Popocatepetl: een leven lang gratis nacho's

22 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Op 16 september 2017 viert restaurant Popocatepetl The Mexican Nationale Nacho Dag. Een smakelijk eerbetoon aan Onafhankelijkheidsdag in Mexico. Om dit heugelijke feit onder de aandacht te brengen, geeft Popocatepetl memorabele prijzen weg met als ultieme hoofdprijs ‘je leven lang gratis nacho’s’.

Van 21 augustus tot en met 15 september krijgen alle gasten bij de rekening van Popocatepetl een lot met daarop een persoonlijke code. Deze code kunnen zij invullen op de website www.nationalenachodag.nl waarmee zij kans maken op verschillende smakelijke prijzen die zij kunnen innen bij een van de zeven vestigingen van Popocatepetl The Mexican. De uitreiking van de hoofdprijs vindt plaats op zaterdag 16 september bij één van de restaurants van Popocatepetl. De winnaar mag zich de rest van zijn leven tegoed doen aan gratis nacho’s bij Popocatepetl The Mexican.

Popocatepetl; begrip in Nederland


Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl is al 35 jaar een begrip in Nederland en heeft veel vaste gasten. In Mexico staat 'Popocatepetl' voor de bekende vulkaan bij Mexico City. De naam is oud-Azteeks en betekent ‘daar waar de aarde heet wordt’. In Nederland staat 'Popocatepetl' al jaren garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance verspreid over 7 vestigingen.
 

Eigentijds menu en ambiance


Eind vorig jaar opende de eerste vernieuwde Popocatepetl haar deuren in Utrecht. De Rotterdamse en Haarlemse vestigingen volgden hierna met een spectaculaire restyling van het interieur en de menukaart. Hiermee speelt Popocatepetl in op de veranderende wensen van de gasten. Met meer verfijnde gerechten, bites to share, een nieuwe lunchkaart en een uitgebreide drankenkaart, biedt het Mexicaanse restaurant voor een ieder wat wils. Uiteraard zijn de klassiekers – nacho’s, tortilla’s, faijtas en quesadillas – nog steeds verkrijgbaar. Nieuw is het aanbod cocktails waaronder de ‘Mexican Bulldog’; een combinatie van een Corona biertje met een Margarita.

Het traditionele interieur is getransformeerd naar een hedendaags design met een Mexicaanse touch. Het resultaat is een warme ambiance met veel bijzondere eyecatchers. Denk aan de wand met hoefijzers - een symbool voor geluk – en authentieke Mexicaanse gekleurde kuipstoeltjes.
 

Over Popocatepetl


Popocatepetl is een horecaconcept van Debuut BV, een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. De eerste Popocatepetl opende in 1983 haar deuren in Utrecht. Daarna volgde de restaurants in Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Haarlem, Amersfoort.

Alle restaurants van Popocatepetl worden de komende periode gerestyled en krijgen een eigentijds karakter. De eerste vestiging in Utrecht had hiermee de primeur. Daarna werd Rotterdam (maart 2017), en Haarlem (april 2017) aangepakt en in oktober 2017 opent een geheel nieuwe vestiging op het Gele Rijders Plein in Arnhem.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: