Mike Simons wordt directeur Operations bij Debuut

30 januari 2017 | Roy Spijker

Debuut Horecabeheer en ontwikkeling kijkt vooruit naar de toekomst en breidt uit. Per 1 februari bekleedt Mike Simons de nieuwe rol van directeur Operations bij Debuurt BV. Samen met het bestaande team gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitieuze groei van het bedrijf.

“Debuut kiest voor deze nieuwe positie binnen hun organisatie om de groei die reeds is ingezet te versnellen en te borgen”, aldus eigenaar Ruud van Rietschoten. Mike Simons wordt verantwoordelijk voor alle 27 horeca bedrijven van Debuut BV.

Mike Simons bekleedde vanaf november 2008 tot januari 2017 bij HMSHost Schiphol een soortgelijke positie als director operations, waar hij voor 48 outlets verantwoordelijk was.Daarvoor werkte hij bij organisaties als Pathé Theatres, AB InBev en Servex.

Ruud van Rietschoten, is erg trots dat Mike Simons ervoor heeft gekozen om in zijn familiebedrijf het team te komen versterken. “Onze organisatie maakt een forse groei door en we verwachten dit de komende jaren door te kunnen zetten. Mike heeft ervaring om binnen een organisatie met veel verschillende concepten te werken, een succesvol kenmerk van Debuut BV. Ik verwacht dat juist deze knowhow en ervaring van cruciaal belang zijn om de organisatie nog sneller op een professionele wijze te laten groeien.” Van Rietschoten blijft voorlopig zelf als algemeen directeur actief binnen zijn onderneming.

Zaken

Debuut BV is een onderneming die zich al 35 jaar bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecabedrijven door heel Nederland. Met 27 locaties en 17 formules als Popocatepetl, Stan&CO en Belgian Beer Cafe Olivier, had het bedrijf in 2016 bijna 2,5 miljoen gasten en maakt het 44 miljoen euro omzet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Events
Jubileumeditie BBB Maastricht groot succes

De 65e editie van BBB Maastricht was een groot succes en laat consistentie in groei zien. Meer dan 400 exposanten zorgden voor een beursvloer bomvol inspiratie op het gebied van (non)food, drinks en gastronomie. Maar er was vooral aandacht voor innovatie en culinair talent. De toon is gezet voor de ...

Bezorgen
Takeaway.com kreeg 87 procent meer bestellingen te verwerken

Takeaway.com publiceerde zojuist een 'orderupdate' voor het derde kwartaal van 2019. De zaken gaan goed voor het Nederlandse bedrijf: er werd 'overall' 87 procent meer besteld in het derde kwartaal. Duitsland spant de kroon: daar werd maar liefst 136 procent meer besteld! Verklari...

Lekkerste Lunchroombroodje
Dit zijn de vijf finalisten voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

De jury heeft besloten. Na een uitvoerige inventarisatie van de talloze inzendingen zijn dit de vijf broodjes die het hoogst werden gewaardeerd door de jury. De mystery jury gaat de komende periode op pad om de broodjes van de finalisten te proeven, waarna op vrijdag 8 november de winnaar bekend wor...

Lekkerste Lunchroombroodje
Genomineerde nummer 5: Broodje Beiroet

Vol trots presenteren we je de vijfde, en laatste, genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019. Dit is 'Broodje Beiroet' van Lunchroom De Kofffiepot in Hardenberg. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerde...

Lekkerste Lunchroombroodje
Genomineerde nummer 4: Sandwich gerookte kip

Vol trots presenteren we je de vierde genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019. Dit is 'Sandwich gerookte kip' van Grand café Plaza op Schiphol. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerden worden...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: