Vijf bijzondere boomhut-restaurants

20 augustus 2015 |
Vijf bijzondere boomhut-restaurants<

Ter inspiratie geven we je de vijf meest bijzondere restaurants in boomhutten die op de mooiste plekken van de hele wereld staan.

1. Ocean Grill, Valarta, Mexico


Gasten kunnen dit ontspannen restaurant onder de rotsen alleen ter voet of per boot bereiken. Het restaurant is weggesneden in de bergen en serveert verse visgerechten.

2. Soneva Kiri Resort, Thailand


In het Soneva Kiri Resort wordt gasten een zogenoemde 'Treepod' dining geboden. Het resort was hiervoor geïnspireerd door de vrijheid en creativiteit van kinderen. Gasten nemen plaats in het hutje, waarna ze omhoog gehesen worden zodat ze uitzicht hebben over de Golf van Thailand.

3. The Redwoods Tree House, Nieuw Zeeland


Deze boomhut heeft de vorm van een cocon en hangt rondom een veertig meter hoge sequoiaboom. Gasten kunnen hier genieten van een romantisch diner.

4. Tree Tops, Anatara Lawana Resort en Spa, Thailand


Op het Anatara Lawana resort staan acht individuele boomhut-restaurants zodat gasten in alle privacy kunnen dineren. Ze kijken hierbij uit over het strand.

5. Bangkok Treehouse, Bangkok, Thailand


In het midden van de drukke stad Bangkok ligt deze oase van rust. Voor zo'n 13 euro kunnen gasten genieten van een viergangenmenu met lokale en biologische gerechten. Hierbij kunnen zij uitkijken over de Chao Phraya rivier.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: