Wie wint Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023?

Auteur: Juan Kort
Lekkerste Lunchroombroodje 21 november 2023
Wie wint Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023? Redacteur Juan Kort met de schaal voor de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023

De spanning stijgt, de genomineerde lunchrooms zijn bezocht, de genomineerde broodjes geproefd en de juryrapporten zijn opgemaakt. Aanstaande vrijdag 24 november is het zover: dan wordt bekendgemaakt welk broodje verkozen wordt tot het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023.

De vakkundige jury heeft de afgelopen weken stad en land bezocht om de genomineerde broodjes te beoordelen. 

Deze broodjes (v.l.n.r.) werden geproefd en maken kans op de prijs: 

Avocado Nomadenkaas van Ferron in Heerenveen

Kroket Taanketel van Brasserie De Taanketel in Marken

Broodje Proef van Restaurant Proef in Soest

Het is een bijzonder spannende tijd en de jury is er inmiddels uit welk broodje een jaar lang de titel ‘Het Lekkerst Lunchroombroodje van Nederland’ mag dragen. De vakjury bezoekt aanstaande vrijdag 24 november tussen 12.00 en 13.00 uur de winnende lunchroom waar de schaal wordt overhandigd.

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vond je vorig jaar in Utrecht en Rotterdam. De inzending van Copper Branch, de 'Copper Power', werd door de jury unaniem verkozen tot het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2022. Wie wint dit jaar de schaal?

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws