Bob Hutten meest invloedrijke cateraar

7 maart 2014
Bob Hutten meest invloedrijke cateraar

Bob Hutten, directeur-eigenaar van cateringbedrijf Hutten, staat dit jaar bovenaan de lijst van meest belangrijke en invloedrijke personen in de Nederlandse Catering. In de lijst staan elf
nieuwe namen, mensen die de trend zetten met ambachtelijke en gezonde voeding en pioniers die het onmogelijke mogelijk maken.

Hutten is de nummer één geworden van de ranglijst, omdat hij zich sterk maakt voor het belang van eten, drinken en ambiance voor bedrijven en organisaties. Bob Hutten: “En als cateraar zijn we niet alleen bezig met vernieuwing op het gebied van voeding. Hutten is een duurzaam groeiplatform voor talent en gaat voor het geluk van samenwerkers, opdrachtgevers en omgeving. Maximaal talent ontplooien om ieder de kans te geven boven zichzelf uit te stijgen. Social return is een belangrijk onderdeel van ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. We leven volgens de waarden verantwoordelijkheid, trots, respectvol, vernieuwing en transparantie. 1360 samenwerkers zijn dagelijks bezig in de partycatering, bedrijfscatering, hospitality services, foodservice en foodcare.”

*Ware ambassadeur*
“Een uitstekende ambassadeur van de branche”, zo omschrijft Misset Catering Bob Hutten. Het horecavakblad stelt de lijst samen. Dit jaar voor de vierde keer.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Overig nieuws