Mike Simons wordt directeur Operations bij Debuut

30 januari 2017 | Roy Spijker

Debuut Horecabeheer en ontwikkeling kijkt vooruit naar de toekomst en breidt uit. Per 1 februari bekleedt Mike Simons de nieuwe rol van directeur Operations bij Debuurt BV. Samen met het bestaande team gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitieuze groei van het bedrijf.

“Debuut kiest voor deze nieuwe positie binnen hun organisatie om de groei die reeds is ingezet te versnellen en te borgen”, aldus eigenaar Ruud van Rietschoten. Mike Simons wordt verantwoordelijk voor alle 27 horeca bedrijven van Debuut BV.

Mike Simons bekleedde vanaf november 2008 tot januari 2017 bij HMSHost Schiphol een soortgelijke positie als director operations, waar hij voor 48 outlets verantwoordelijk was.Daarvoor werkte hij bij organisaties als Pathé Theatres, AB InBev en Servex.

Ruud van Rietschoten, is erg trots dat Mike Simons ervoor heeft gekozen om in zijn familiebedrijf het team te komen versterken. “Onze organisatie maakt een forse groei door en we verwachten dit de komende jaren door te kunnen zetten. Mike heeft ervaring om binnen een organisatie met veel verschillende concepten te werken, een succesvol kenmerk van Debuut BV. Ik verwacht dat juist deze knowhow en ervaring van cruciaal belang zijn om de organisatie nog sneller op een professionele wijze te laten groeien.” Van Rietschoten blijft voorlopig zelf als algemeen directeur actief binnen zijn onderneming.

Zaken

Debuut BV is een onderneming die zich al 35 jaar bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecabedrijven door heel Nederland. Met 27 locaties en 17 formules als Popocatepetl, Stan&CO en Belgian Beer Cafe Olivier, had het bedrijf in 2016 bijna 2,5 miljoen gasten en maakt het 44 miljoen euro omzet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Economie
UWV: vooral jongeren in de horeca doen beroep op TOFA

De afgelopen 5 weken konden flexwerkers, oproep- en uitzendkrachten met inkomstenverlies door corona een beroep doen op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Ruim zeventig procent van de goedgekeurde aanvragen gaat naar werknemers tussen de 18 en 27 jaar. Veel va...

Economie Longread
Horecarapport ABN AMRO: relatief weinig faillissementen, ondernemersvertrouwen historisch laag

Restaurants, hotels, vakantieparken, bioscopen en reisondernemers zijn hard geraakt door de coronacrisis. In deze Stand van de Leisure duidt ABN AMRO de impact van het virus en de bedreigingen en de kansen die eruit voortvloeien. Onderaan dit bericht vindt u grafieken en tabellen van het rapport ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: