Wijnbar geopend in Citymall Almere

6 juni 2016
Wijnbar geopend in Citymall Almere

Op het restaurantplein Belfort van Citymall Almere is wijnbar G’vine geopend. G’vine schenkt uitsluitend Europese wijnen van kleine
wijnboeren. Daarnaast kunnen gasten er genieten van bier van de Amsterdamse Brouwerij ’t IJ. Voor de hapjeskaart werkt G’Vine samen met buurtrestaurants aan het Belfort en met kleinschalige ambachtelijke producenten.

*Steviger op de kart*
Eduard Helwig, Shopping Center Manager van Citymall Almere: “Met de komst van G’vine zetten we het restaurantplein Belfort nog steviger op de kaart. Het plein biedt steeds meer variëteit aan restaurants en bijzondere horeca. Hiermee is het een ideale bestemming voor een ontspannen avond uit, maar ook voor een lekkere lunch tijdens, of een borrel na het winkelen”.
G’vine meet 100 m2 en is te vinden op restaurantplein Belfort 130.

*Citymall Almere*
Citymall Almere is eigendom van Unibail-Rodamco, Europa ’s grootste eigenaar van winkelvastgoed. Unibail-Rodamco voert een actief beleid om haar winkelaanbod te vernieuwen, om zo ruimte te bieden aan nieuwe concepten en in te spelen om de veranderende behoefte van de Nederlandse consument. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met grote winkels en merken in mode, lifestyle, entertainment én elektronica. Maar ook voor kleinere, bijzondere winkels en merken kunnen bezoekers hier terecht.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws