Top 10 best gelezen artikelen op lunchroom.nl

7 december 2017 | Thijs Jacobs

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen op lunchroom.nl. We weten nu dat er vaak gezocht wordt op mosselen en de beste naam van een lunchroom. Hier komen de 10 meest gelezen items!

1.

7 misverstanden over mosselen
Blijkbaar doen er veel fabels over mosselen de ronde...

2.

De perfecte naam voor een lunchroom
Bestaat er een recept voor de perfecte naam?

3.

Koen (55) nam ontslag en begon zijn eigen horecazaak
Blijkbaar overwegen veel mensen een carrièreswitch...

4.

Trend: de luxe tosti
2017 kun je met recht het jaar van de tosti noemen...

5.

Dit zijn de 5 genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland
De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland maakt veel los...

6. 

Sushipoint en Bagels & Beans zijn best gewaardeerde Out of Home Formule
Formules scoren, ook op onze website...

7.

Jongeren met het hart op de goede plek gaan gezond ondernemen
Gezond ondernemen leeft!


8.

Nieuwe Kwalitaria Délifrance in Bergschenhoek
Openingen van nieuwe zaken doen het bij ons altijd goed! Stuur ons ook jouw nieuws om extra aandacht te krijgen.

9. 

Bistro vs. brasserie: wat is het verschil?
Het blijft verwarrend, de naamgeving voor een horecazaak...

10.

Interview: Ronald Bakker, Bagels & Beans
Een interview met de directeur van zo'n succesvolle lunchroomketen doet het altijd goed natuurlijk...

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Rotterdam
Topvlees van de houtskoolgrill bij de With

Dry aged ribeye, kakelvers piepkuiken en spareribs van Iberico. Voor een goed stuk vlees ga je naar de With. Dit nieuwe bar-restaurant op de Witte de Withstraat in Rotterdam is de specialist voor gerechten van de houtskoolgrill. Een mooi drankassortiment en een stijlvolle inrichting vol details make...

Sluiting Utrecht
Burgemeester Utrecht sluit lunchroom

Lunchroom De Tijd aan de Bernadottelaan in Utrecht moet sluiten. De horecavergunning is afgenomen vanwege een illegale shishalounge in de kelder van het pand, zo lezen we op de website van RTV Utrecht. Andere vergunning Voor de zogenaamde shishalounge is een zwaardere vergunning nodig dan die ...

Opening Rotterdam
Kwalitaria breidt uit naar Rotterdam

Gisteren opende Kwalitaria Prinsenland haar deuren. In het winkelcentrum Prinsenland in Rotterdam kunnen bezoekers nu ook genieten van (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. Ondernemer Gianmarco Tutone ziet meerwaarde in de samenwerking met de vooruitstrevende formule Kwalitaria. De moderne inri...

Regelgeving Achtergronden
Rotterdams visrestaurant stoeit met gemeente en provincie over vergunning

Visrestaurant A La Plancha op het Rotterdamse Noordereiland wacht al maanden op een tijdelijke horecavergunning van de gemeente Rotterdam. Het is de eerste keer sinds de start van het seizoensrestaurant dat ondernemer Hans Mosselman nog niet met de opbouw kan beginnen. Het restaurant op een ponton p...

Columns Starten in de horeca Ondernemen
Functioneren en disfunctioneren: wat kan en moet een werkgever?

Elke werkgever kampt vroeg of laat met een medewerker die het in het functioneren laat afweten. Van een werkgever wordt verwacht een gedegen verbeterplan op te stellen en met de medewerker te doorlopen. Een verbeterplan kent duidelijke doelen, een reële termijn waarbinnen de doelen moeten zijn ...

Regelgeving Achtergronden
Kabinet bereidt nieuwe franchisewetgeving voor

Het kabinet bereidt een wettelijke regeling voor de franchisesector voor. Daarmee geeft staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat) samen met minister Sander Dekker (voor Rechtsbescherming) invulling aan het voornemen in het regeerakkoord om de positie van franchisenemers te verster...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: