Amin maakt Lekkerste Broodje Anders

11 januari 2012 |
Amin maakt Lekkerste Broodje Anders<

Jiwar Amin heeft met zijn 'Boeren Burger' de eerste prijs gewonnen met de wedstrijd het Lekkerste Broodje Anders. Jesse Eekhout won met 'Broodje Polderbol' de tweede prijs en Philip van der Sar ging er met brons vandoor. De jury vond
dat het niveau van deze wedstrijd niet onder deed in vergelijking met de andere NK wedstrijden die deze week worden gehouden op de Horecava. Winnaar Amin is verbonden aan het Stads Koffyhuis in Delft.


Vorig jaar de winnaar, nu keurig tweede: Jesse Eekhout

Eenvoud
"Het gaat om de eenvoud en dat zie je terug bij deze broodjes", licht jurylid Joop Braakhekke toe. Bob Hutten van Hutten Catering vond dat het niveau dicht bij elkaar lag, zag veel kwaliteit en deze broodjes zijn een toegevoegde waarde voor de horeca.


Philip van der Sar, geen familie van, werd derde

Wedstrijd Lekker Anders
Voor de vierde keer werd de lekkerste wedstrijd met als titel ‘Lekker Anders’ georganiseerd. Het doel van 'Lekker Anders' is het geven van aandacht en attentiewaarde aan de medewerkers en horecabedrijven die mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid geven te leren en te werken in de horeca en catering. Deze wedstrijd wordt beschouwd als een culinaire stimulans voor deze medewerkers die in de horeca en vooral in de lunchrooms, fastservice bedrijven, restaurants, catering of grootkeuken werkzaam zijn.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: