STAN&CO en Hometown geopend in hartje Den Haag

8 januari 2020 | Redactie

In december 2019 zijn bar-restaurant STAN&CO en Hometown naast elkaar geopend aan Het Buitenhof in Den Haag. Hometown is een gezellige en ongedwongen koffie- en werkspot, bij STAN&CO kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch, borrel of diner. In het voorjaar wordt STAN&CO Den Haag uitgebreid met een heerlijk terras.

De befaamde koffiebar Hometown – een begrip in Den Haag – heeft een flinke verbouwing ondergaan. Het bestaande concept is uitgebreid met bijzondere drankjes, waardoor deze unieke plek met vintage elementen ook geschikt is voor een borrel, in het begin of later op de avond. Het assortiment is uitgebreid met stoere craft beers uit blik (+ Beer) en een speciaal geselecteerd gedistilleerd drankenassortiment (+ Booze). In het vernieuwde Hometown kun je nu ook gezellige bordspelletjes spelen.

STAN&CO Den Haag

Bij STAN&CO Den Haag kun je gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien van een enorme glazen pui, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt. In het interieur zijn industriële elementen gecombineerd met hout. Het creatieve ontwerpteam van Leban voegt daaraan opvallende eyecatchers toe, typerend voor de stijl van STAN&CO. Dit resulteert in een urban huiskamer waar iedereen zich thuis voelt. Een favoriete plek voor samenzijn met eten, drinken en muziek. In het voorjaar wordt STAN&CO Den Haag uitgebreid met een heerlijk terras.

Debuut Horeca

STAN&CO en Hometown zijn concepten van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. Debuut is een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. Met nu nog 34 locaties, 20  formules, 3  miljoen gasten en een omzet in 2019 van 52 miljoen is Debuut Horeca een belangrijke speler in de horecawereld.

De verrassende horecaconcepten van Debuut Horeca bevinden zich op bijzondere locaties door heel Nederland en vele zijn ware begrippen waaronder Popocatepetl the Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgisch Biercafé Olivier. Debuut Horeca heeft als doel om toonaangevend te zijn in gastvrijheid door veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: