Compleet vernieuwd BoatHouse Almere weer open voor publiek

5 februari 2018 | Thijs Jacobs

Na een grondige restyling is BoatHouse Almere weer geopend voor het publiek. Het restaurant aan de Noorderplassenweg, een van 17 horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling, was in januari gesloten om een complete metamorfose te ondergaan. Nu is het moment gekomen om het nieuwe interieur te tonen aan de gasten van BoatHouse Almere.

De vertrouwde, gemoedelijke, huiselijke en gastvrije sfeer is gebleven, maar het restaurant aan het water heeft een heel nieuwe look & feel gekregen. De houtkleuren hebben plaatsgemaakt voor zachte aardse kleuren, met veel groen en blauw. De vloeren zijn diep donker gekleurd en de witte kozijnen zijn verdwenen. Een mix van verschillende stijlen meubilair, een fraaie leestafel en de bar als nieuwe eyecatcher, maken van het vernieuwde BoatHouse een plek waar je graag wilt zijn.

Waterrijke omgeving

“Na tien jaar werd het tijd om onze gasten in een vernieuwd interieur te ontvangen”, zegt Sjoerd van Barneveld, Marketingmanager van Debuut horecabeheer en ontwikkeling. “Verrassende decoratie en verlichting past bij de nieuwe stijl, maar steeds is er een link naar de waterrijke omgeving. Onze gasten zullen meer contact met buiten ervaren door de nieuwe zichtlijnen. De natuur komt door de authentieke materiaalkeuze nabij. Buiten wordt binnen. Ook de zalen en het terras hebben een make-over gekregen. BoatHouse is klaar voor de toekomst!”

Over BoatHouse Almere

Het aan de Noorderplassen gesitueerde BoatHouse Almere is een unieke locatie voor eten, drinken, feesten en vergaderen. Het indrukwekkende gebouw doet denken aan de karakteristieke watersportverenigingen van weleer, aan de oevers van grote Amerikaanse en Engelse rivieren. Een inspirerende omgeving, die geen dag hetzelfde eruitziet, want niets is zo veranderlijk als de natuur. Onlangs is BoatHouse door Toptrouwlocaties genoemd in de top drie van beste trouwlocaties in Flevoland.

Over Debuut horecabeheer en ontwikkeling

BoatHouse Almere is een van de horecaconcepten van Debuut horecabeheer en ontwikkeling, Debuut heeft op dit moment 17 horecaconcepten en ongeveer 1.000 medewerkers die verspreid over 28 horecabedrijven werken. Allemaal horecabedrijven met een eigen karakter die voor veel Nederlandse horecabezoekers een begrip zijn, zoals Popocatepetl, Belgisch Bier Café Olivier, Waag en De Colonie. Debuut won met STAN&CO in Arnhem de award voor best bar & restaurant 2016.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Nice 'n Easy
Sous-vide bereiden, zo werkt het

Sous-vide koken heeft de laatste jaren in de horeca flink aan populariteit gewonnen. Bij deze techniek worden in een waterbad met exact gecontroleerde lage temperatuur vacuümverpakte producten gelijkmatig gegaard. Doordat het gevacumeerd is, behoudt het smaak en structuur. Hoewel sous-vide in d...

KHN Coronacrisis
KHN: kabinet voert disproportionele maatregelen in tegen horeca

De blijvende toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Naast een update van de huidige stand van zaken, werden er voor 6 van de 25 veiligheidsregio’s extra maatregelen aangekondigd, waaronder maatregelen...

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: