Jacobs

De herfst kan beginnen: de Pumpkin Spice Latte is terug en ook in een vegan variant verkrijgbaar bij Starbucks. Nadat we de beroemde klassieker maandenlang hebben moeten missen, is de Pumpkin Spice Latte vanaf vandaag weer verkrijgbaar bij alle Starbuckslocaties in Nederland. Net als vorig jaar kan je ook een vegan variant bestellen.  

Geniet van een combinatie van de Starbucks Espresso Roast, pompoentaartsaus en gestoomde melk, afgetopt met een heerlijke dot slagroom en pompoentaartkruiden, kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Doordat de unieke Pumpkin Spice Latte-saus zuivelvrij is en gecombineerd kan worden met melkalternatieven zoals amandel- of haverdrink, is het drankje ook als vegan variant te bestellen. 

Verfrissend

Het herfstweer is natuurlijk nogal wispelturig, maar dit is geen enkel probleem voor de #PSL-fans. Naast de klassieke Pumpkin Spice Latte is deze ook verkrijgbaar in een verfrissende versie voor de nazomerdagen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de Pumpkin Spice Frappuccino®, die zowel mét als zonder cafeïne beschikbaar is. Daarnaast kan de #PSL ook ijskoud besteld worden in de vorm van een Iced Pumpkin Spice Latte of een Pumpkin Spice Iced Cold Foam Macchiato.

De nieuwe herfsttoppers

Er zijn vanaf vandaag ook nog drie andere, nieuwe drankjes verkrijgbaar bij Starbucks: de verfrissende Nitro Cold Brew, de Mocha Praline Macchiato en de Iced Mocha Praline Macchiato. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Viswinkel of horeca, wie begrijpt het nog?

Een harinkje aan de staart of een lekker bakje kibbeling, wie houdt daar nou niet van? Een Hollandse traditie of niet, niet overal is het toegestaan een vettig visje met uitjes en zuur te kopen en direct op te eten. Dat volgt uit een handhavingstraject dat is gestart tegen The Seafood Shop aan de Le...

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: