Top 10 best gelezen artikelen op lunchroom.nl

7 december 2017 | Thijs Jacobs

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen op lunchroom.nl. We weten nu dat er vaak gezocht wordt op mosselen en de beste naam van een lunchroom. Hier komen de 10 meest gelezen items!

1.

7 misverstanden over mosselen
Blijkbaar doen er veel fabels over mosselen de ronde...

2.

De perfecte naam voor een lunchroom
Bestaat er een recept voor de perfecte naam?

3.

Koen (55) nam ontslag en begon zijn eigen horecazaak
Blijkbaar overwegen veel mensen een carrièreswitch...

4.

Trend: de luxe tosti
2017 kun je met recht het jaar van de tosti noemen...

5.

Dit zijn de 5 genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland
De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland maakt veel los...

6. 

Sushipoint en Bagels & Beans zijn best gewaardeerde Out of Home Formule
Formules scoren, ook op onze website...

7.

Jongeren met het hart op de goede plek gaan gezond ondernemen
Gezond ondernemen leeft!


8.

Nieuwe Kwalitaria Délifrance in Bergschenhoek
Openingen van nieuwe zaken doen het bij ons altijd goed! Stuur ons ook jouw nieuws om extra aandacht te krijgen.

9. 

Bistro vs. brasserie: wat is het verschil?
Het blijft verwarrend, de naamgeving voor een horecazaak...

10.

Interview: Ronald Bakker, Bagels & Beans
Een interview met de directeur van zo'n succesvolle lunchroomketen doet het altijd goed natuurlijk...

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin Interview
Michelinsterren: Topchef Margo Reuten wrijft over haar glazen bol

Op maandag 11 december worden de Michelinsterren weer uitgedeeld in Nederland, maar ongetwijfeld zullen er ook enkele chefs met een beteuterd gezicht de hoofdstad verlaten na de bekendmaking. Topchef Margo Reuten van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft al veel uitreikingen meegemaakt ...

Achtergronden
De Haven van Huizen organiseert inzamelactie voor Speelgoedbank Hilversum

Voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben is een verjaardagscadeautje of een Sinterklaas- of kerstcadeau geen vanzelfsprekendheid. Om ook die kinderen de mogelijkheid te bieden onbezorgd te spelen, zamelt restaurant De Haven van Huizen de hele maand december speelgoed in voor Speelgoedb...

Bezorgen
Online platform ‘KEDAI’ geeft foodondernemers hun onafhankelijkheid terug

Het nieuwe online platform Kedai (Kedai betekent winkel) geeft fastfood- en bezorgrestaurant-ondernemers hun onafhankelijkheid weer terug. Het platform biedt, anders dan de huidige aanbieders, een model waarbij deze ondernemers deels eigenaar kunnen worden van het platform. De afhankelijkheid van gr...

Opening
Nieuwe vestiging De Beren opent haar deuren in Schiedam 

Op vrijdag 8 december opent in Schiedam een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren. Het restaurant bevindt zich op de locatie Schieveste, een vernieuwd complex tussen station Schiedam- Centrum en de A20. Door de centrale ligging leent het restaurant zich uitstekend voor een complete avond uit. Fr...

Opening
Johnny's Burger Company opent in Tilburg

Op woensdag 6 december opende de snelgroeiende hamburgerzaak Johnny’s Burger Company stilletjes een nieuwe vestiging in het bourgondische Tilburg. De 19 de vestiging van de Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak vindt zijn standplaats op het bekende Pieter Vreedeplein en wordt gerund door...

Achtergronden
Horeca Den Bosch beperkt geluidsoverlast tijdens carnaval

Geen versterkte muziek na tien uur 's avonds en de deuren van horecazaken in de binnenstad om middernacht dicht... Het zijn voorbeelden van maatregelen die de Bossche horeca zelf heeft ingesteld om overlast voor binnenstadbewoners tijdens carnaval te beperken, zo lezen we op de website van DTV D...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: