Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

22 maart 2019 | David Bakker

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO.

Een 2.0 versie waarmee ze aansluit op de inspirerende locatie in Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van Amsterdam waarbij alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar komen. STAN&CO Amsterdam vertaalt deze creativiteit in de menukaart, de uitstraling en de vele activiteiten, waaronder dj optredens in het weekend. Een plek waar je inspiratie op doet en geniet van eten, drinken en elkaar

Inspiratie in het interieur

De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan de restauratie en opbouw van de    voormalige Diamantbeurs. In Capital C komen alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar: advertising, design, media, digital, kunst en communicatie. Het wordt een creatieve ontmoetingsruimte en co-workspace waar een selecte groep kunstenaars en ontwerpers betrokken is bij de inrichting. Ieder van hen krijgt een plek in het gebouw tot zijn of haar beschikking om zelf vorm te geven. Zo wordt het pand ook qua interieur en design een plek die inspiratie en creativiteit ademt.

STAN&CO Amsterdam bevindt zich op de eerste verdieping van het markante pand en het interieur wordt gerealiseerd door de eigen ontwerpers van de horecagroep Debuut. Het sfeervolle ontwerp heeft internationale allure en geeft veel aandacht aan eten en drinken met een open keuken en een grote eilandbar. Voor het pand wordt een spectaculaire terras gebouwd die STAN&CO gaat runnen. Naar verwachting opent zij halverwege juni 2019 haar deuren.

Over STAN&CO

STAN&CO staat nooit stil. STAN groeit en bloeit. In Utrecht, in Arnhem, in Zeist en straks in Amsterdam en binnenkort ook in Den Haag. Iedere STAN heeft een eigen identiteit maar draait allemaal om food, drinks & friends. In Utrecht staat de eerste STAN&CO. Noem het STAN&START. In Arnhem en Zeist beleef je STAN&NU en in Amsterdam en Den Haag STAN&STRAKS. STAN&CO Amsterdam is straks alle dagen open voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Dit all-day casual dining concept is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: