Hutten beste werkgever horeca

7 oktober 2015 |
Hutten beste werkgever horeca<

Hutten is de Beste Werkgever van Nederland binnen de branche ‘Horeca, recreatie en toerisme’. Dit is de uitslag van het werkgeversonderzoek
van Effectory en Intermediair. In de overall lijst van beste werkgevers met meer dan 1000 medewerkers staat Hutten op de vijfde plaats. Vorig jaar bezette Hutten de zevende plek. ‘Een prachtige erkenning’, aldus Pascal Verheugd, HR-directeur bij Hutten. "Onze inzet om geluk centraal te stellen is hiermee weer bevestigd. Medewerkers heten bij ons samenwerkers. We erkennen hen om wie ze zijn en geven elk talent de ruimte om te groeien. Zo helpen we elkaar op weg naar geluk. Ik vind dit heel mooi."

Groei
Hutten groeide dit jaar alweer flink. Zo breidde de culinair en gastvrijheidsdienstverlener onder andere uit met meer dan dertig bedrijfscateringlocaties en nam het een zorgbakkerij over. Nieuwe locaties, betekent dat Hutten nieuwe samenwerkers erbij krijgt, omdat bij overnametrajecten ook het personeel overgenomen wordt. "In een uitgebreid welkomstprogramma laten we nieuwe samenwerkers kennismaken met onze organisatie en ons gedachtegoed", aldus Pascal Verheugd. "We maken tijdens die trajecten veel ruimte voor het proces van de medewerkers. Zij moeten immers een bestaande situatie loslaten en zijn ineens een gezicht van Hutten. In ons welkomstprogramma nemen we hen aan de hand mee en laten we hen kennismaken met waar wij voor staan en gaan: de beste, de leukste en de gelukkigste."

De Beste Werkgeversawards worden elk jaar uitgereikt naar aanleiding van een landelijk onderzoek door Effectory en Intermediair waarbij het de medewerkers zelf zijn die hun werkgever beoordelen.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: