Debuut neemt exploitatie MaMa Kelly Den Haag over

5 juli 2019 | Thijs Jacobs

Debuut Horeca heeft per 1 juli 2019 de exploitatie van MaMa Kelly in Den Haag overgenomen. MaMa Kelly is een succesvol en award winning urban bistro concept waarin kip & kreeft een belangrijke rol spelen. Deze uitbreiding is de tweede overname in de samenwerking tussen Waterland en Debuut die afgelopen zomer 2018 tot stand kwam. Debuut heeft de ambitie om te groeien en heeft meerdere overnames in de planning.

Ambitieuze groei

MaMa Kelly heeft vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van MaMa Kelly blijft behouden. Founder en eigenaar van MaMa Kelly, Rein Rambaldo, gaat zich meer focussen op zijn snel groeiende activiteiten met De Horeca Fabriek.

MaMa Kelly Amsterdam wordt voor eind 2019 geïntegreerd binnen Debuut. In die komende tijd ontwikkelt Debuut in samenwerking met Rein Rambaldo een plan voor de verdere uitrol van MaMa Kelly in Nederland.

De komende maanden is er dus werk aan de winkel voor Debuut Horeca. Zij voert op het moment vergaande gesprekken met partijen voor de overname van een aantal locaties met het oog op verdere expansie . “Het MaMa Kelly concept is een uitstekende aanvulling op het bestaande aanbod in de horecaportefeuille van Debuut Horeca en past uitstekend in de groeistrategie. Ons doel is en blijft verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland te openen. Elk bezoek zorgt voor een unieke ervaring. De sfeer en ambiance van MaMa Kelly gaan een absolute bijdrage leveren aan ons doel”, aldus directielid Fred Bus.

Over Debuut Horeca

Debuut Horeca is een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. Met nu nog 34 locaties, 17 formules, 3 miljoen gasten en een verwachte omzet in 2019 van 65 miljoen euro is Debuut Horeca een belangrijke speler in de horecawereld.

De verrassende horecaconcepten van Debuut bevinden zich op bijzondere locaties door heel Nederland en vele zijn ware begrippen waaronder Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier en Beers & Barrels. Debuut Horeca heeft als doel om toonaangevend te zijn in gastvrijheid door veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: