Video: Uitreiking Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023

Auteur: Redactie
Lekkerste Lunchroombroodje 1 december 2023
Video: Uitreiking Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023

De prijs 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' gaat dit jaar naar Heerenveen. De inzending van Ferron, de 'Avocado Nomadenkaas', werd door de jury unaniem verkozen tot het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023! De prijs werd op vrijdag 24 november door redacteur Juan Kort - van vaksite Lunchroom.nl - uitgereikt aan eigenaar Nunzio Daluiso in zijn zaak. 

Een opgetogen Daluiso: “Fantastisch, ik ben ontzettend trots op het team! Het waren spannende dagen, ik durfde het niet te geloven. Ik ben een sporter, ik wil alleen maar winnen.” Bij Ferron aan de Lindegracht in het Friese Heerenveen genieten liefhebbers sinds 30 april dit jaar van lunch, aperitieven en proeverijen. Daluiso is de bedenker van het broodje. "In een Turkse supermarkt kwam ik een blik met Turkse nomadenkaas tegen. Thuis kwam ik erachter dat het een fantastische kaas is. Ik ben Italiaans, en gasten verwachten daardoor Italiaanse ingrediënten bij ons. Maar Ferron heeft mediterrane invloeden. We serveren bijvoorbeeld Libanees brood, Marokkaanse wijn en deze specifieke kaas. Die culturen breng ik hier samen. Ik verbind een typisch Zuid-Italiaans broodje met Nederlandse rode kool en Turkse kaas. Drie culturen in één broodje. Het staat vanaf dag één op de menukaart", klonk het uit de mond van Daluiso. 

Zie in de video hieronder hoe de prijs in ontvangst werd genomen en hoe het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023 wordt gemaakt.

Wil jij als horecaondernemer volgend jaar winnen met jouw broodje? Stuur een e-mail naar redactie@uitgeverijps.nl.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws