Foam Locus wint Horecava Innovation Award 2017

9 januari 2017 | Jorien Slager

Foam Locus werd vandaag tijdens Horecava 2017 gelanceerd en wint de Horecava Innovation Award categorie Equipment and Service. Jury: “Foam Locus is een simpele oplossing voor een groot probleem. Met Foam Locus wordt in een klap afgerekend met een frustratie voor vele horecaondernemers en medewerkers.”

Met nieuwe koffietool Foam Locus maakt iedere horecamedewerker altijd perfect melkschuim. Zonder extra training of kennis. De ontwerper, Tjeerd Schravendeel, heeft jarenlange ervaring als barista en koffietrainer. Hij maakt het trainen van horecapersoneel met zijn tool niet alleen makkelijk, ook helpt hij personeel aan een extra dosis vertrouwen. Cappuccino, latte en macchiato lukken nu altijd.

Tjeerd Schravendeel: “Betere koffie, voor iedereen. Dat is mijn ultieme doel. Belangrijk is dat koffie niet ingewikkelder wordt, maar juist bereikbaar. Daarom heb ik Foam Locus bedacht en gemaakt.”

Over Tjeerd Schravendeel

Foam Locus is een product van TJRD, het bedrijf van Tjeerd Schravendeel. Schravendeel werkte jaren als barista en baristatrainer bij o.a. Illy, Bocca Coffee en Coffee & Coconuts. Hij richt zich met TJRD op het ontwikkelen en introduceren van producten gerelateerd aan de koffie- en baristawereld.

www.foamlocus.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: