Top 10 best gelezen artikelen op lunchroom.nl

7 december 2017 | Thijs Jacobs

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen op lunchroom.nl. We weten nu dat er vaak gezocht wordt op mosselen en de beste naam van een lunchroom. Hier komen de 10 meest gelezen items!

1.

7 misverstanden over mosselen
Blijkbaar doen er veel fabels over mosselen de ronde...

2.

De perfecte naam voor een lunchroom
Bestaat er een recept voor de perfecte naam?

3.

Koen (55) nam ontslag en begon zijn eigen horecazaak
Blijkbaar overwegen veel mensen een carrièreswitch...

4.

Trend: de luxe tosti
2017 kun je met recht het jaar van de tosti noemen...

5.

Dit zijn de 5 genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland
De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland maakt veel los...

6. 

Sushipoint en Bagels & Beans zijn best gewaardeerde Out of Home Formule
Formules scoren, ook op onze website...

7.

Jongeren met het hart op de goede plek gaan gezond ondernemen
Gezond ondernemen leeft!


8.

Nieuwe Kwalitaria Délifrance in Bergschenhoek
Openingen van nieuwe zaken doen het bij ons altijd goed! Stuur ons ook jouw nieuws om extra aandacht te krijgen.

9. 

Bistro vs. brasserie: wat is het verschil?
Het blijft verwarrend, de naamgeving voor een horecazaak...

10.

Interview: Ronald Bakker, Bagels & Beans
Een interview met de directeur van zo'n succesvolle lunchroomketen doet het altijd goed natuurlijk...

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde...

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards Video
Video: Baker & Moore wint Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Afgelopen vrijdag reikte het team van Lunchroom de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland uit aan Paul Bakker, de eigenaar van Baker & Moore in Rotterdam. Het winnende broodje heet ‘Mr. Baker goes Asia’ en doet de naam eer aan. De Aziatische invloeden zijn verfijnd, ...

Columns
Column: Hoe zorg je dat je ambitie geen droom blijft?

Tuurlijk heb jij ambities. Elke ondernemer heeft die toch? Want je wilt groeien en je bedrijf continu verbeteren. Meer omzetten en meer overhouden. Meer vrije tijd en toch goed bezig zijn met je bedrijf. 'Ah’s en Oh’s' krijgen als mensen bij je binnenstappen en komen genieten. ...

Achtergronden
Feestdagen in de horeca, wees voorbereid!

De welbekende feestmaand is aanstaande. December is de maand waarin we Sinterklaas en Kerst vieren, maar wist je dat midwinter op 21 december valt, dat het WK Hockey wordt gespeeld en ook het EK handbal voor vrouwen op het programma staat? Goed om te weten. Al deze data vind je in de HorecaMarket...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Baker & Moore in Rotterdam heeft Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Rotterdam. De inzending van Paul Bakker, de eigenaar van lunchroom Baker & Moore, gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Mr. Baker goes Asia’ en doet de naam eer aan. De Aziatische invloeden zij...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: