U heeft gezocht op : Debuut

22 maart 2019 Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

7 februari 2019 Interview Longread
Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"

Michiel Korthals is filosoof en auteur van het boek ‘Goed eten’ en hoogleraar Filosofie bij de University of Gastronomic Science (Slow Food University) in Pollenzo (Italië). In dit boek behandelt hij de filosofie van voeding (en landbouw). Hij signaleert een structurele vervreemding...

31 januari 2019 Opening Achtergronden
Debuut Horeca breidt portfolio uit met Beers & Barrels

Debuut Horeca neemt vanaf 15 februari 2019 de exploitaties over van Beers & Barrels, een eigentijds en sfeervol bar-restaurant concept waarin bier een belangrijke rol speelt. Deze uitbreiding is de eerste overname in de samenwerking tussen Waterland en Debuut Horeca die afgelopen zomer tot stand...

2 januari 2019 Interview Longread
Interview: culinair inspirator van Debuut aan het woord

Bij Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling maken de chefs van de zeventien horecaconcepten (onder andere) gebruik van gemaksproducten die afkomstig zijn van verschillende gespecialiseerde leveranciers. De recepturen daarvoor komen voort uit de maandelijkse brainstormsessies met chefs en leveranciers on...

17 december 2018 Achtergronden Lunchroom
Lunchroom Jaaroverzicht in 10 momenten

Het jaar is weer bijna voorbij. We hebben de tien opvallendste horecagebeurtenissen van dit jaat (natuurlijk extra veel gebeurtenissen uit de lunchroombranche) voor je op een rijtje gezet en laten je zien welke vijf items het best gelezen werden op lunchroom.nl. 1. Lekkerste Lunchroombroodje van...

7 december 2018 Opening Den Haag
Popocatepetl Den Haag wordt STAN&CO

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl Den Haag maakt op de huidige locatie aan het Buitenhof in Den Haag in 2019 plaats voor STAN&CO. De eigentijds ingerichte STAN&CO wordt een plek om te ontbijten, lunchen én dineren. “Op deze manier kan het prachtige pand aan het Buitenhof st...

7 augustus 2018 Economie
Horecaconglomeraat Debuut verkocht

Horecabedrijf Debuut is verkocht aan het Nederlandse investeerdersbedrijf Waterland, zo lezen we in het Financieel Dagblad. Met de overname zou een bedrag van rond de veertig miljoen euro zijn gemoeid. Debuut zit door heel Nederland en is bekend van de ketens Popocatepetl, Stan & Co en De Co...

14 maart 2018 Achtergronden Interview
Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”

De Beren, typisch Rotterdams, maar tegenwoordig in heel Nederland een ‘household name’. Ad Schaap is een Rotterdamse horecalegende en sinds 1999 staat hij aan het roer van de restaurantketen die niet alleen een transformatie heeft ondergaan, maar ook qua aantal vestigingen enorm aan de w...

5 februari 2018 Opening Restaurant
Compleet vernieuwd BoatHouse Almere weer open voor publiek

Na een grondige restyling is BoatHouse Almere weer geopend voor het publiek. Het restaurant aan de Noorderplassenweg, een van 17 horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling, was in januari gesloten om een complete metamorfose te ondergaan. Nu is het moment gekomen om het nieuwe interieur...

31 januari 2018 Opening
STAN&CO opent ook in Zeist

Na Utrecht en Arnhem krijgt nu ook Zeist een eigen vestiging van STAN&CO, een van 17 horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling. “Hoewel iedere STAN&CO-vestiging een beetje anders is, draait het altijd om food drinks friends”, zegt Fred Bus, projectmanager van Debuu...

29 januari 2018 Opening Restaurant
Debuut opent horeca in Capital C Amsterdam

Horecaonderneming Debuut heeft een contract getekend met Capital C, het nieuwe centrum voor de creatieve industrie dat in 2019 haar deuren opent in de voormalige Diamantbeurs in Amsterdam. Debuut opent hier een all day concept en start daarmee haar eerste horecaconcept in Amsterdam. Het centrum v...

8 december 2017 Achtergronden
De Haven van Huizen organiseert inzamelactie voor Speelgoedbank Hilversum

Voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben is een verjaardagscadeautje of een Sinterklaas- of kerstcadeau geen vanzelfsprekendheid. Om ook die kinderen de mogelijkheid te bieden onbezorgd te spelen, zamelt restaurant De Haven van Huizen de hele maand december speelgoed in voor Speelgoedb...

6 december 2017 Koffie & thee
Grootste Starbucks ter wereld geopend in Shanghai

Starbucks heeft deze week een Reserve Roastery geopend in Shanghai, de tweede wereldwijd en twee keer zo groot is als de eerste in Seattle. Hiermee is het direct de grootste Starbucks ter wereld geworden. Tevens is het de eerste Starbucks waar er gebruik wordt gemaakt van Augmented Reality. Hiero...

22 augustus 2017 Achtergronden Restaurant
Popocatepetl: een leven lang gratis nacho's

Op 16 september 2017 viert restaurant Popocatepetl The Mexican Nationale Nacho Dag. Een smakelijk eerbetoon aan Onafhankelijkheidsdag in Mexico. Om dit heugelijke feit onder de aandacht te brengen, geeft Popocatepetl memorabele prijzen weg met als ultieme hoofdprijs ‘je leven lang gratis nacho...

21 maart 2017 Lunch Opening
Transformatie restaurant Popocatepetl Rotterdam: nu ook lunch

Het traditionele Mexicaanse restaurant Popocatepetl in Rotterdam heeft een metamorfose ondergaan. De bekende Mexicaanse taferelen hebben plaats gemaakt voor een eigentijds, sfeervol interieur met Latin-invloeden. Nu ook lunch Op 9 maart opende het vernieuwde restaurant in de Oude Haven haar de...

30 januari 2017 Personalia
Mike Simons wordt directeur Operations bij Debuut

Debuut Horecabeheer en ontwikkeling kijkt vooruit naar de toekomst en breidt uit. Per 1 februari bekleedt Mike Simons de nieuwe rol van directeur Operations bij Debuurt BV. Samen met het bestaande team gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitieuze groei van het bedrijf. “Debuu...

26 oktober 2016 Awards Restaurant
Geert Bosman Meest Markante Horecaondernemer Friesland

Geert Bosman van 'Het Gerecht' in Heerenveen is uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Friesland. Bosman draagt met 'Het Gerecht' volop bij aan de positieve ontwikkeling van Heerenveen. Volgens het juryrapport is Geert Bosman uniek, innovatief en creatief. Hij zet Hee...

15 september 2016 Events
Beursvloer van snel groeiende horecavakbeurs volledig uitverkocht

Van maandag 19 september t/m woensdag 21 september opent dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals haar deuren in Rotterdam Ahoy. En dit jaar groter dan ooit, alle vierkante meters beursoppervlakte zijn optimaal benut door onder meer een diversiteit aan exposanten en ruim 10 thema...

6 september 2016 Events
Op de foto met een T-rex in Leidense Waag

T-rex Trix, de koningin der dinosauriërs staat vanaf 10 september in Naturalis en in de Waag (Leiden) kunnen gasten op bezoek met een heuse T-rex. Tijdens de tentoonstelling waant men zich te midden van bewegende dinosaurussen in het Krijt en is er een heus Dinolab waar botten geprepareerd word...

20 mei 2016
KEES eten & drinken opent in Poortugaal

MagnEETcafé in Poortugaal heeft plaats gemaakt voor KEES eten & drinken. Na ruim zes weken verbouwen heeft KEES eten & drinken zijn deuren geopend. KEES eten & drinken is mondiaal maar houdt vast aan zijn Rotterdamse roots. De koks van KEES werken met een Josper grill maar serveren ook graag e...

19 mei 2016
Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Wie een romantische picknick wil organiseren of samen met vrienden of familieleden wil genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht, kan vanaf dit voorjaar gebruik maken van de verrassende picknickbox van Hometown Coffee & More. Deze maand introduceert de gezellige koffiebar aan het Buitenho...

22 maart 2016

MagnEETcafé in Poortugaal gaat de schitterende locatie in het oude tramstation van Poortugaal aanzienlijk uitbreiden, zonder daarbij iets af te doen aan het authentieke karakter van het bijzondere pand. Het geliefde eetcafé krijgt een flinke uitbouw, een compleet nieuw interieur en het terras wo...

14 oktober 2015
Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers

Julia Child was de eerste vrouwelijke tv-chef die de Franse cuisine naar de Amerikaanse tv-kijkers bracht. Haar debuutkookboek ‘Mastering the Art of French Cooking’ en haar bijbehorende televisieshows maakte haar een culinaire grande dame op de Amerikaanse televisie. Foto: Mode.com Het wa...

1 april 2015
Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Als je de gemiddelde Nederlander vraagt of hij ooit van Debuut B.V. heeft gehoord, zal hij ontkennend antwoorden. Als je hem vervolgens vraagt naar het concept Popocatepetl, dan kan hij je vertellen over zijn ervaringen in het restaurant. Debuut zit namelijk achter Popocatepetl, Stan & Co, De Colon...

25 maart 2014
Complete restyling Magneet Poortugaal

De Rotterdamse haven was de bron van inspiratie voor de restyling van de Magneet in Poortugaal. Eetcafé de MagnEET staat voor kwaliteit in een gezellige en ongedwongen ambiance. Er zijn inmiddels vier eetcafés in de regio Rotterdam. Alhoewel, eetcafé? Je kunt er heerlijk lunchen en dineren, dus...

17 augustus 2010
Vrolijke verkiezing LunchroomHeld

In de ‘tulpenkamer’ boven lunchroom Pink Lemon in Den Bosch legt eigenaresse Liesbeth van der Velden een laatste hand aan de koffie, thee en etagères met overheerlijke muffins, brownies en ander lekkers. Normaal gesproken worden in deze ruimte met foto’s van de Keukenhof en een oer-Hollandse...

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: