De Beren opent tweede restaurant in Capelle aan den IJssel

23 april 2019 | Yonne van Geene

Het is voor de tweede keer raak in Capelle aan den IJssel. Naast de vestiging aan de Hoofdweg opent De Beren opnieuw een vestiging in de gemeente; restaurant De Beren Capelle - Zandrak. Gasten kunnen vanaf dinsdag 23 april iedere dag vanaf 11.30 uur genieten van een uitgebreide lunch, gezellige borrel of de beroemde grillspecialiteiten, zoals de streetfood saté, perfect gegaarde tournedos en verse zeebaars & gamba’s van de houtskoolgrill. De 39ste vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden op het nieuwe horecapaviljoen Zandrak, waarbij je vanaf het ruime terras een fenomenaal uitzicht hebt over de Hollandsche IJssel. Om de opening te vieren eet de gehele maand mei de vierde persoon gratis. 

Het restaurant aan het Zandrak in Capelle heeft maar liefst 188 zitplaatsen binnen en 150 zitplaatsen op het terras. De locatie, vlakbij de jachthaven, leent zich perfect voor een De Beren restaurant. CEO van de horecaformule, Ad Schaap: “Toen wij de locatie aangeboden kregen, wisten wij meteen dat dit dé perfecte plek zou worden voor een horecagelegenheid zoals wij die bieden. Het pand en de omgeving is vergelijkbaar met onze vestiging in Zoetermeer, waar we ook uitstekend op onze plek zitten. Deze vestiging is nog een stuk groter, dus onze verwachtingen liggen hoog.”

Van uitgebreide lunch tot gezellige borrel

De Beren staat bekend om de gevarieerde menukaart. Zo staat de lunchkaart vol smakelijke broodjes, rijkelijk belegde clubsandwiches, goedgevulde salades en een high tea arrangement welke vanaf twee personen gereserveerd kan worden. Tussen de middag- en avondmaaltijd door is het terras of de sfeervolle bar een prima plek om gezellig met vrienden, familie of collega’s te borrelen en kan je er met grote groepen terecht. Zo heb je keuze uit verschillende borrelplanken en wordt een sharing dinner aangeboden, waarbij er een samenstelling van de menukaart wordt geserveerd om met elkaar te delen. Ook zijn er verschillende cocktails en mocktails te verkrijgen.

Beren ‘Speciality’

’s Avonds kunnen de gasten zich te goed doen aan de Beren ‘Speciality’: specialiteiten van de houtskoolgrill zoals de befaamde spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goedgebakken entrecote of tournedos van Nieuw-Zeelandse runderen of voor de wisselende seizoens- specialiteit wat dit seizoen een indrukwekkende Tomahawk steak is van maar liefst 1100 gram. Bijna alle gerechten worden bereid op de houtskoolgrill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. 

Een horecamerk met een sterke persoonlijkheid

De typisch Rotterdamse horecaformule De Beren staat bekend om haar kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. De komende jaren gaat de restaurantketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal
Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Ne eerdere berichtgeving in de Britse media heeft het bedrijf van Jamie Oliver bevestigd dat uitstel van betaling is aangevraagd. Dikwijls is dit de voorbode van een faillissement. Het gaat in dit geval om 25 restaurants, waarvan 23 Jamie's Italian restaurants. De lijst wordt gecompleteerd door ...

Opening
Bagels & Beans tekent voor vestiging in het project FORUM Rotterdam

Bagels & Beans heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Multi Netherlands voor een vestiging in het project FORUM Rotterdam. FORUM Rotterdam is een project van Multi Netherlands. Het binnenstadproject is gesitueerd tussen de belangrijkste winkelstraten van Rotterdam en omvat ...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Schrijf je in voor de wedstrijd Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Ga jij dit jaar met de eer strijken? Schrijf je dan nu in voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Gebruik onderstaand invulformulier of stuur de receptuur, bereidingswijze, naam van de lunchroom en adres, de prijs van het gerecht op de kaart en een foto van het broodje per e...

Opening
Anne&Max opent tweede vestiging in Utrecht

De groei zit er goed in bij Anne&Max. Vijf jaar geleden opende Anne&Max haar eerste vestiging in Utrecht en nu komt de droom van een tweede vestiging in de prachtige stad dan eindelijk uit. De nieuwe vestiging zal haar deuren openen op 27 mei 2019 aan de mooie Burgemeester Reigerstraat 15. H...

Bezorgen Internationaal
Amazon investeert fors in Deliveroo

Vandaag maakt Deliveroo bekend dat Amazon een nieuwe gedeelde financieringsronde van USD 575 miljoen Series G leidt, naast bestaande investeerders T. Rowe Price, Fidelity Management & Research Company, en Greenoaks. Dit brengt het totaal van de investeringen in Deliveroo tot op heden op USD 1,53...

Hilton Events
Wereldrecordpoging Desembrood bakken ten bate van Against Cancer

Zondag 2 juni 2019 vindt de wereldrecordpoging Desembrood bakken plaats in Amsterdam. Hilton Amsterdam Airport Schiphol wordt omgetoverd tot de grootste pop-up desembakkerij van de wereld. Er zijn minimaal 500 mensen nodig waarbij er met duizend handen gelijktijdig desembrood gemaakt wordt om een of...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: