De Beren opent tweede restaurant in Capelle aan den IJssel

23 april 2019 | Yonne van Geene

Het is voor de tweede keer raak in Capelle aan den IJssel. Naast de vestiging aan de Hoofdweg opent De Beren opnieuw een vestiging in de gemeente; restaurant De Beren Capelle - Zandrak. Gasten kunnen vanaf dinsdag 23 april iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, gezellige borrel of de beroemde grillspecialiteiten, zoals de streetfood saté, perfect gegaarde tournedos en verse zeebaars & gamba’s van de houtskoolgrill. De 39ste vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden op het nieuwe horecapaviljoen Zandrak, waarbij je vanaf het ruime terras een fenomenaal uitzicht hebt over de Hollandsche IJssel. Om de opening te vieren eet de gehele maand mei de vierde persoon gratis. 

Het restaurant aan het Zandrak in Capelle heeft maar liefst 188 zitplaatsen binnen en 150 zitplaatsen op het terras. De locatie, vlakbij de jachthaven, leent zich perfect voor een De Beren restaurant. CEO van de horecaformule, Ad Schaap: “Toen wij de locatie aangeboden kregen, wisten wij meteen dat dit dé perfecte plek zou worden voor een horecagelegenheid zoals wij die bieden. Het pand en de omgeving is vergelijkbaar met onze vestiging in Zoetermeer, waar we ook uitstekend op onze plek zitten. Deze vestiging is nog een stuk groter, dus onze verwachtingen liggen hoog.”

Van uitgebreide lunch tot gezellige borrel

De Beren staat bekend om de gevarieerde menukaart. Zo staat de lunchkaart vol smakelijke broodjes, rijkelijk belegde clubsandwiches, goedgevulde salades en een high tea arrangement welke vanaf twee personen gereserveerd kan worden. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een prima plek om gezellig met vrienden, familie of collega’s te borrelen en kan je er met grote groepen terecht. Zo heb je keuze uit verschillende borrelplanken en wordt een sharing dinner aangeboden, waarbij er een samenstelling van de menukaart wordt geserveerd om met elkaar te delen. Ook zijn er verschillende cocktails en mocktails te verkrijgen.

Beren ‘Speciality’

’s Avonds kunnen de gasten zich te goed doen aan de Beren ‘Speciality’: specialiteiten van de houtskoolgrill zoals de befaamde spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Nieuw-Zeelandse runderen of voor de wisselende seizoens- specialiteit wat dit seizoen een indrukwekkende Tomahawk steak is van maar liefst 1100 gram. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. 

Een horecamerk met een sterke persoonlijkheid

De typisch Rotterdamse horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: