Dunkin’ Donuts opent in samenwerking met NS filiaal Amsterdam Centraal

14 november 2017 | Thijs Jacobs

De eerste Dunkin’ Donuts in samenwerking met de NS is afgelopen vrijdag 10 november geopend op het Centraal Station te Amsterdam. Amsterdam Centraal is het eerste treinstation met een Dunkin’ Donuts filiaal, nadat er vanaf 23 maart zeven vestigingen in Nederland zijn geopend.

Deze achtste vestiging is volgens de nieuwste internationale huisstijlelementen vormgegeven. Dat maakte Dunkin’ Donuts, één van ‘s werelds toonaangevende coffee & baked goods merken, vandaag bekend. De winkel aan het Stationsplein werd ’s morgens om 5 uur geopend en serveert vanaf dat moment het Lekkerste koekje bij de koffie.

NS

Namens de NS heeft Exploitatie Manager Jeroen van der Heijden en Huismakelaar van Dunkin’ Donuts Steve Schumann van KroesePaternotte alle mogelijkheden bekeken met de NS naar een mogelijke succesvolle samenwerking. De locatie op Amsterdam Centraal is een to go vestiging in de Amstel passage, een mooie testcase om een verdere uitrol op meerdere stations in Nederland te bekijken.

Verrassen

"We zijn erg blij dat de eerste Dunkin’ Donuts buiten de traditionele winkels een samenwerking is met de NS. We gaan er alles aan doen onze bezoekers te verrassen met Dunkin’ Donuts assortiment coffee & baked goods", aldus Nabil Besali, CEO van Amba Daoud BV en master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland. ‘’Deze Samenwerking met de NS markeert de verdere groei van Dunkin’ Donuts in Nederland, waarvan we er velen willen openen de komende jaren. We kijken er naar uit Dunkin’ Donuts onderdeel te laten uitmaken van het dagelijkse leven van de Station bezoekers en een sterke relatie op te bouwen met de medewerkers van de NS op de stations waar we ons vestigen.”

“Deze vestiging met ruimere openingstijden is een belangrijke mijlpaal", zegt Nabil Besali. “Het is fantastisch dat de eerste Dunkin’ Donuts dagelijks open gaat vanaf 05;00 uur en open blijft tot 01:00 uur. We zijn benieuwd hoe bezoekers zullen reageren op de ruimere openingstijden."

Uber Eats

Dunkin’ Donuts’ assortiment bestaat uit verschillende versgebakken bagels, muffins, croissants en natuurlijk de wereldberoemde donuts. Exclusief voor Nederland zijn donuts met de naam van Hollandse iconen als ‘Delfts Blauw’ en ‘De tulp’ aan het assortiment toegevoegd. Ook doet het ‘Lekkerste koekje bij de koffie’ zijn intrede, namelijk een donut met de oer-Hollandse stroopwafel smaak. Vanaf 15 november kan de klant via Uber Eats ook thuis laten bezorgen dagelijks vanaf 11:00 tot 23:00 uur.

Wie in de nieuwe Dunkin’ Donuts ter plekke wil genieten van één van de lekkernijen, kan 100 procent Arabica en fairtrade gecertificeerde koffie laten zetten zoals de americano, cappuccino, café mocha, cortado, latte en macchiato. Ook de iconische ijskoffies, warme theesoorten, ijstheeën en Dunkin’ specials als Cold Brew en Dunkaccino staan op de kaart.

Over Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950, is één van ‘s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd.

Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Het filiaal in Utrecht is het zevende filiaal welke Dunkin’ Donuts in zeven maanden op Nederlandse bodem heeft geopend: www.dunkindonuts.nl.

Het hoofdkantoor van Dunkin’ Donuts is in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Dunkin’ Donuts maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc. (Nasdaq: DNKN) family of companies.

Voor meer informatie: http://www.dunkinbrands.com/

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Onderwijs
Heb jij het Beste Leerbedrijf Horeca?

Het is weer zover. De volgende editie van Beste Leerbedrijf Horeca gaat weer van start! Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) organiseert namens de branche de wedstrijd voor de 4e keer. Leerlingen en docenten kunnen vanaf 18 juni de leerbedrijven, waarvan zij vinden dat ze kans maken op de titel, no...

Koffie & thee Advertorial
Profiteer nu van een gratis Lonka Professional proefpakket

Om je kennis te laten maken met de overheerlijke en per stuk verpakte Lonka Professional Fudge en Soft Nougat, en om zelf te ervaren hoe heerlijk deze lekkernijen smaken bij koffie en thee, heeft Lonka een proefpakket samengesteld. Vul het aanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een ...

Achtergronden Culinair Fastfood
Lekker of smerig? Domino’s komt met chocolade pizza

Op zaterdag 16 juni onthulde Domino’s haar nieuwste pizza. De choco-lotta pizza gemaakt met echte Belgische chocolade van het merk Callebaut. Het is de eerste zoete pizza op het menu van Domino’s. De pizza is vanaf 9 juli in alle vestigingen verkrijgbaar. Feestelijke pizza De choco...

Amsterdam Opening Culinair
Chef Sidney Schutte opent brasserie

Een plek waar je altijd aan kunt schuiven, meteen vanuit kantoor of rechtstreeks vanuit huis. Geen dresscode, wel goed eten. Geen poespas, wel kwaliteit. Café Cliché is een nieuw initiatief van chef Sidney Schutte dat eind augustus haar deuren opent aan de Middenweg 35 in Amsterdam. He...

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: heb jij het Lekkerste Lunchroombroodje van 2018?

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Dat broodje staat misschien al ergens op de kaart, maar waar? Tot 5 oktober 2018 kunnen medewerkers en eigenaren van dagzaken en lunchrooms in Nederland hun creatie inzenden via thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. De voorwaarden vind je hier: https://www.lunch...

Fonte Frappés: veganistisch, minder suikers en razend populair

Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bekendheid en populariteit die de Frappuccino van Starbucks door de jaren heen heeft opgebouwd. De Frappuccino is een espresso, ijsklontjes, melk, suiker...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: