De Beren zoekt vijfhonderd koeriers

4 december 2017 | Roy Spijker

Met een constante groei in omzet en bestellingen blijft De Beren bezorgrestaurants haar succes voortzetten. Om aan de groeiende vraag van de consument te kunnen blijven voldoen, zoekt de succesvolle horecaformule 500 fiets- en scooterkoeriers.

Met haar kenmerkende koeriers zijn De Beren bezorgrestaurants in inmiddels veel Nederlandse steden niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De bezorgformule zet voor het bezorgen van haar maaltijden niet alleen scooterkoeriers, maar ook fietskoeriers in. Waar de fietskoeriers, voorzien van speciale bezorgfietsen, maaltijden binnen een korte afstand ten opzichte van de vestiging kunnen bezorgen, worden voor de langere afstanden scooterkoeriers ingezet.

Momenteel kampt De Beren met een tekort aan scooterkoeriers, en hierin is zij niet de enige. Volgens Martijn Jansen, eigenaar van De Beren bezorgrestaurants, heeft dit tekort meerdere oorzaken. ‘Dit is een gevolg is van enerzijds het vervroegen van het halen van het autorijbewijs en anderzijds de populariteit van maaltijdbezorgdiensten.' Dé oplossing voor het tekort is nog niet gevonden, wel is De Beren in gesprek met verschillende rijscholen om het halen van het scooterrijbewijs aantrekkelijker te maken.
 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Innovatief netwerken tijdens BBB Maastricht 2018

BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal) bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productont...

Creëer een ijzersterke Social Media strategie

Je bedrijf gratis promoten en verkopen op Facebook is aan banden gelegd. Pitchen, promoten, reacties uitlokken, win acties en zelfs vragen om een like, het is allemaal uit den boze. Facebook wil enkel waardevolle verhalen van je zien. Wil je je horecabedrijf actief promoten dan kan dat alleen nog vi...

Verbouwen
Family Naarden is verbouwd

Bij Family Naarden zijn ze een aantal weken geleden druk bezig geweest om alle wanden in de vestiging een nieuwe uitstraling te geven. En het resultaat mag er wezen! De wand achter de counter en bij de bakwand heeft een mooie, frisblauwe tegellaag gekregen. Op de andere wand zijn tegels geplaatst in...

Opening Culinair
Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket in 010. Geen gevalletje copy-paste, maar een ras-Rotterdammer van een foodhal. Foodhallen Rotterdam betrekt samen met het naastgelegen designhotel Ro...

Uber Eats breidt uit

Waar Foodora sopt in Nederland, pakt Uber Eats juist door. Het bedrijf breidt voor het einde van dit jaar uit naar Groningen en Haarlem en vergroot het bezorggebied in de regio Den Haag door Scheveningen en Voorburg aan de app toe te voegen. Daarnaast kunnen bestaande en nieuwe gebruikers van de app...

Opening
Sidney Schutte en David Baxter openen Café Cliché

Vandaag opent Café Cliché, de gloednieuwe buurtbrasserie van Amsterdam-Oost. Hier kookt chef David Baxter vijf dagen per week voor de buurt en voor wie in de buurt is. Het initiatief en het menu zijn van Sidney Schutte, die net als Baxter carrière maakte in sterrenrestaurants. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: