Starbucks presenteert lentekoffies

17 maart 2015
Starbucks presenteert lentekoffies

Na de koude wintermaanden breekt langzaamaan het zonnetje weer door. Om dit te vieren kunnen koffieliefhebbers tot en met 11 mei
genieten van de nieuwe Starbucks Origin Espresso Peru. Daarnaast kunnen fans van de macchiato hun hart ophalen met een nieuwe smaak, waar Starbucks speciaal voor dit seizoen een Canadese twist aan geeft met de Maple syrup.

*Origin Espresso Peru*
Gedurende het jaar biedt Starbucks diverse mogelijkheden om naast de klassieke Starbucks Espresso Roast te kiezen voor een andere espresso. Deze lente biedt Starbucks de gloednieuwe Starbucks Origin Espresso Peru, waarmee wat extra Latijns-Amerikaanse flair aan de koffie wordt toegevoegd. De koffie groeit op 1600 meter hoogte in de bergen van het Andesgebied waar wisselende weersomstandigheden, zon en regen, en de bescherming van de schaduwen van de omliggende bomen zorgen voor een ideale groeiomstandigheid. Met een vleugje amandel is deze espresso perfect voor in een latte of flat white en door zijn gebalanceerde smaken is de blend volgens de koffiegigant een goede combinatie met een handje noten of een stukje chocolade.



*Starbucks Maple Macchiato*
Deze lente introduceert Starbucks ook een nieuwe variant van de macchatio: de Starbucks Maple Macchiato. Het wordt gemaakt van vanillesiroop, vers gestoomde melk, romig melkschuim, espresso en mild zoete Canadese maple drizzle.

"*Meer lezen over Starbucks? Klik hier!*":http://www.lunchroom.nl/?q=starbucks&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws