MagnEETcaf� in Poortugaal breidt uit

22 maart 2016 |
<

MagnEETcafé in Poortugaal gaat de schitterende locatie in het oude tramstation van Poortugaal aanzienlijk uitbreiden, zonder daarbij iets af te doen
aan het authentieke karakter van het bijzondere pand. Het geliefde eetcafé krijgt een flinke uitbouw, een compleet nieuw interieur en het terras wordt ruimer, zodat zonliefhebbers vanaf dit voorjaar kunnen genieten van heerlijk zomerweer én de meest smakelijke gerechten van de nieuwe houtskoolgrill. Door deze re-styling is MagnEETcafé sinds begin deze week gesloten. Op 18 mei 2016 wordt het café-restaurant weer geopend.

Uitbouw
Om meer gasten te kunnen ontvangen voor een heerlijke lunch, diner of een gezellige borrel, krijgt het unieke pand een flinke uitbouw. Daarnaast wordt het interieur in een nieuw jasje gestoken. De bar wordt verplaatst en het interieur wordt compleet vernieuwd, zodat de warme, huiselijke sfeer waar MagnEETcafé om bekend staat, nog beter tot zijn recht komt.

Kip van de houtskoolgrill
Een van de in het oog springende veranderingen is de volledig nieuwe keuken van het restaurant. Het eetcafé krijgt de beschikking over een prachtige open keuken, zodat de gasten met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe onze koks met veel passie de meest heerlijke gerechten klaarmaken. Bovendien wordt de keuken voorzien van een authentieke houtskoolgrill, die gebruikt gaat worden voor bijvoorbeeld malse kip van de barbecue, Frans of Portugees gekruid.

Daarnaast gaat ook het terras flink op de schop. Om meer ruimte te creëren, wordt de huidige entree verplaatst, zodat er meer plaats is voor zonliefhebbers. Het vernieuwde terras zal volledig worden omringd door groen en heeft de hele dag zon, waardoor het nóg meer dan voorheen een uitstekende plek is om te genieten van een lunch, borrel of diner.

Groepen, borrels en vergaderingen
Het vertrek boven het café, dat op het ogenblik nog wordt gebruikt als woonruimte, wordt omgetoverd tot een sfeervolle ruimte voor zowel zakelijke gezelschappen als particuliere groepen. Hierdoor wordt MagnEETcafé bij uitstek een locatie, die geschikt is voor een vergadering, borrel of andere zakelijke- en groepsactiviteiten.

Andere naam
Door de ingrijpende vernieuwing krijgt MagnEETcafé een andere uitstraling. Om deze kersverse look te benadrukken, krijgt het MagnEETcafé een andere naam, die beter past bij de nieuwe ambiance. Het is echter nog even wachten op deze naam, want voorlopig houden de eigenaren en het personeel deze nog geheim.

Over MagnEETcafé
MagnEETcafé Poortugaal is als horecagelegenheid al jarenlang een begrip in Poortugaal en omstreken. Het sfeervolle restaurant is gevestigd in een voormalig tramstation en is centraal gelegen aan alle doorgaande wegen. Bezoekers kunnen gebruik maken van een ruime, eigen parkeerplaats.

Over Debuut Horecabeheer en Ontwikkeling
MagnEETcafé is een onderneming van Debuut B.V. Met meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van horecabedrijven en het ontwikkelen van horecaconcepten is Debuut een belangrijke speler in de horecawereld. Inmiddels heeft Debuut. B.V. 27 locaties en 17 formules, waar jaarlijks 2,5 miljoen gasten worden ontvangen. Veel van onze horecabedrijven, zoals Mexicaans restaurant Popocatepetl, Waag Leiden, De Vooruitgang, De Colonie, Breakaway en STAN&CO zijn ware begrippen, net als Belgisch Biercafé Olivier, waarvan de vestiging in Utrecht in 2014 werd uitgeroepen tot beste café van Nederland.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: