Hutten beste werkgever horeca

7 oktober 2015 |
Hutten beste werkgever horeca<

Hutten is de Beste Werkgever van Nederland binnen de branche ‘Horeca, recreatie en toerisme’. Dit is de uitslag van het werkgeversonderzoek
van Effectory en Intermediair. In de overall lijst van beste werkgevers met meer dan 1000 medewerkers staat Hutten op de vijfde plaats. Vorig jaar bezette Hutten de zevende plek. ‘Een prachtige erkenning’, aldus Pascal Verheugd, HR-directeur bij Hutten. "Onze inzet om geluk centraal te stellen is hiermee weer bevestigd. Medewerkers heten bij ons samenwerkers. We erkennen hen om wie ze zijn en geven elk talent de ruimte om te groeien. Zo helpen we elkaar op weg naar geluk. Ik vind dit heel mooi."

Groei
Hutten groeide dit jaar alweer flink. Zo breidde de culinair en gastvrijheidsdienstverlener onder andere uit met meer dan dertig bedrijfscateringlocaties en nam het een zorgbakkerij over. Nieuwe locaties, betekent dat Hutten nieuwe samenwerkers erbij krijgt, omdat bij overnametrajecten ook het personeel overgenomen wordt. "In een uitgebreid welkomstprogramma laten we nieuwe samenwerkers kennismaken met onze organisatie en ons gedachtegoed", aldus Pascal Verheugd. "We maken tijdens die trajecten veel ruimte voor het proces van de medewerkers. Zij moeten immers een bestaande situatie loslaten en zijn ineens een gezicht van Hutten. In ons welkomstprogramma nemen we hen aan de hand mee en laten we hen kennismaken met waar wij voor staan en gaan: de beste, de leukste en de gelukkigste."

De Beste Werkgeversawards worden elk jaar uitgereikt naar aanleiding van een landelijk onderzoek door Effectory en Intermediair waarbij het de medewerkers zelf zijn die hun werkgever beoordelen.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Opening
Anne&Max opent eerste vestiging in Apeldoorn

Op maandag 16 december zal in het centrum van Apeldoorn een nieuwe Anne&Max in samenwerking met foodservicebedrijf Albron openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Met een paar minuten lopen sta je voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand...

trends Bezorgen
Dit zijn de 10 meest populaire gerechten van 2019

We zijn de laatste maand van het jaar weer ingegaan. Een mooi moment om terug te blikken op de food highlights van het afgelopen jaar. Welke gerechten waren de grote favorieten in Nederland? En in welke mate verschilt dit van de populairste gerechten wereldwijd? Van Poké Bowls tot de alom bek...

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: