U heeft gezocht op : Hutten

25 februari 2021 Interview Longread
In coronatijd een nieuwe dagzaak openen, het kan!

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

19 oktober 2020
Bob Hutten draagt leiding Hutten over aan Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het familiebedrijf nu in handen van Drees Peter van den Bosch, momenteel Innovatiemanager bij Foodsquad en Hutten. “In Drees zie ik iemand met heel veel ...

13 december 2019 Gastronomie
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

19 november 2019 Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk ...

12 februari 2019
Horecafamilie opent derde restaurant in drie jaar tijd

Almere krijgt er vanaf eind maart een nieuwe ‘Fresh Food’ formule bij. In hartje centrum, aan de Grote Markt, wordt momenteel druk verbouwd om aan Taco Y Mas gestalte te geven. Het is het derde restaurant in drie jaar van de horecafamilie Van Eijsden. Na Finn en Rosita’s, gaat Taco ...

31 juli 2018 Achtergronden Interview
Bedrijfspaspoort: Lunchroom Onder Ons in Reek

Naam en leeftijd: Søren Bueters (45), Mariska Bueters (46), Bo van Gaal (23) Hoe heet je zaak: Onder Ons in Reek Locatie: Reek (Noord-Brabant) Wat is de bestseller op de kaart: ‘Broodje Noordhoek’ (broodje met zelfgemaakte ragout) Prijs kopje koffie: €2,20 Prijs kopje th ...

4 juli 2018 Fastservice
Julia’s en Bagels & Beans worden hoog gewaardeerd

Uit het GfK Formule Rapport 2018 blijkt dat Julia’s, Bagels & Beans, Spar en Hutten de best gewaardeerde Out of Home Formules zijn. Deze formules worden elk in hun eigen segment Fastservice, Coffee & Lunch, On the Move en At Work als beste gewaardeerd door hun eigen gasten. In totaal z ...

9 januari 2018 Food
Lekkerste maaltijdsalade komt uit Veghel

Jeffrey Reijnen maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van Nederland. Reijnen werkt bij Hutten Catering in Veghel. De vakjury prees het winnende broodje om slechts één ding: ‘De geweldige smaak’. De vakwedstrijd Lekkerste Maaltijdsalade is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijd ...

11 januari 2017
Het lekkerste broodje on the move

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk ...

11 januari 2017 Food
Het lekkerste cateringbroodje: Vy Vieu

Vy Vieu, werkzaam bij HMS Host won met haar broodje ‘Pink Lady’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering’. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van cateringbedrijven. Roze kleuren en bloemen is niet het eerste waar je ...

22 november 2016
Hutten uitgeroepen tot beste bedrijfscateraar

Hutten is door Foodstep uitgeroepen tot beste bedrijfscateraar in het Nationaal Catering Onderzoek. De dienstverlening van Hutten krijgt van de gasten een gemiddelde waardering van 7,8. Aan het Nationaal Catering Onderzoek 2016-2017 van Foodstep werkten ruim 12.500 consumenten mee. Hutten beschik ...

5 oktober 2016
Hutten uitgeroepen tot beste werkgever vrije tijd, reizen en cultuur

Op dinsdag 4 oktober is cateringbedrijf Hutten uitgeroepen tot beste werkgever in de branche 'Vrije tijd, reizen en cultuur'. Dit maakten Effectory en Intermediair bekend tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam. Nek aan nek Het was erg spannend in deze branche. Hutten kwa ...

7 oktober 2015
Hutten beste werkgever horeca

Hutten is de Beste Werkgever van Nederland binnen de branche ‘Horeca, recreatie en toerisme’. Dit is de uitslag van het werkgeversonderzoek van Effectory en Intermediair. In de overall lijst van beste werkgevers met meer dan 1000 medewerkers staat Hutten op de vijfde plaats. Vorig jaar bezette ...

20 augustus 2015
Vijf bijzondere boomhut-restaurants

Ter inspiratie geven we je de vijf meest bijzondere restaurants in boomhutten die op de mooiste plekken van de hele wereld staan. 1. Ocean Grill, Valarta, Mexico Gasten kunnen dit ontspannen restaurant onder de rotsen alleen ter voet of per boot bereiken. Het restaurant is weggesneden in de ...

15 december 2014
Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

Er zijn grenzen..! Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik beroepsmatig veel in het buitenland verblijf om trends en consumentengedrag in de horeca te mogen spotten. Waarom? Om de Nederlandse horecaondernemers te kunnen ondersteunen om het nog beter te doen. Het is in Nederland namelijk zelden goed geno ...

30 juni 2014
Awards voor fastservice formules

BP, Plaza Food for All, Douwe Egberts Café, Hutten en Toverland winnen de GfK Out of Home Formule Awards in respectievelijk de categorieën 'On the Move', 'Fastservice', 'Shopper', 'Catering' en 'Leisure'. De GfK Out of Home Formule Awards zijn prijzen voor organisaties die zowel op beleving & ga ...

20 maart 2014
Hutten catering opent lunchroom

In de monumentale Broederkapel in Veghel opent Hutten Catering een lunchzaak. Behalve lunch biedt de cateraar ook alle varianten op een High Tea aan. In het nieuwe concept speelt de etagère waarop de verschillende gerechtjes worden geserveerd, de hoofdrol. Denk hierbij aan High Tea, High lunch, H ...

10 maart 2014
Hutten opent Smaaklokaal in Den Bosch

In Den Bosch opent begin mei Smaaklokaal Hutten haar deuren. In het 'lokaal' staat vers, gezond, ambachtelijk, puur en duurzaam eten centraal. De cateraar gaat er snacks en maaltijden bereiden. Ook verse, huisgemaakte sappen, salades en soepen komen er uit de keuken. Om mee te nemen, of ter plekke ...

7 maart 2014
Bob Hutten meest invloedrijke cateraar

Bob Hutten, directeur-eigenaar van cateringbedrijf Hutten, staat dit jaar bovenaan de lijst van meest belangrijke en invloedrijke personen in de Nederlandse Catering. In de lijst staan elf nieuwe namen, mensen die de trend zetten met ambachtelijke en gezonde voeding en pioniers die het onmogelijke ...

17 oktober 2013

Voor het eerst is onderzocht hoe groot het aandeel voedselverspilling is in de partycateringbranche. Het blijkt dat gemiddeld per partij 30 procent voedsel wordt weggegooid. Forse besparingen zijn mogelijk, maar de maatschappelijke relevantie is nog veel belangrijker. Dat concludeert het Nederland ...

11 januari 2012
Amin maakt Lekkerste Broodje Anders

Jiwar Amin heeft met zijn 'Boeren Burger' de eerste prijs gewonnen met de wedstrijd het Lekkerste Broodje Anders. Jesse Eekhout won met 'Broodje Polderbol' de tweede prijs en Philip van der Sar ging er met brons vandoor. De jury vond dat het niveau van deze wedstrijd niet onder deed in vergelijkin ...

1 november 2011
Inspiratie op HORECA 2011

Op 14 & 15 november 2011 staat Autotron Rosmalen in het teken van de (Brabantse) horecavakbeurs. Een vakbeurs waar u tegelijkertijd kunt proeven, ontmoeten en natuurlijk gewoon zaken kunt doen. Aanmelden duurt minder dan een minuut en kan via deze link. De aanwezigheid van vertrouwde gezichten, maa ...

26 september 2011
Eet-Geen-Dieren-Dag

Wakker Dier houdt op dierendag, 4 oktober, een actie in samenwerking met zes grote cateraars van bedrijfs-restaurants. De actiegroep vraagt alle Nederlanders geen vlees te eten op dierendag. Vleesloos menu De cateraars bieden op 4 oktober een vegetarisch menu aan. Ook zal er voorlichting geho ...

13 januari 2011
Diks wint Lekkerste Broodje Catering

Bas Diks is er op de Horecava vandoor gegaan met de eerste prijs tijdens de wedstrijd NK Lekkerste Broodje Catering. Roland Biermans mocht op de tweede plaats van het erepodium komen en Danielle Touwslaper eindigde op de derde plaats. Hoog niveau Juryvoorzitter Bob Hutten van Hutten Catering roe ...

7 januari 2010
Meer daghorecazaken in Rijssen

De gemeente wil de horeca in het centrum van Rijssen geconcentreerd houden op drie plekken. Daarnaast komt er tussen winkelgebonden horeca en gewone horeca een derde bestemming bij: daghoreca. Tenminste, als het plan door de commissie wordt goedgekeurd. De gemeente wordt regelmatig benaderd met v ...

27 mei 2009
Ambers in Helmond wordt Steengoed

Brasserie Ambers in het Brabant House in Helmond gaat donderdag open onder een nieuwe naam en een nieuwe formule. Steengoed is de naam van deze lunchroom in het Brabant House. Eigenaar Hutten Catering van het Brabant House - het voormalige Bavaria House - heeft dat dinsdag bekend gemaakt. Hutten ...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: