De Beren opent deze maand een filiaal in Veenendaal

1 juli 2019 | Thijs Jacobs

Op dinsdag 2 juli vanaf 10.30 uur viert De Beren Restaurants voor de 41ste keer feest met de opening van alweer een nieuwe vestiging. Dit keer opent de restaurantketen een filiaal op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei: het dorpse Veenendaal.  Aan de Rondweg-West 250A genieten gasten in een brandnieuw pand van een uitgebreide lunch, een gezellige borrel en van de beroemde ‘De Beren Classics” van de houtskoolgrill.

Het Veenendaals filiaal wordt gerund door Franchiseduo Leo en Bianca Bruins, die al een De Beren Restaurant beheren in Houten. Om de opening feestelijk te vieren eet de vierde persoon de gehele maand juli gratis mee. Daarnaast maken gasten deze maand kans op een gratis diner voor twee én mogen zij een heel weekend rondtoeren in een splinternieuwe MINI van partner Ekris BMW Veenendaal.

Van lunch tot diner een goedgevulde menukaart

Het Veenendaalse restaurant is in een stoer en eigentijds berenjasje gestoken: compleet met een stijlvolle bar omringd door gezellige zitjes die zich perfect lenen voor een borrel met collega’s, vrienden of familie. Ook een uitgebreide lunch-, diner-, en arrangementenkaart ontbreekt hier niet. Vanaf 10.30 uur schuiven gasten aan voor rijkelijk belegde broodjes, clubsandwiches en goedgevulde salades. ’s Avonds doen gasten zich te goed aan de ‘De Beren Classics’: traditionele gerechten zoals de spareribs of satés. Voor iedereen die zich graag laat verrassen zijn er tal van mogelijkheden voor uitgebreide arrangementen: van sharing dinner tot High Wine en van High Beer tot High Tea. Een diner bij De Beren kan daarnaast gecombineerd worden met een lekker avondje uit: Pathé Ede zit immers op 10 minuten rijden verwijderd. Met het Diner & Film arrangement van 31 euro per persoon geniet je van een driegangenkeuzemenu én toegang tot het filmhuis.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: