Anne&Max opent in Leidsenhage

Auteur: David Bakker
21 juni 2019
Anne&Max opent in Leidsenhage

Anne&Max opent op donderdag 27 juni 2019 in Fresh!, de versmarkt in Winkelcentrum Leidsenhage. Het Winkelcentrum Leidsenhage ondergaat een gehele transformatie en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland.

In samenwerking met Albron heeft Anne&Max hard gewerkt aan de grootste huiskamer tot nu toe. Het is de perfecte plek voor de eerste vers gezette espresso met de krant van die dag of voor een uitgebreide lunch na het winkelen.

Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeling. In Albron is de eerste partner gevonden waarmee een strategische samenwerking is aangegaan voor Anne&Max vestigingen op high traffic locaties. Deze nieuwste locatie van Anne&Max, die door Albron wordt geëxploiteerd, is de 17e locatie van het huiskamerconcept in Nederland. Met 350m2 binnenruimte, 70m2 terras en in totaal 186 zitplaatsen is dit de grootste Anne&Max tot nu toe. In deze vestiging zijn een aantal onderdelen van het concept die voor het eerst worden toegepast: 

- Slow-koffiebar, 
- Thee & Koffiekas
- Tasting- en demonstratieruimte koffie en thee
- Verkoopwand met zelfbediening (koffie & thee)
- Kruidenwand
- Open keuken
- Parkeerplaats voor buggy’s 
- Mini Anne&Max counter voor kinderen

Locatie

Winkelcentrum Leidsenhage (het toekomstige Mall of The Netherlands) wordt verbouwd tot een uniek, volledig overdekt winkelcentrum waar ‘een dagje uit’ centraal staat. Dit is een plek waar zowel unieke lokale winkels als nationale en internationale merken kunnen laten zien wie ze zijn. Dit alles ondersteund door een mooie mix van hoogwaardige architectuur en onderscheidende horecagelegenheden waar Anne&Max graag aan bijdraagt.

Anne&Max

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor vers, gezond, biologisch en huisgemaakt ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. De producten die Anne&Max gebruikt zijn veelal biologisch, ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie in o.a. Ethiopië en Brazilië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken.

Overig nieuws