Mike Simons wordt directeur Operations bij Debuut

30 januari 2017 | Roy Spijker

Debuut Horecabeheer en ontwikkeling kijkt vooruit naar de toekomst en breidt uit. Per 1 februari bekleedt Mike Simons de nieuwe rol van directeur Operations bij Debuurt BV. Samen met het bestaande team gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitieuze groei van het bedrijf.

“Debuut kiest voor deze nieuwe positie binnen hun organisatie om de groei die reeds is ingezet te versnellen en te borgen”, aldus eigenaar Ruud van Rietschoten. Mike Simons wordt verantwoordelijk voor alle 27 horeca bedrijven van Debuut BV.

Mike Simons bekleedde vanaf november 2008 tot januari 2017 bij HMSHost Schiphol een soortgelijke positie als director operations, waar hij voor 48 outlets verantwoordelijk was.Daarvoor werkte hij bij organisaties als Pathé Theatres, AB InBev en Servex.

Ruud van Rietschoten, is erg trots dat Mike Simons ervoor heeft gekozen om in zijn familiebedrijf het team te komen versterken. “Onze organisatie maakt een forse groei door en we verwachten dit de komende jaren door te kunnen zetten. Mike heeft ervaring om binnen een organisatie met veel verschillende concepten te werken, een succesvol kenmerk van Debuut BV. Ik verwacht dat juist deze knowhow en ervaring van cruciaal belang zijn om de organisatie nog sneller op een professionele wijze te laten groeien.” Van Rietschoten blijft voorlopig zelf als algemeen directeur actief binnen zijn onderneming.

Zaken

Debuut BV is een onderneming die zich al 35 jaar bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecabedrijven door heel Nederland. Met 27 locaties en 17 formules als Popocatepetl, Stan&CO en Belgian Beer Cafe Olivier, had het bedrijf in 2016 bijna 2,5 miljoen gasten en maakt het 44 miljoen euro omzet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Onderzoek: Laag alcoholische bieren steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Koffie & thee Interview
Interview met een theesommelier: Is thee een belevingsproduct?

Aandacht maakt succes. Theesommelier Karin Kamstra is ervan overtuigd. Maar zie je dit ook terug in de manier waarop thee wordt geserveerd? Het drankje is inmiddels meer dan 7000 jaar oud en nog steeds is het overal te verkrijgen. Van een bekertje op het tankstation tot aan een uitgebreide high tea,...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: