Amin maakt Lekkerste Broodje Anders

11 januari 2012 |
Amin maakt Lekkerste Broodje Anders<

Jiwar Amin heeft met zijn 'Boeren Burger' de eerste prijs gewonnen met de wedstrijd het Lekkerste Broodje Anders. Jesse Eekhout won met 'Broodje Polderbol' de tweede prijs en Philip van der Sar ging er met brons vandoor. De jury vond
dat het niveau van deze wedstrijd niet onder deed in vergelijking met de andere NK wedstrijden die deze week worden gehouden op de Horecava. Winnaar Amin is verbonden aan het Stads Koffyhuis in Delft.


Vorig jaar de winnaar, nu keurig tweede: Jesse Eekhout

Eenvoud
"Het gaat om de eenvoud en dat zie je terug bij deze broodjes", licht jurylid Joop Braakhekke toe. Bob Hutten van Hutten Catering vond dat het niveau dicht bij elkaar lag, zag veel kwaliteit en deze broodjes zijn een toegevoegde waarde voor de horeca.


Philip van der Sar, geen familie van, werd derde

Wedstrijd Lekker Anders
Voor de vierde keer werd de lekkerste wedstrijd met als titel ‘Lekker Anders’ georganiseerd. Het doel van 'Lekker Anders' is het geven van aandacht en attentiewaarde aan de medewerkers en horecabedrijven die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid geven te leren en te werken in de horeca en catering. Deze wedstrijd wordt beschouwd als een culinaire stimulans voor deze medewerkers die in de horeca en vooral in de lunchrooms, fastservice bedrijven, restaurants, catering of grootkeuken werkzaam zijn.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: