Popocatepetl Den Haag wordt STAN&CO

7 december 2018 | Thijs Jacobs

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl Den Haag maakt op de huidige locatie aan het Buitenhof in Den Haag in 2019 plaats voor STAN&CO. De eigentijds ingerichte STAN&CO wordt een plek om te ontbijten, lunchen én dineren. “Op deze manier kan het prachtige pand aan het Buitenhof straks de hele dag gebruikt worden”, vertelt marketingmanager Sjoerd van Barneveld van horecaconcern Debuut. “Popocatepetl wordt vooral gebruikt voor het diner en ’s zomers is er een terras. Een ‘all day-concept’ past beter op deze locatie.”

Begrip in de stad

Het Mexicaanse restaurant, ook wel bekend onder de naam Popo, bestaat al ruim dertig jaar in Den Haag en is een begrip in de stad. Het nieuws van de sluiting maakt veel emoties bij de Hagenezen los en ook op social media wordt het nieuws uitgebreid gedeeld. Debuut ziet het als een tijdelijke sluiting en ziet zeker kansen voor een volgende Popocatepetl in Den Haag. Zij zijn op zoek naar een drukbezochte centrumlocatie van minimaal 350 m2 met terras. Relevante tips zijn meer dan welkom en mogen naar info@debuut.nl.

Transformatie naar STAN&CO

De transformatie naar STAN&CO Den Haag start na de kerst en naar verwachting opent de ‘all-day casual dining zaak’ in de zomer van 2019 haar deuren. Het pand wordt rigoureus verbouwd. Er komt een nieuwe gevel van glas die twee keer zo hoog is als de huidige gevel. Dit resulteert in een spectaculair zicht vanaf het Buitenhof naar binnen, tegen de gewelven aan. De kelder wordt verbouwd tot een bar en gaat onderdeel uitmaken van de zaak. De naastgelegen coffee bar Hometown wordt ook gerestyled en opent gelijktijdig met STAN&CO Den Haag. Het Buitenhof krijgt deze zomer een upgrade met twee prachtige horecazaken met terras.

Over Popocatepetl

In Mexico staat 'Popocatepetl' voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat 'Popocatepetl' al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance. Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgden restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort, Utrecht en Arnhem.

Over STAN&CO

STAN&CO staat nooit stil. STAN groeit en bloeit. In Utrecht, in Arnhem, in Zeist en straks in Amsterdam en natuurlijk Den Haag. Iedere STAN heeft een eigen identiteit maar draait allemaal om food, drinks & friends. In Utrecht staat de eerste STAN&CO. Noem het STAN&START. In Arnhem en Zeist beleef je STAN&NU en in Amsterdam en Den Haag STAN&STRAKS. STAN&CO Den Haag is straks alle dagen open voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Dit all-day casual dining concept is tevens onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Columns
Column: warwir

De wirwar van regeltjes met betrekking tot het coronavirus scheppen niet bepaald de duidelijkheid die we zo graag verlangen van de overheid. Zo is de wirwar gepromoveerd tot warwir; zo onduidelijk is de communicatie vanuit de overheid. Werkgeversorganisatie KHN doet zijn best, dat zien we allemaal, ...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Opening
Frites Affairs opent in Almere Centrum

Op vrijdag 29 mei opent het derde horecaconcept van Albron de deuren in Almere Centrum. Na Le Perron en Starbucks eerder dit jaar is het de beurt aan de gourmet snackformule Frites Affairs. De drie concepten vormen een strategische samenwerking tussen Albron en vastgoedontwikkelaar Unibail-Rodamco-W...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: