U heeft gezocht op : high tea

16 juli 2019 Koffie & thee Interview
Interview met een theesommelier: Is thee een belevingsproduct?

Aandacht maakt succes. Theesommelier Karin Kamstra is ervan overtuigd. Maar zie je dit ook terug in de manier waarop thee wordt geserveerd? Het drankje is inmiddels meer dan 7000 jaar oud en nog steeds is het overal te verkrijgen. Van een bekertje op het tankstation tot aan een uitgebreide high tea,...

9 juli 2019 Interview Longread
Interview Thee Leutje Leerdam: high tea aan de Linge

Leerdam is de ‘glasstad’, natuurlijk vanwege de aanwezigheid van de internationaal bekende Glasfabriek Leerdam. De industrie trekt behoorlijk wat toeristen, wat goed is voor de lokale horeca. De dames van Thee Leutje hebben van hun passie hun hobby gemaakt. Van een fulltimebaan in de cha...

1 juli 2019 Opening
De Beren opent deze maand een filiaal in Veenendaal

Op dinsdag 2 juli vanaf 10.30 uur viert De Beren Restaurants voor de 41ste keer feest met de opening van alweer een nieuwe vestiging. Dit keer opent de restaurantketen een filiaal op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei: het dorpse Veenendaal. Aan de Rondweg-West 250A genieten g...

24 juni 2019 Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

21 juni 2019 Opening
Anne&Max opent in Leidsenhage

Anne&Max opent op donderdag 27 juni 2019 in Fresh!, de versmarkt in Winkelcentrum Leidsenhage. Het Winkelcentrum Leidsenhage ondergaat een gehele transformatie en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland. In samenwerking met Albron heeft Anne&Max hard gewerkt aan de grootste huiskam...

23 april 2019 Opening Restaurant
De Beren opent tweede restaurant in Capelle aan den IJssel

Het is voor de tweede keer raak in Capelle aan den IJssel. Naast de vestiging aan de Hoofdweg opent De Beren opnieuw een vestiging in de gemeente; restaurant De Beren Capelle - Zandrak. Gasten kunnen vanaf dinsdag 23 april iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, gezellige borr...

9 april 2019 Opening Achtergronden
Ambitieuze franchisenemers openen hun tweede De Beren restaurant in Den Bosch

Vanaf woensdag 10 april zijn de fijnproevers uit de Brabantse plaats en de wijde omgeving iedere dag vanaf 11.00 uur welkom om te genieten van een uitgebreide lunch, gezellige borrel of de beroemde grillspecialiteiten, zoals de streetfood saté, perfect gegaarde entrecote en verse zeebaars &am...

20 december 2018 Achtergronden Interview
Bedrijfspaspoort: Carola Bloemer, Brasserie Zomaar Purmerend

Naam: Carola Bloemer Hoe heet je zaak: Brasserie Zomaar De locatie van je zaak: Purmerend midden in het centrum Wat is de bestseller op de kaart: 'Samen delen'. Een etagère met verschillende warme en koude gerechtjes van onze lunchkaart Prijs kopje koffie: € 2,20 P...

16 oktober 2018 Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

10 september 2018 Amsterdam Opening
Derde locatie van Happyhappyjoyjoy is geopend in de Pijp

Sinds vandaag is de nieuwe vestiging van Happyhappyjoyjoy geopend op Ceintuurbaan 256. Met het succes van het restaurant in Amsterdam West en Oost gaat IQ Creative verder met het verspreiden van deze kleurrijke Aziatische streetfood hangout. Op steenworp afstand van de Noord-Zuid lijn voorziet Happy...

29 augustus 2018 Opening Achtergronden
Anne&Max opent nieuwe lunchroom in Eindhoven

Op vrijdag 31 augustus opent Anne&Max feestelijk haar nieuwste vestiging in Eindhoven aan de Kleine Berg. Anne&Max is de huiskamer in de stad waar gasten op elk moment van de dag kunnen binnenvallen voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en na...

28 augustus 2018 Lunch Achtergronden
Yoghurt Barn kiest heel bewust voor in-store music van A Music Moment

Een samenwerking waarbij A Music Moment alle vestigingen van Yoghurt Barn voorziet van hun muziekdienst 'Soundtrack Business': De eerste door Spotify zelf ondersteunde muziek-streamingdienst voor de zakelijke markt. De Barns van Wouter Staal, oprichter en eigenaar, zijn karakteristieke co...

9 juli 2018 Achtergronden Culinair
Baker’s Dough Pastries verovert Nederland

Vanaf nu kan heel Nederland van Cookie Dough genieten! Nadat vele aanvragen hen om de oren vlogen, hebben zij Baker´s Dough Pastries leven ingeblazen en is het lekkerste koekjesdeeg nu via de bekende horecagroothandels te verkrijgen! Dé guilty pleasure voor horeca en ijssalons Waa...

14 juni 2018 Koffie & thee Achtergronden
Nu ook high tea bij de McDonald's

In Harderwijk hoeft men niet per definitie meer naar een lunchroom om van een high tea te genieten. De plaatselijke McDonald's biedt nu immers ook een high tea aan. Op AD.nl lezen we dat franchisenemers de vrijheid hebben om dergelijke initiatieven te ondernemen. Macarons Andere vestiginge...

17 mei 2018 Opening Utrecht
Leidsche Rijn Centrum geopend: veel horeca

Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bella Cake Café, Kiprestaurant Alan & Pim's, broodjeszaak dagelijks Lekker, Wijn en eetbar Most en Miyabi Asian Cuisine openen in Utrechts ...

20 februari 2018 Interview CityTrip
CityTrip Enschede: interview 'Melan'

In de CityTrip Enschede-reeks bezochten we eerder al Stoet en Meisje, twee relatief nieuwe zaken. Enschede is een stad met een rijke historie en ook binnen het lunchroomaanbod in de stad hebben we een zaak gevonden die zich al langer staande heeft weten te houden. Melan is een dagzaak die al achttie...

29 december 2017 Achtergronden Interview
Het bedrijfspaspoort van... Wouter Staal, Yoghurt Barn

Naam: Wouter Staal Leeftijd: 34 Hoe heet je zaak? Yoghurt Barn De locatie van je zaak: 12 locaties in Nederland (binnenkort 13) Wat is de bestseller op de kaart? Seizoen Yoghurt Special en de Barn Breakfast Prijs kopje koffie: € 2,25 Prijs kopje thee: € 2,75 Prijs frisdrank: €...

22 december 2017 Interview Longread
Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'

De Wagenwerkplaats. De naam verraadt het al: het is een terrein waar vroeger treinstellen opgeknapt werden. Tegenwoordig wordt dit terrein in Amersfoort gebruikt door creatieve bedrijven en horeca. Maar met een beetje verbeeldingskracht kun je je goed voorstellen hoe hier vroeger de treinstellen een...

9 oktober 2017 Sluiting
Vlaamsch Broodhuys sluit Baker's café Nijmegen

Het Baker's Café Nijmegen van het Vlaamsch Broodhuys gaat per 16 oktober dicht. Dat is te lezen op de website van de keten. "Helaas kunnen we met dit filiaal geen stap verder komen in onze missie, om iedereen, elke dag, overal, echt te laten genieten van het lekkerste en gezondst...

29 juni 2017 Food Internationaal
Hoe en waar maak je de beste foodfoto's?

Bijna de helft (44%) van de wereldwijde reizigers ziet het als hun hobby om de verschillende wereldkeukens te ontdekken. Het is voor vele reizigers dan ook een traktatie om van lokale lekkernijen in een culinaire hoofdstad te genieten. Meer dan de helft van de mensen (51%) bekent binnen 24 uur na aa...

24 februari 2017
Proef de nieuwste foodconcepten op Bakkersvak

Schrijf je hier gratis in voor Bakkersvak 2017 Net als vorig jaar, wordt de centrale overloop tussen de twee beurshallen op Bakkersvak omgetoverd tot een echte food market vol lekkernijen als macarons, spekkoek en bonbons. Wegens groot succes afgelopen editie, is er een extra food market plei...

23 februari 2017
Nieuwe investeerder voor Yoghurt Barn

MBO & Groei Fonds heeft een belang genomen in Yoghurt Barn, een snel groeiende food-retail keten. Er zijn al tien Yoghurt Barn vestigingen verspreid over het land. Vanwege het succes willen de oprichters de komende periode in meerdere grote en middelgrote steden locaties openen. Paul van Logt...

22 februari 2017
Traditionele producten in een nieuw jasje

Voor elke horecaprofessional die zich graag wil onderscheiden op het gebied van ambachtelijk brood, bieden de demo’s van het BoulangerieTeam op Bakkersvak uitkomst. Zij laten zien hoe je alledaagse broodproducten een moderne twist kan geven om jezelf te onderscheiden. Ook wat betreft zoeti...

31 oktober 2016 Lunch Ontbijt
Rotterdamse lunchroom met 'create it yourself'-concept

‘Create-It-Yourself dat is ons motto’ luidt de slagzin en welbekende hashtag van Baker & Moore. Begin 2015 opende Paul Bakker de deuren van deze ontbijt- en lunchroom in het hartje van Rotterdam en inmiddels kunnen we wel zeggen dat Baker & Moore aardig wat (gezonde) harten heeft...

26 oktober 2016 Awards Restaurant
Geert Bosman Meest Markante Horecaondernemer Friesland

Geert Bosman van 'Het Gerecht' in Heerenveen is uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Friesland. Bosman draagt met 'Het Gerecht' volop bij aan de positieve ontwikkeling van Heerenveen. Volgens het juryrapport is Geert Bosman uniek, innovatief en creatief. Hij zet Hee...

23 mei 2016
Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite

Ralph van Dongen van Lunchroom Nagelkerke in Oudenbosch heeft met zijn 'broodje 4G' The Ultimate Bite gewonnen. De wedstrijd werd vandaag gehouden in De Kookfabriek in Amsterdam. Op de tweede plaats eindigde Kees Visser van Bij Kees met zijn wrap 'Mare Domein'. Op de gedeelde derde plaats eindigden...

19 mei 2016
Anne&Max opent to-go locatie in Den Haag

Anne&Max heeft op 17 mei haar eerste to-go locatie in Nederland geopend, gevestigd in de aanlooproute naar Den Haag CS. Een primeur voor de landelijk groeiende franchiseformule. De gasten kunnen nu ook genieten van alles wat Anne&Max te bieden heeft als men op doorreis is. De vestiging is gelegen ...

9 mei 2016
Kurhaus heeft beste high tea van Nederland

Voor het tv-programma Kassa is meester patissier Joey Mercuur op zoek gegaan naar de beste High Tea van Nederland. Hij bezocht Paleis ’t Loo, Karel V, de Euromast, de Bakkerswinkel, Groot Warnsborn en Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Over de laatste locatie was Mercuur met name onder de indruk van d...

2 mei 2016
Moederdag is een goede dag voor de horeca

Op zondag 8 mei 2016 worden Nederlandse moeders massaal in het zonnetje gezet. In aanloop naar Moederdag deed Couverts.nl onderzoek onder ruim 400 Nederlanders. Maar liefst 91% van hen is van plan om dit jaar Moederdag te vieren. Een goede 36% van de mensen doet dat door haar mee te nemen naar een...

25 april 2016 Lunch
Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend

De Nigeriaanse ondernemer Ebere Akadiri opende vorige week de horecatak van Ataro’s Place in de Haagse Prinsestraat. Eerder lanceerde zij een kruidenlijn en organiseerde zij workshops onder de naam Ataro’s Food & Spices. Twee jaar geleden is Ebere in Nederland neergestreken met één grote amb...

25 maart 2016
Brasserie Slot Zeist opent deuren

De Brasserie van Slot Zeist heeft vorige week voor het eerst haar deuren geopend. De zaak richt zich op de bezoekers van de doorlopende expositie in de rechtervleugel, fietsers, wandelaars en terrasgenieters. Alle gasten zijn welkom van dinsdag tot en met zondag. Over de onderneming Emilie van...

29 februari 2016
Coffeelicious opent vestiging in Rotterdam

Op dinsdag 1 maart opent Coffeelicious haar deuren aan de Nieuwe Binnenweg 174 in Rotterdam. De eerste vestiging van Coffeelicious buiten Dordrecht is dan een feit. Na een intense verbouwing is het pand en de geweldige binnentuin klaar voor een nieuw tijdperk. Ook hier serveert breakfast & lunchr...

5 februari 2016
Nieuwe, gezonde soort high tea

Paul Bakker, de oprichter van het succesvolle Baker & Moore concept in Rotterdam, heeft een nieuwe en gezonde manier van 'High Tea'en' ontwikkeld. Het betreft een Healthy High tea die in het leven is geroepen om te voldoen aan de wensen van de steeds groter wordende groep, die liever geen suiker m...

1 januari 2016 Recepten Patisserie
Taartjes met eigen touch

Carnaby heeft een gevarieerd assortiment in gebak- en patisseriespecialiteiten. De longeurs van Carnaby zijn perfect om in een handomdraai lekkere en verrassende minitaartjes te serveren op uw buffet of als dessertgebak. Maar er is nog meer mogelijk met dit veelzijdige gebak. Door de longeurs te ver...

19 november 2015
Gratis proefpakket macarons!

Een chique-hippe lekkernij met veel gastvrije mogelijkheden. De Macaron kan prima ingezet worden tijdens een high tea of het dessertbuffet. klik op deze link voor gratis monsters! Diepgevroren en gesorteerd in 5 smaken verpakt, 4,5 cm –15 gram per stuk. Na het ontdooien nog 14 dagen gekoeld h...

28 augustus 2015
Grootste high tea ter wereld

Brasserie de Conversatie en theemerk TwisTea willen een recordpoging doen en de grootste high tea ter wereld organiseren. Ze presenteren daarom High Tea FesTeaval @ the park. Honderd meter In het Bevrijdingspark in Uden kunnen gasten op zaterdag 5 september zelf een plekje uitzoeken en in all...

5 juni 2015
Blog Wobbe van Zoelen, Anne & Max

Als horecaondernemer krijg je elke dag goede (of goed bedoelde) adviezen uit je omgeving. Soms eindigen die met de opmerking: "Tja, je weet wat ze zeggen; ik wens je veel personeel." Het ding is, dat we over het algemeen sociale mensen zijn die er zielsveel van houden om samen met een goed team er...

29 mei 2015
Crowdfund succes: Brownies en downieS

De zorg voor anderen in combinatie met de passie voor horeca. Dat is wat het jonge stel Nick Schepers (23) en Carmen Kuipers (21) bewoog om in het centrum van Emmen een eigen vestiging te starten van het succesvolle concept Brownies & downieS. Het lunchcafé, waar ambachtelijke gerechten worden ge...

3 maart 2015
Blog Wobbe van Zoelen, Anne&Max

De trends vliegen om je oren; glutenvrij, superfoods, goede vetten, oergranen en meer. Aan de ene kant ambachtelijk gegrilde hamburgers en hotdogs op niveau en aan de andere kant groenteshakes, haverbrood en rawfood. En nu? Meegaan met de trend Midden tussen al die trends en het mediageweld ro...

12 januari 2015
Bakkerswinkel geopend in Rotterdam

Op 9 januari opende de Bakkerswinkel een nieuwe grote locatie aan het Oostplein in Rotterdam. Vrienden, vriendinnen, studenten, gezinnen en collega’s van bedrijven uit de hele regio kunnen er komen genieten van een heerlijk ontbijt, vers gemaakte sandwiches, een feestelijke high tea, ambachtelij...

15 december 2014
Anne & Max Utrecht geopend

Na de 'soft opening' vanaf 3 december, is op vrijdag 12 december de eerste Utrechtse vestiging van Anne & Max geopend. Franchisenemers Sander en Paul Haarsma-Bakker zijn blij met hun nieuwe zaak. “We willen al jaren een eigen horecaonderneming in Utrecht en het concept van Anne&Max is ons op het...

10 november 2014
Interview: De Koffiebranderij, Hilversum

Een echt horecakoppel. Zo kun je Relinde Dijkgraaf en Daan van Linschoten van Lunchroom De Koffiebranderij in Hilversum wel noemen. Al acht jaar zijn ze een stel en in al die jaren hebben ze vaak samengewerkt bij verschillende hotels en restaurants zoals café-restaurant Heineke en Grand Café Goo...

27 oktober 2014
Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Met ingang van 14 november gaat De Bakkerswinkel Amsterdam-West ook ’s avonds open. Te beginnen op vrijdag- en zaterdagavond. Net als overdag kunnen gasten straks genieten van eerlijk, puur, versgemaakt en verrassend eten, zoals ze gewend zijn bij De Bakkerswinkel. Andy Verdonk zal de keukenbrig...

7 oktober 2014
Het plezier van gastvrijheid

Zoals beloofd: Wobbe van Zoelen presenteert vanaf heden maandelijks zijn kijk op de lunchroombranche. Inspirerend, fris en kundig. We bundelen Wobbe's bijdragen uiteindelijk in het dossier 'Wobbe's Wereld'. Lees vooral verder! Wobbe's Wereld De inkoop, de hoeveelheid producten op de kaart, de ...

7 oktober 2014
Wie maakt de ultieme high tea?

Nederland is dit jaar voor de tweede keer het decor van de Dilmah Real High Tea Challenge. Vorig jaar behaalde het Amstel Hotel de overwinning en verzekerde zich hiermee van een plek in de finale. Het Sri Lankaanse theemerk Dilmah organiseert sinds 2007 een wereldwijde gastronomische theecompetitie...

25 maart 2014
Crisis voorbij voor strandhoreca

Met het vroege aanbreken van de lente kennen de strandpaviljoens dit jaar een seizoenstart om van te dromen. Of dit een voorbode is voor een goed jaar is nog afwachten, maar over 2013 kunnen we stellen dat het een goed jaar is geweest voor de strandhoreca. Het aantal bezoeken en de besteding nam t...

20 maart 2014
Hutten catering opent lunchroom

In de monumentale Broederkapel in Veghel opent Hutten Catering een lunchzaak. Behalve lunch biedt de cateraar ook alle varianten op een High Tea aan. In het nieuwe concept speelt de etagère waarop de verschillende gerechtjes worden geserveerd, de hoofdrol. Denk hierbij aan High Tea, High lunch, H...

24 december 2013
De Theetantes van Pink Lemon

Lunchroom Pink Lemon bestaat bijna 10 jaar en heeft er sinds vorig jaar een nieuwe concept bij: De Theetantes. Dit zijn gezellige dames die met hun roze caravan een lunch komen verzorgen, een picknick in elkaar zetten of een high tea in het bos organiseren. Rollende keuken Naast de ijskar en...

11 december 2013
De lunchroomtrends voor 2014

Het jaar 2013 wordt bijna afgesloten en daarmee wordt ook het startsein gegeven voor de trendwatchers om met hun toplijstjes te komen. Waar kunnen lunchroomondernemers in 2014 niet omheen? De trends die we gaan terugzien in de lunchroombranche zetten we voor u op een rij. Bijvoorbeeld: zegt ‘bu...

20 november 2013
'N Tikkie Anders in Sleeuwijk

In Sleeuwijk opent binnenkort een lunchroom in winkelcentrum de Nieuwe Es. Eigenaresse Nienke de Groot wil mensen met een verstandelijke beperking in de bediening inzetten. Lunchroom 'n Tikkie Anders zal naar waarschijnlijkheid in 2014 openen. Voor eind januari 2014 moet De Groot aan ontwikkelaar...

11 november 2013
Thee bij Jij&Ik in Waalwijk

Waalwijk heeft er een binnenkort een nieuwe lunchroom bij. Thee bij Jij&Ik wordt gevestigd aan de Grotestraat 224 in het centrum van de stad, vlakbij restaurant Jij&Ik. De lunchroom belooft kwaliteit en gezelligheid in huiselijke en moderne sfeer. Winkel In Thee bij Jij&Ik worden lunches aan...

16 mei 2013
Spaar nu bij Sligro voor leuke extra's

De consument is de laatste jaren anders buiten de deur gaan eten en drinken. Meer eetmomenten op een dag. Een langzame verschuiving naar brunch, lunch en high tea. Liefst vers en aantrekkelijk geprijsd. En alle ervaringen worden gedeeld via social media. Met consumenten die steeds in beweging zijn...

13 maart 2013
Alle workshops van de Lunchroomdag

Op de Nationale Lunchroomdag worden maar liefst 13 verschillende workshops gegeven. In 15 minuten kunt u meteen aan de slag om meer rendement te halen. "Schrijf u in,":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ nu het nog kan! Ad van Geloven Workshop: Highlunch met snacks, culinaire snackinspiratie ...

6 februari 2013
Haal meer uit uw high tea

De trend van dit moment: high tea. Sligro heeft deze trend opgepikt en laat op de Nationale Lunchroomdag hun high tea concept zien. Ontdek hoe u meer rendement kunt halen met uw high tea. Nationale Lunchroomdag Sligro gaat op 18 maart een 'workshop High Tea' geven, onder het motto: 'haal meer u...

10 januari 2013
Nieuwe servet voorkomt vieze vingers

Deli XL is de komende tijd één van de twee exclusieve leveranciers van de innovatie vingerservet Grippy. Met het driehoekige servetje zijn vieze vingers na het eten van een chocoladetruffel verleden tijd. Piramide De Grippy is deze week geïntroduceerd op de stand van de horecatoeleverancier o...

17 december 2012
Anne&Max binnenkort in Leiden

Anne&Max opent in januari haar vierde vestiging. Op een monumentale plek in de binnenstad van Leiden zal het 'coffee&sandwichcafé' haar gasten verwelkomen voor ontbijt, koffie, lunch en High tea. Geschiedenis krijgt plek Anne&Max is verheugd zich te kunnen vestigen in een stad met historie. De...

27 november 2012
Coffeelicious opent haar deuren

Coffeelicious in Dordrecht is geopend. De eigentijdse lunchroom serveert ontbijt en lunchgerechten van Britse en Hollandse bodem, en heeft zich gespecialiseerd in de kunst van koffie maken. Brits en Hollands concept Eigenaren Marc Stoger en Fiona Buitenhuis kiezen voor het concept: Britse en o...

14 september 2012
Onthaasten in Oss

Hanneke Cuijpers en Rina van de Leemput hebben onlangs een lunchroom geopend in Oss. Een plek om te onthaasten in een ruimte waar je even teruggaat naar vroeger. Nieuw pad ingeslagen Na hun ontslag bij het bedrijf MSD (vanwege een reorganisatie) besloten de twee een eigen onderneming te starten....

6 september 2011
Calorie-arme high tea dankzij nieuwe zoetstof

High tea en calorie-arm? Het lijken twee onverenigbare begrippen. Toch verzorgde meester patissier Robèrt van Beckhoven een calorie-arme high tea in de Amsterdamse kookstudio SMAAK. In plaats van suiker is de zoetstof Nevella aan de recepten toegevoegd. Verantwoorder dan voorheen en net zo lekker. ...

1 augustus 2011
Vierde vestiging voor Anne&Max

Binnenkort opent Anne&Max hun vierde vestiging; een Freshfood Coffeecafé aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. Ook bij de nieuwe vestiging kunnen de gasten terecht voor ontbijt, koffie en thee, lunch en high tea. Recht tegenover Ron Blaauw Met de uitbreiding naar de hoofdstad ziet Anne&Max wens...

6 mei 2011
Vlaamsch Broodhuys opent zaak

Vlaamsch Broodhuys, leverancier van brood, opent op dinsdag 17 mei een vestiging van broodjesformule Baker’s Café in Rotterdam. De eerste vestiging van Baker's Café opende haar deuren in Amsterdam in 2009. Daarna zijn er nog zes zaken geopend in Nederland. In deze zaak kan enkel met pin betaald ...

22 maart 2011
Drukbezochte Nationale Lunchroomdag!

Een daverend succes was de derde Nationale Lunchroomdag in Gilze op 21 maart 2011. Ondanks het terrasweer, kwamen lunch-roomhouders in grote getale naar het Levens Baking & Cooking Plaza. De dag ging spectaculair van start. De CuliChefs zetten hun luxe lunchroombroodjes origineel in de picture op de...

17 december 2010
Interview: Marcel de Jong

Hoewel er tegenwoordig veel wordt geklaagd over kille bediening en onbekwaam horecapersoneel, is de band tussen lunchroomhouder Marcel de Jong en zijn gasten zo hecht dat ze soms dagelijks of twee keer per dag langskomen. Zoals beeldhouwster Irene, die tijdens het interview binnenloopt voor koffie. ...

16 oktober 2010
Lunchroom Tante Truus viert verjaardag

Het was 16 oktober jongstleden feest bij Tante Truus. De lunchroom bestaat vijf jaar en dat werd de hele dag gevierd. Overdag met live muziek en 's avonds met een feestje voor medewerkers, begeleiders en hun familieleden. Thema van het feest was 'Alice in Wonderland'. Uitgedost als één van de figu...

25 mei 2010
Bread & Butter Tiel hoogste score

De lunchroom Bread and Butter aan de Hoogeindsestraat in Tiel, heeft wederom het bezoek van een mystery guest overleefd. Zij zijn nu verkozen tot de beste Bread & Butter lunchroom in Nederland en kregen voor hun harde werk de hoogste score van alle tien Bread & Butter lunchrooms in Nederland. Onv...

11 mei 2010
Barneveld heeft nieuwe lunchroom

Op 1 juli aanstaande zullen op de Jan van Schaffelaarstraat in Barneveld de deuren worden geopend van 'lunch- en tearoom' De Zith. Deze zaak zal aan de voorkant een toonbank krijgen waar klanten een broodje kunnen bestellen. “Het brood wordt in de winkel afgebakken en na bestelling direct voorzie...

3 mei 2010
High tea tijdens rondvaart

Op de Oud-Hollandse grachten van Leiden kunnen gasten tegenwoordig genieten van een zomers lunchconcept. Onder het genot van een broodje ontdekt men de pracht en praal van Leiden vanuit een zogeheten fluisterboot van rederij Bootjes en Broodjes. Vanuit een open boot komen de Hollandse gevels en monu...

26 april 2010
VVV komt met Vriendinnenarrangement

Tot en met 29 augustus dit jaar organiseert de VVV van regio Meierij & Noordoost-Brabant een zogeheten ‘Vriendinnenarrangement’. Veel cafés en lunchrooms hebben zich hier bij aangesloten zoals lunchroom Pink Lemon waar een high tea wordt geserveerd. Het arrangement Tot het Vriendinnenarran...

20 oktober 2009
HEMA Tiel opent lunchroom

Het HEMA-filiaal aan de Markt in Tiel opent 29 oktober een lunchroom. Met een uitgebreid assortiment, een frisse moderne inrichting en 163 zitplaatsen biedt de HEMA Tiel haar klanten een prettige plek om even bij te komen van het winkelen en te genieten van al het lekkers. Een trotse eigenaar Jan Me...

24 april 2009
Christea's, Amersfoort

Tussen de paar laatste winterse buien door krijgt de zon langzaamaan weer de ruimte. Vanaf station Amersfoort dwars door het oude centrum naar Christea’s in de Krommestraat lopen. Als de wind goed staat, hoef je alleen maar je neus te volgen. Afgezien van het brood wordt voor de lunch en de high t...

24 april 2009

Tussen de paar laatste winterse buien door krijgt de zon langzaamaan weer de ruimte. Vanaf station Amersfoort dwars door het oude centrum naar Christea’s in de Krommestraat lopen. Als de wind goed staat, hoef je alleen maar je neus te volgen. Afgezien van het brood wordt voor de lunch en de high t...

24 april 2009

Tussen de paar laatste winterse buien door krijgt de zon langzaamaan weer de ruimte. Vanaf station Amersfoort dwars door het oude centrum naar Christea’s in de Krommestraat lopen. Als de wind goed staat, hoef je alleen maar je neus te volgen. Afgezien van het brood wordt voor de lunch en de high t...

18 oktober 2005
Pink Lemon in s-Hertogenbosch

De specialismen zijn bagels en muffins, maar je kunt er ook een high tea bestellen, je vergrijpen aan chocoladefondue of tapas eten. En – verrassend: workshops volgen, gegeven door de eigenares zelf of één van haar medewerkers. Binnenkort kan er zelfs (in de herfst!) binnen gepicknickt worden, m...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: