MagnEETcaf� in Poortugaal breidt uit

22 maart 2016 |
<

MagnEETcafé in Poortugaal gaat de schitterende locatie in het oude tramstation van Poortugaal aanzienlijk uitbreiden, zonder daarbij iets af te doen
aan het authentieke karakter van het bijzondere pand. Het geliefde eetcafé krijgt een flinke uitbouw, een compleet nieuw interieur en het terras wordt ruimer, zodat zonliefhebbers vanaf dit voorjaar kunnen genieten van heerlijk zomerweer én de meest smakelijke gerechten van de nieuwe houtskoolgrill. Door deze re-styling is MagnEETcafé sinds begin deze week gesloten. Op 18 mei 2016 wordt het café-restaurant weer geopend.

Uitbouw
Om meer gasten te kunnen ontvangen voor een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel, krijgt het unieke pand een flinke uitbouw. Daarnaast wordt het interieur in een nieuw jasje gestoken. De bar wordt verplaatst en het interieur wordt compleet vernieuwd, zodat de warme, huiselijke sfeer waar MagnEETcafé om bekend staat, nog beter tot zijn recht komt.

Kip van de houtskoolgrill
Een van de in het oog springende veranderingen is de volledig nieuwe keuken van het restaurant. Het eetcafé krijgt de beschikking over een prachtige open keuken, zodat de gasten met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe onze koks met veel passie de meest heerlijke gerechten klaarmaken. Bovendien wordt de keuken voorzien van een authentieke houtskoolgrill, die gebruikt gaat worden voor bijvoorbeeld malse kip van de barbecue, Frans of Portugees gekruid.

Daarnaast gaat ook het terras flink op de schop. Om meer ruimte te creëren, wordt de huidige entree verplaatst, zodat er meer plaats is voor zonliefhebbers. Het vernieuwde terras zal volledig worden omringd door groen en heeft de hele dag zon, waardoor het nóg meer dan voorheen een uitstekende plek is om te genieten van een lunch, borrel of diner.

Groepen, borrels en vergaderingen
Het vertrek boven het café, dat op het ogenblik nog wordt gebruikt als woonruimte, wordt omgetoverd tot een sfeervolle ruimte voor zowel zakelijke gezelschappen als particuliere groepen. Hierdoor wordt MagnEETcafé bij uitstek een locatie, die geschikt is voor een vergadering, borrel of andere zakelijke- en groepsactiviteiten.

Andere naam
Door de ingrijpende vernieuwing krijgt MagnEETcafé een andere uitstraling. Om deze kersverse look te benadrukken, krijgt het MagnEETcafé een andere naam, die beter past bij de nieuwe ambiance. Het is echter nog even wachten op deze naam, want voorlopig houden de eigenaren en het personeel deze nog geheim.

Over MagnEETcafé
MagnEETcafé Poortugaal is als horecagelegenheid al jarenlang een begrip in Poortugaal en omstreken. Het sfeervolle restaurant is gevestigd in een voormalig tramstation en is centraal gelegen aan alle doorgaande wegen. Bezoekers kunnen gebruik maken van een ruime, eigen parkeerplaats.

Over Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling
MagnEETcafé is een onderneming van Debuut B.V. Met meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van horecabedrijven en het ontwikkelen van horecaconcepten is Debuut een belangrijke speler in de horecawereld. Inmiddels heeft Debuut. B.V. 27 locaties en 17 formules, waar jaarlijks 2,5 miljoen gasten worden ontvangen. Veel van onze horecabedrijven, zoals Mexicaans restaurant Popocatepetl, Waag Leiden, De Vooruitgang, De Colonie, Breakaway en STAN&CO zijn ware begrippen, net als Belgisch Biercafé Olivier, waarvan de vestiging in Utrecht in 2014 werd uitgeroepen tot beste café van Nederland.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: