Vakblad Lunchroom is vernieuwd!

18 juni 2013
Vakblad Lunchroom is vernieuwd!

Het vakblad Lunchroom heeft een verfrissende restyling ondergaan. Het blad heeft een nieuwe vormgeving en uitstraling gekregen om u nog beter van dienst te zijn. De lunchroomformule, de CuliTip, de 7
recepten, Kort Nieuws en de columnisten en meer, ontbreken uiteraard niet in de nieuwste editie. Vakblad Lunchroom helpt de lunchroombranche met nog beter ondernemen.

*De steun voor ondernemers*
Crisis en een zure toon? Dat is vakblad Lunchroom niet. Aanpakken en need to know informatie; dat is wat Lunchroom haar ondernemers wil bieden! Bijvoorbeeld doordat het panel, bestaande uit lunchroomondernemers, hun visie geeft op een actueel thema uit de branche. Maar ook de rubrieken Let op en Geld & Economie, geven u input waar u als ondernemer meteen mee aan de slag kunt. Weet u in hoeverre een werkgever het gebruik van sociale media door werknemers mag controleren? Lees het in de nieuwe uitgave!

*Lunchroomformule Lekkerzzz*
Met de lunchroomformule is de redactie dit keer naar Heerenveen geweest, op bezoek bij Dieti Mulder bij haar lunchroom Lekkerzzz. Een ondernemersverhaal en een hoop ambitie en een visie. Lees meer over het concept van deze lunchroom in de nieuwste editie.

*Gratis downloaden*
Het vakblad Lunchroom verschijnt bij iedere lunchroomondernemer in Nederland. Ontvangt u de printversie niet? "Dan kunt u hem gratis online downloaden vanaf 26 juni.":http://www.lunchroom.nl/bladen.html

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws