Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

31 mei 2020 | Thijs Jacobs

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'Baker's Box'. Een aftakking van het succesvolle Baker&Moore concept. Baker's Box biedt 7 dagen per week diverse luxe (picknick)arrangementen aan in één handige composteerbare bio box. 

Iedereen weer aan de picknick, altijd en overal - is het motto van de ondernemer. Dat het idee juist is ontstaan tijdens de lockdown is natuurlijk geen verrassing. Maar juist zodra de zaak weer opent, is het een mooie toevoeging aan het bestaande assortiment om hun gasten ook buiten de deur te kunnen blijven verrassen met hun producten, aldus de heer Bakker. Het assortiment aan Baker's Boxen is zo samengesteld, dat er voor ieder wat wils is. Zo hebben zij naast de klassieke picknickbox ook de keuze uit een Healthy High Tea box en is er zelfs een leuke box voor de kids in het leven geroepen.

Alles wat je nodig hebt

Mag je geen gluten, of eet je liever vegan? Ook daar heeft de ondernemer aan gedacht. Het leuke van het concept is dat je als klant volledig ontzorgd wordt, aangezien je in de boxen alles vindt wat je nodig hebt. Denk hierbij aan o.a. borden, bestek, servetten en bekers. Ideaal dus voor een picknick in het park, een dagje strand of om je werknemers in het zonnetje te zetten.

De komende maanden wordt het Baker’s Box concept uitbreidt met cateringactiviteiten voor thuis en op kantoor. Ben je inmiddels ook aan het watertanden en nieuwsgierig geworden naar het volledige concept? Kijk dan op hun site www.bakersbox.nl voor alle informatie die je nodig hebt. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Coronacrisis
Moet horecapersoneel plastic gezichtsmaskers gaan dragen?

Vanaf zondagavond 18.00 uur zijn in nog eens acht regio's strengere maatregelen van kracht gegaan in de horeca. Een bekende maatregel is de inloop van gasten die om middernacht stopt, waarna de horcazaak om 01.00 uur gesloten dient te zijn. De vrees voor een nieuwe lockdown is groot bij de horec...

Nice 'n Easy
Gebruik van convenience is vaak afhankelijk van je volume

Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We benaderden verschillende chefs die in uiteenlopende restaurants werken en zij vertellen je meer over hoe zij werken. Peter Postma is chef-kok en m...

Awards Vega
Restaurant Veggies On Fire wint duurzaamheidsprijs voor de horeca

Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op dinsdag 22 september werden in Ahoy, tijdens de zwaar versoberde editie van Gastvrij Rotterdam, maar toch geheel in stijl, de Gaia Green Awards 2020 uitger...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: