Amin maakt Lekkerste Broodje Anders

11 januari 2012 |
Amin maakt Lekkerste Broodje Anders<

Jiwar Amin heeft met zijn 'Boeren Burger' de eerste prijs gewonnen met de wedstrijd het Lekkerste Broodje Anders. Jesse Eekhout won met 'Broodje Polderbol' de tweede prijs en Philip van der Sar ging er met brons vandoor. De jury vond
dat het niveau van deze wedstrijd niet onder deed in vergelijking met de andere NK wedstrijden die deze week worden gehouden op de Horecava. Winnaar Amin is verbonden aan het Stads Koffyhuis in Delft.


Vorig jaar de winnaar, nu keurig tweede: Jesse Eekhout

Eenvoud
"Het gaat om de eenvoud en dat zie je terug bij deze broodjes", licht jurylid Joop Braakhekke toe. Bob Hutten van Hutten Catering vond dat het niveau dicht bij elkaar lag, zag veel kwaliteit en deze broodjes zijn een toegevoegde waarde voor de horeca.


Philip van der Sar, geen familie van, werd derde

Wedstrijd Lekker Anders
Voor de vierde keer werd de lekkerste wedstrijd met als titel ‘Lekker Anders’ georganiseerd. Het doel van 'Lekker Anders' is het geven van aandacht en attentiewaarde aan de medewerkers en horecabedrijven die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid geven te leren en te werken in de horeca en catering. Deze wedstrijd wordt beschouwd als een culinaire stimulans voor deze medewerkers die in de horeca en vooral in de lunchrooms, fastservice bedrijven, restaurants, catering of grootkeuken werkzaam zijn.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: