Speciaal geselecteerd voor de feestdagen!

Auteur: Thijs Jacobs
22 december 2017
Speciaal geselecteerd voor de feestdagen!

Voor velen zijn de feestdagen een periode om even tot rust te komen, voor anderen is het ploeteren. De horeca kan immers te kanpen hebben met topdrukte, kijk maar eens naar al die volgeboekte restaurants. Voor wie tussendoor even wil bijkomen hebben we een overzicht gemaakt van de leukste interviews van afgelopen jaar. Klik op de kop om naar het artikel te gaan. 

Ronald Bakker, Bagels & Beans
In twintig jaar tijd groeide Bagels & Beans uit tot de meest gewilde franchiseformule van Nederland. Iets wat oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio nooit hadden verwacht.

Interview: Hoe onderneem je in een kattencafé?
De Haagse Zeeheldenbuurt is enorm in opkomst. In de Piet Heinstraat vind je kattencafé Ditjes & Katjes, waar Eef Krol haar droom werkelijkheid zag worden. Voor iemand die van katten, lekker eten en drinken én mensen houdt, is dit het Walhalla, een nirwana, de hemel, het paradijs...We dompelden ons onder in kattenliefde, zien een uitstekende lunchkaart en ervaren hier gepassioneerd ondernemerschap.

Dimitri Roels over brood
Dimitri en zijn vrouw hebben overigens niet stilgezeten: van vijf naar - eind dit jaar - 16 winkels in eigen beheer. Dat is niet niks. In Utrecht werden we in de vestiging van Vlaamsch Broodhuys aan de Nachtegaalstraat hartelijk ontvangen door de gedreven ondernemer.

Interview Joost Labadie, Subway
Trots poseert Joost Labadie van Subway met het nieuwe 9-grain brood, dat sinds kort wordt getest bij Subway. "Dit is onze nieuwste innovatie", zegt hij. De wijze waarop Labadie de broden laat zien, zegt iets over hoe betrokken hij is bij de organisatie...

Interview: culinaire oase in Almere
In een nogal troosteloos en grijs winkelcentrum in Almere Buiten verwacht je enkel of vooral vestigingen van de geijkte winkelketens te vinden. Die verwachting komt uit, maar temidden van al de ‘ketenwinkels’ die de teloorgang van de retail symboliseren, vinden we één pareltje. 

CityTrip interviews
We reisden onlangs af naar Utrecht en binnenkort weer naar een andere stad of regio. In deze reeks behandelen we allerhande dagzaken en laten we zien wat ondernemen voor de bezochte ondernemers betekent. 


De best gelezen artikelen van 2017
Voor wie het gemist heeft. We hebben de best gelezen artikelen van 2017 voor je verzameld. 

Je moet bier net zo behandelen als wijn
Fiona de lange is bierkenner en leert ons een en ander bij over bieren...

Interview Ton de Jonge, Bakkerswinkel Den Haag
Ton de Jonge is bedrijfsleider van de Bakkerswinkel in Den Haag. De vestiging vind je in een uniek pand, met maar liefst drie verdiepingen. In Nederland heeft de Bakkerswinkel nu al acht vestigingen, die je vindt in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer en Den Haag. 

Overig nieuws