Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

22 maart 2019 | David Bakker

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO.

Een 2.0 versie waarmee ze aansluit op de inspirerende locatie in Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van Amsterdam waarbij alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar komen. STAN&CO Amsterdam vertaalt deze creativiteit in de menukaart, de uitstraling en de vele activiteiten, waaronder dj optredens in het weekend. Een plek waar je inspiratie op doet en geniet van eten, drinken en elkaar

Inspiratie in het interieur

De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan de restauratie en opbouw van de    voormalige Diamantbeurs. In Capital C komen alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar: advertising, design, media, digital, kunst en communicatie. Het wordt een creatieve ontmoetingsruimte en co-workspace waar een selecte groep kunstenaars en ontwerpers betrokken is bij de inrichting. Ieder van hen krijgt een plek in het gebouw tot zijn of haar beschikking om zelf vorm te geven. Zo wordt het pand ook qua interieur en design een plek die inspiratie en creativiteit ademt.

STAN&CO Amsterdam bevindt zich op de eerste verdieping van het markante pand en het interieur wordt gerealiseerd door de eigen ontwerpers van de horecagroep Debuut. Het sfeervolle ontwerp heeft internationale allure en geeft veel aandacht aan eten en drinken met een open keuken en een grote eilandbar. Voor het pand wordt een spectaculaire terras gebouwd die STAN&CO gaat runnen. Naar verwachting opent zij halverwege juni 2019 haar deuren.

Over STAN&CO

STAN&CO staat nooit stil. STAN groeit en bloeit. In Utrecht, in Arnhem, in Zeist en straks in Amsterdam en binnenkort ook in Den Haag. Iedere STAN heeft een eigen identiteit maar draait allemaal om food, drinks & friends. In Utrecht staat de eerste STAN&CO. Noem het STAN&START. In Arnhem en Zeist beleef je STAN&NU en in Amsterdam en Den Haag STAN&STRAKS. STAN&CO Amsterdam is straks alle dagen open voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Dit all-day casual dining concept is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: