Je hebt gezocht op: heerenveen

Dit is waarom jij je nu moet inschrijven voor ‘Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2025’!
Als ondernemer van een lunchroom of dagzaak weet je dat het aanbod van smakelijke en unieke gerechten belangrijk is om gasten te verrassen. Het is dan...
Vrijdag is het zo ver: wie wint Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2024?
Het is bijna zo ver: de genomineerde lunchrooms zijn bezocht, de broodjes geproefd, en de juryrapporten zijn geschreven. Nog héél even e...

Tijn Verstappen: “Mijn keuzes zijn gebaseerd op intuïtie”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...

Lunchroompanel: Welke regel zou jij afschaffen?
In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers van dagzaken uit het hele land. 2023...

Inschrijving voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2024 geopend
In november van 2023 won Ferron in Heerenveen met hun inzending 'Avocado Nomadenkaas' de prijs voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Dit...

Lunchroompanel: Ik zie 2024 zonnig tegemoet
In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers van horecadagzaken uit het hele land...

Dit doet de prijs van Lekkerste Lunchroombroodje met de winnaar: “We zitten dagelijks vol”
De ‘Avocado Nomadenkaas’ van Ferron in Heerenveen werd op 24 november door deze vaksite uitgeroepen tot Lekkerste Lunchroombroodje van Ned...

Video: Uitreiking Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023
De prijs 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' gaat dit jaar naar Heerenveen. De inzending van Ferron, de 'Avocado Nomadenkaas', werd door de...

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023 komt van Ferron in Heerenveen
Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Heerenveen. De inzending van Ferron, de 'Avocado Nomadenkaas', werd door...

Wie wint Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023?
De spanning stijgt, de genomineerde lunchrooms zijn bezocht, de genomineerde broodjes geproefd en de juryrapporten zijn opgemaakt. Aanstaande vrijdag...

Jurybezoeken 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' afgerond
De aankondiging van 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' nadert snel. De deskundige jury heeft de afgelopen weken de locaties bezocht om de...
Het Lekkerste Lunchroombroodje 2023: genomineerde nummer 1
Vol trots presenteren we je de eerste genomineerde voor de award van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023. Dit is de Avocado Nomadenkaas...

Download hier de Lunchroom september 2023 editie
Vers van de pers, maar dan digitaal: de nieuwste editie van vakblad Lunchroomt is nu kosteloos te downloaden of online te lezen. Een editie bomvo...
“Daarom besloot ik ook een keuken in het pand te bouwen en daarop in te spelen”
Ondernemen in Heerenveen. Shamé Keesman (31) is een gepassioneerde onderneemster die een opmerkelijke route heeft genomen; van de wereld van ar...

Nederland bereidt zich voor op inzet coronatoegangsbewijzen
Vanaf zaterdag 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht om toegang te krijgen tot een horecazaak, een (sport)evenement of een kunst- of cult...

8 jaar geleden in Lunchroom: Lekkerzzz in Heerenveen
Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interv...

Stichting Horecaperspectief ondersteunt horecaondernemers in zwaar weer
Nog nooit zijn de bedrijfseconomische gevolgen van een crisis zo hevig geweest als nu. De maatregelen omtrent de COVID-19 crisis zorgen voor onzekerhe...

De terrasactie van 2 maart in beeld
Duizenden horecaondernemers zetten vanmiddag rond 12.00 uur hun terrassen buiten om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Op sommige terrassen we...

Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...

De beste restaurants 10 dagen voor een prikkie
De HEERLIJK10Daagse vindt plaats van 26 mei tot en met 4 juni 2017 verspreid over het hele land. Tijdens deze periode kunnen consumenten voor een ste...
Geert Bosman Meest Markante Horecaondernemer Friesland
Geert Bosman van 'Het Gerecht' in Heerenveen is uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Friesland. Bosman draagt met 'Het...

HEERLIJK10Daagse zonder kliekjes
De HEERLIJK10Daagse is niet meer weg te denken uit het Nederlandse culinaire landschap. De aankomende HEERLIJK10Daagse is van 4 tot en met 13 nov...
Black&Bloom serveert de beste koffie van Nederland
Koffiebar Black&Bloom in Groningen is de nieuwe nummer één in de Misset Horeca Koffie Top 100, de jaarlijkse ranglijst van de b...

Friese horecabedrijven op muzikale manier duurzaam
Op 29 augustus presenteren Syb van der Ploeg en Piter Wilkens hun eerste single en clip met als thema duurzaamheid; ‘Jou it troch’. Zij ge...

Wie heeft de meest duurzame horecazaak?
De Gaia Green Awards zijn nieuwe awards voor horecabedrijven die zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. De award is een i...

Hanos verruimt openingstijden groothandels
Dertien groothandels van Hanos zijn vanaf deze week geopend van zeven uur Âs ochtends tot zes uur Âs avonds. Op donderdag en vrijdag zijn er koopav...

Broodje Heerenveen
Broodje Heerenveen van Lekkerzzz, Heerenveen Ingrediënten stokbroodje kruidenboter champignons ui Riperkritetsiis (Riperkritekaas...

Panel over energieleverancier
Denkt u met uw lunchroom ook aan een overstap van uw huidige energiemaatschappij naar een andere? We vroegen aan het vaste panel, bestaande uit lunchr...

De bestsellers van 2013
Inspiratie nodig voor een nieuwe menukaart? Daar kan de nieuwste editie van De CuliTip van 2013 u gemakkelijk bij helpen. De redactie heeft voor u de...

Panel praat over interieursklachten
In iedere editie van vakblad Lunchroom leggen we het Lunchroompanel een stelling voor over een actueel thema. In de nieuwste editie van Lunchroom prat...

Interview: Dieti Mulder, Lekkerzzz, Heerenveen
“Dit is het engste wat ik ooit heb gedaan”, roept Dieti Mulder enthousiast. De onderneemster doelt hiermee op de kans die ze in 2012 kreeg...

Vakblad Lunchroom is vernieuwd!
Het vakblad Lunchroom heeft een verfrissende restyling ondergaan. Het blad heeft een nieuwe vormgeving en uitstraling gekregen om u nog beter van dien...