Top 10 best gelezen artikelen op lunchroom.nl

7 december 2017 | Thijs Jacobs

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen op lunchroom.nl. We weten nu dat er vaak gezocht wordt op mosselen en de beste naam van een lunchroom. Hier komen de 10 meest gelezen items!

1.

7 misverstanden over mosselen
Blijkbaar doen er veel fabels over mosselen de ronde...

2.

De perfecte naam voor een lunchroom
Bestaat er een recept voor de perfecte naam?

3.

Koen (55) nam ontslag en begon zijn eigen horecazaak
Blijkbaar overwegen veel mensen een carrièreswitch...

4.

Trend: de luxe tosti
2017 kun je met recht het jaar van de tosti noemen...

5.

Dit zijn de 5 genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland
De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland maakt veel los...

6. 

Sushipoint en Bagels & Beans zijn best gewaardeerde Out of Home Formule
Formules scoren, ook op onze website...

7.

Jongeren met het hart op de goede plek gaan gezond ondernemen
Gezond ondernemen leeft!


8.

Nieuwe Kwalitaria Délifrance in Bergschenhoek
Openingen van nieuwe zaken doen het bij ons altijd goed! Stuur ons ook jouw nieuws om extra aandacht te krijgen.

9. 

Bistro vs. brasserie: wat is het verschil?
Het blijft verwarrend, de naamgeving voor een horecazaak...

10.

Interview: Ronald Bakker, Bagels & Beans
Een interview met de directeur van zo'n succesvolle lunchroomketen doet het altijd goed natuurlijk...

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal) bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productont...

Creëer een ijzersterke Social Media strategie

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog vi...

Verbouwen
Family Naarden is verbouwd

Bij Family Naarden zijn ze een aantal weken geleden druk bezig geweest om alle wanden in de vestiging een nieuwe uitstraling te geven. En het resultaat mag er wezen! De wand achter de counter en bij de bakwand heeft een mooie, frisblauwe tegellaag gekregen. Op de andere wand zijn tegels geplaatst in...

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: