Top 10 best gelezen artikelen op lunchroom.nl

7 december 2017 | Thijs Jacobs

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen op lunchroom.nl. We weten nu dat er vaak gezocht wordt op mosselen en de beste naam van een lunchroom. Hier komen de 10 meest gelezen items!

1.

7 misverstanden over mosselen
Blijkbaar doen er veel fabels over mosselen de ronde...

2.

De perfecte naam voor een lunchroom
Bestaat er een recept voor de perfecte naam?

3.

Koen (55) nam ontslag en begon zijn eigen horecazaak
Blijkbaar overwegen veel mensen een carrièreswitch...

4.

Trend: de luxe tosti
2017 kun je met recht het jaar van de tosti noemen...

5.

Dit zijn de 5 genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland
De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland maakt veel los...

6. 

Sushipoint en Bagels & Beans zijn best gewaardeerde Out of Home Formule
Formules scoren, ook op onze website...

7.

Jongeren met het hart op de goede plek gaan gezond ondernemen
Gezond ondernemen leeft!


8.

Nieuwe Kwalitaria Délifrance in Bergschenhoek
Openingen van nieuwe zaken doen het bij ons altijd goed! Stuur ons ook jouw nieuws om extra aandacht te krijgen.

9. 

Bistro vs. brasserie: wat is het verschil?
Het blijft verwarrend, de naamgeving voor een horecazaak...

10.

Interview: Ronald Bakker, Bagels & Beans
Een interview met de directeur van zo'n succesvolle lunchroomketen doet het altijd goed natuurlijk...

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Starten in de horeca
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?

Als ik de berichten in de media lees, dan zit de horeca in zijn gloriejaren. De omzet plust, kwartaal na kwartaal, en de bomen schijnen tot in de hemel te groeien. De cijfers van het CBS zijn dan ook lovend. Na de harde klap van 2008 zit de horeca ondertussen op het hoogst gemeten omzetniveau ooi...

Events Achtergronden
Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

De elfde editie van de horecavakbeurs HorecaEvenTT, die van 5 tot en met 7 februari in Assen werd gehouden, is op alle fronten een groot succes geweest. De beurs noteerde een bezoekersrecord – vooral op de maandag was het gigantisch druk – een deelnemersrecord en een beursoppervlakte die...

Regelgeving KHN
KHN stuurt brandbrief naar staatssecretaris VWS over verbod rookruimten in de horeca

De uitspraak van het gerechtshof Den Haag van 13 februari jl. betekent kort gezegd dat, op basis van een WHO-verdrag, rookruimten in horeca-inrichtingen niet langer zijn toegestaan. Dat zorgt voor grote onrust bij veel horecaondernemers, want de uitspraak heeft grote impact op de gastvrijheid e...

Food Achtergronden
Nieuw: Koreaans streetfood in Twentsche Foodhal

De Twentsche Foodhal opent in de komende weken drie nieuwe keukens, en breidt hiermee het aanbod in één klap flink uit. Vanaf dit weekend kun je als gast in de foodhal Koreaans streetfood bestellen. En in de eerste week van maart openen een Indiase keuken én een gloednieuw burge...

Interview KHN
De strijd tussen KHN en de marktleiders

In deze serie bespreekt De Restaurantkrant de hete hangijzers in de veranderlijke wereld van de horeca. In de eerste aflevering; de groeiende macht van Thuisbezorgd, IENS en Booking. De Koninklijke Horeca Nederland zet zich als brancheorganisatie in om een zo eerlijk mogelijk speelveld voor de hore...

Ontbijt Achtergronden
Croissantje onmisbaar bij Nederlands Valentijnsontbijt

De meeste Nederlanders worden op Valentijnsdag graag verrast met een klassiek croissantje, eitje en een glas sap. Dit blijkt uit een steekproef van slaapspecialist Bedden.nl onder 855 respondenten, waar werd gevraagd naar de Valentijnsgewoontes van Nederlandse koppels. Croissantje De absolute ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: