Ambitieuze franchisenemers openen hun tweede De Beren restaurant in Den Bosch

9 april 2019 | Thijs Jacobs

Vanaf woensdag 10 april zijn de fijnproevers uit de Brabantse plaats en de wijde omgeving iedere dag vanaf 11.00 uur welkom om te genieten van een uitgebreide lunch, gezellige borrel of de beroemde grillspecialiteiten, zoals de streetfood saté, perfect gegaarde entrecote en verse zeebaars & gamba’s van de houtskoolgrill.

Op dinsdag 9 april zal rond 19.00 uur wethouder Jan Hoskam het traditionele lint doorknippen tijdens de besloten opening. De 38e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden middenin het culinaire hart van het Paleiskwartier waar je op warmere dagen ook plaats kunt nemen op het zonnige terras.

Franchisenemers Kim Bazelmans en Rafael van der Linden – die sinds 2017 ook een De Beren restaurant runnen in Arnhem – zijn ontzettend blij dat ze het restaurant mogen gaan exploiteren: ”We hebben er ontzettend veel zin in, om ook dit restaurant tot een groot succes te maken”. Om de opening te vieren is april uitgeroepen tot ‘sharing dinner maand’, waarbij de vierde persoon deze gehele maand gratis is. Dit arrangement is een samenstelling van de menukaart om te delen verdeeld over vier rondes voor maar 28 euro persoon.

Bekend terrein

Vooral voor onderneemster Kim Bazelmans is Den Bosch bekend terrein: “Ik kom uit Den Bosch en heb er jarenlang in de horeca gewerkt. Voor mij is dit letterlijk een droom die uitkomt, om in deze fantastische stad een eigen restaurant te mogen runnen. Wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om onze gasten te verwelkomen!”

Goedgevulde kaart

Een gevarieerde menukaart kan in dit De Beren restaurant natuurlijk niet ontbreken. Zo staat de lunchkaart vol rijkelijk belegde broodjes, verrassende clubsandwiches en goedgevulde salades. Ook een high tea behoort tot de mogelijkheden, welke gereserveerd kan worden vanaf twee personen. Gasten kunnen ervoor kiezen om buiten in het zonnetje te lunchen of binnen plaats te nemen. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een gezellige plek om met vrienden, familie of collega’s te borrelen. Zo heb je keuze uit verschillende borrelplanken en wordt het sharing dinner arrangement aangeboden. Ook zijn er verschillende cocktails en mocktails te verkrijgen.

Beren ‘Speciality’ van de houtskoolgrill

’s Avonds kunnen de gasten zich te goed doen aan de Beren ‘Speciality’: specialiteiten van de houtskoolgrill zoals de befaamde saté en spareribs. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen of voor de wisselende seizoens-specialiteit, wat dit seizoen een ware Tomahawk steak is van maar liefst 1100 gram. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Daarnaast zijn er ieder seizoen wisselende gerechten in het driegangenkeuzemenu, welke ook los te verkrijgen zijn. Aan de kids is ook gedacht! Zij hebben keus uit zes kindermenu’s met vrolijke Beren-ijsbeker. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek aan Kinepolis. Dit Diner & Film arrangement kost 31 euro per persoon en bevat het driegangenkeuzemenu en een filmkaartje. Op vrijdag- en zaterdagavond is De Beren tot wel 01:00 uur geopend om na een bioscoopbezoek te genieten van een heerlijke cocktail.

Een horecamerk met een sterke persoonlijkheid

De typisch Rotterdamse horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Het team van De Beren Den Bosch is nog op zoek naar versterking in de bediening en de keuken. Belangstellenden kunnen via de website een sollicitatie indienen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Interview Ondernemen
Reportage: Restaurant Bij Goes

Bij Goes is gevestigd op een bedrijventerrein in De Meern. Geen normale lunchroom in de stad dus, maar vooral zakelijk gericht. De werknemers van deze bedrijven kunnen tijdens de lunchpauze, tussen 12 en 1, komen lunchen bij Bij Goes. Michelle Tang is twee jaar geleden samen met haar zus dit avontuu...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: