Met je hoofd in de wolken door de nieuwe macchiato's van Starbucks

4 maart 2020 | Noah Gerssen

Koffieliefhebbers opgelet! Starbucks introduceert voor aankomend seizoen twee nieuwe varianten op de geliefde macchiato’s: de Iced Vanilla Cloud Macchiato en de Iced Caramel Cloud Macchiato. Na al die donkere winterdagen kijken we massaal uit naar de lente en de Cloud Macchiatos zijn de perfecte remedie tegen onze winterdip. Met de zijdezachte structuur van deze luchtige drankjes zijn we in de zevende hemel!  

Iced Vanilla Cloud Macchiato 

De krachtige espresso wordt omarmd door verschillende laagjes van koud schuim met vanillesmaak en ijs. Samen vormt dit een luchtig, zacht drankje. Heerlijke vanille-siroop maakt de wolk van vanille compleet.

Iced Caramel Cloud Macchiato

Koffiedrinkers die van karamel houden zitten goed met de Iced Caramel Cloud Macchiato. De combinatie van espresso met karamel en koud schuim, opgebouwd uit verschillende texturen en laagjes en afgetopt met karamel-siroop, zorgt voor een unieke koffie-ervaring.

Personaliseer naar hartenlust

Deze drankjes zijn ook vanaf de lente weer zuivelvrij te verkrijgen in een ruim aanbod van soja-, haver-, kokos- of amandeldrink voor jouw favoriete vegan macchiato. De Cloud Macchiato’s worden bereid met de Starbucks® Blonde Roast-espresso, wat zorgt voor een zachtere touch, zonder op de krachtige smaak in te leveren.

De nieuwe macchiato’s zijn vanaf morgen exclusief te verkrijgen bij Starbucks.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: