In dit artikel licht deze website de wereld van bier toe, in alfabetische volgorde. Van een simpel fluitje tot het verschil tussen geuze en gose, je leest het hier. Ale Ale is een biersoort waarbij dezelfde ingrediënten worden gebruikt a...
Wingstop kondigt 10 juli zijn uitbreiding naar Nederland aan. Nog deze zomer opent het eerste Nederlandse restaurant zijn deuren. Al maanden kijken sm...
Van Eck Patisserie & IJsspecialiteiten, een distributeur van premium diepgevroren patisserie, desserts en ijs, is overgenomen door het Spaanse Eur...
Compass Group, een wereldwijde leider in foodservices, kondigt aan dat het is overeengekomen om Vermaat over te nemen voor ongeveer 1,5 miljard euro,...
Collectieve belangenbehartiger stichting MIFC heeft na uitgebreid onderzoek besloten rechtszaken aan te spannen tegen de creditcardmaatschappijen Visa...
Met welk eiergerecht wil jij jouw gasten verrassen?
Schiphol verwelkomt met trots de eerste Nederlandse vestiging van het Italiaanse foodconcept Eataly. Reizigers kunnen vanaf nu genieten van authentiek...
Na het succes van Ron Gastrobar Toko in Laren - afgelopen januari feestelijk geopend - is het nu de beurt aan Aalsmeer. Vanaf 10 juli is de nieuwste v...
Ondernemen in Duiven… Tien jaar geleden zetten Edwin Tunnissen (55) en Patricia Dhondt (52) de stap om hun gezamenlijke droom werkelijkheid te...
Ondernemen in Duiven… Het openen van een eigen onderneming was een droom die Edwin Tunnissen (55) en Patricia Dhondt (52) samen deelden. De keu...
Een op de acht horecamedewerkers denkt dat toekomstige technologische ontwikkelingen een negatieve invloed hebben op hun baan. Dit gaat bijvoorbeeld o...
Drie op de vijf horecamedewerkers zijn wel eens jaloers op zzp’ers. Dit blijkt uit onderzoek van Quinyx, aanbieder van AI-gedreven softwareoplos...
Waar de meeste horecaondernemers hun handen vol hebben aan één vestiging, groeit Dudok gestaag door met twintig locaties, een miljoen ta...
Groots ondernemen. Waar de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een plein in hun bezit. Wat is hun aanpa...
Over het algemeen is bier een eenvoudig te serveren product: een gast doet een bestelling, de barman trekt de tap open of pakt een flesje of blik uit...
Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...
Bierpairing is een trend die steeds populairder wordt in horecagelegenheden over de hele wereld. Het combineren van bier met de gerechten die op het m...
Schiphol verwelkomt met trots een nieuwe Starbucks vestiging op de luchthaven, centraal gelegen in de vernieuwde Lounge 1. De recent geopende locatie...
De bezoekersregistratie van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor horecaprofessionals, is sinds juni officieel geopend. De 12 editie van G...
Brood is een van de meest geliefde voedingsmiddelen. Bij de lunch, bij het ontbijt, als tussendoortje in een café, of als bijgerecht in een r...
De vooruitzichten voor de Nederlandse horeca zijn wisselend. Door een verbeterde koopkracht nemen de bestedingen dit jaar toe, maar het herstel blijft...
Niets vult een horecazaak zo aangenaam als de geur van versgebakken brood. Deze geur kan een belangrijke marketingtool zijn, omdat het een gevoel van...
Heb jij een innovatie die de horeca verandert, verbetert of vooruithelpt? Vanaf maandag 23 juni 2025 kun je je weer inschrijven voor de Horecava Award...
Schoonmaakbedrijf CSU draagt haar cateringportefeuille per 1 juli 2025 over aan Vermaat Groep. Het gaat om de overname van opdrachtgevers, lopende con...
Als horecaondernemer kun je je gasten verrassen met brood. Door gevulde broden, artistieke decoraties en ongebruikelijke smaakcombinaties te gebruiken...
Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg. Met deze gloednieuwe winkel krijgt het winkelcentrum er een warme e...
Nespresso heeft Saskia van Wees benoemd als Commercieel Directeur B2B. In deze rol geeft zij leiding aan de B2B-divisie van Nespresso Nederl...
Stef Driessen, sector banker Leisure bij ABN AMRO, sprak met een Belgische zakenpartner over de lunch. “Het zette mij aan het denken”, ald...
Soms loop je ergens naar binnen en weet je: dit klopt. Voor Jasper Sirre gebeurde dat in de Bagels & Beans in het Schunck-gebouw in Heerlen. Wat b...
In mei zijn, voor zittingsdagen gecorrigeerd, in totaal 352 bedrijven failliet verklaard, meldt het CBS. Dat zijn 8 meer faillissementen dan in dezelf...
Brood speelt een belangrijke rol in keukens over de hele wereld. Van Mexicaanse tortilla’s tot zachte naan in India: broodsoorten voegen, naast...
Blond&Brown, de juicebar die momenteel in the Westfield Mall of the Netherlands is gevestigd, kondigt vandaag met trots de lancering van haar nieu...
In de horeca is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en dit geldt zeker ook voor brood en beleg, twee basiselementen die ve...