43e vestiging van De Beren restaurants opent in Goes

11 februari 2020 | Redactie

Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent er een vestiging in het altijd gezellige Goes. Vanaf dinsdag 11 februari is iedereen uit de Zeeuwse stad en de wijde omgeving welkom aan de Hudsonweg 29 om de smaakvolle gerechten van De Beren te komen proeven.

De Beren strijkt neer op het opkomende ‘foodcourt Zuid’ en is een sfeervolle toevoeging aan het plein. Liefhebbers van goed eten en intiem dineren worden hier zeven dagen per week ontvangen door het vriendelijke personeel die staan te popelen om hen kennis te laten maken met de uitgebreide menukaart. Om de opening feestelijk te vieren maken gasten de eerste maand kans op één jaar lang gratis dineren bij De Beren Goes.

Aanwinst voor de Goese food-boulevard

De komst van een De Beren restaurant is een ware aanwinst voor foodcourt-Zuid. Naast vier grote fastfoodketens biedt de restaurantketen een plek om echt gezellig uit eten te gaan. Zo kunnen gasten niet alleen rekenen op een menukaart waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, maar ook op een schitterend restaurant met een toegankelijke, eigentijdse en stoere uitstraling. In de middag serveert het personeel met liefde goedgevulde clubsandwiches en uitgebreide salades en vanaf vijf uur schuiven gasten aan voor o.a. de “all time favorites”, zoals spareribs, satés en entrecotes. Voor degenen die na het eten nog lekker lang willen blijven hangen, lenen de gezellige bar, sfeervolle zitjes en de royale drankenkaart zich perfect voor borrels. De Zeeuwse vestiging wordt gerund door de ervaren franchisenemer Peter Schaap, die voorheen samen met zijn partner Nicolette ruim vier jaar De Beren Heenvliet exploiteerden. Het restaurant telt ruim 200 zitplaatsen verdeeld over 2 verdiepingen en 104 plaatsen op het royale terras.

Bourgondisch genot

Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen dankzij de vegetarische varianten van de échte De Beren klassiekers, zoals onder andere de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger. Dat er aan iedere bezoeker wordt gedacht blijkt ook uit de uitgebreide arrangementenkaart. Gasten kunnen naast de reguliere kaart ook kiezen voor een high beer, high tea, sharing dinner of een 3-gangen seizoensmenu voor €23,-. Kortom: de Zeeuwse vestiging van De Beren heeft alle ingrediënten in huis voor een gezellige avond uit!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: