Panel praat over interieursklachten

18 september 2013 |
Panel praat over interieursklachten

In iedere editie van vakblad Lunchroom leggen we het Lunchroompanel een stelling voor over een actueel thema. In de nieuwste editie van Lunchroom praten we over interieur. Welke klachten
kregen zij over hun interieur?

Aniëlka en Rob van Smaak uit Rijen


“Onze luchtbehandeling is niet professioneel genoeg en daardoor zijn wij genoodzaakt de deuren tegen elkaar open te zetten. Hierdoor ontstaat tocht en daarover wordt terecht geklaagd. Binnenkort hopen we genoeg budget te hebben voor een fatsoenlijke installatie.”
"Wij hebben bij de overname van Smaak bewust gekozen voor een goede verlichting. Deze is in verschillende standen en sferen te regelen. Daarnaast hebben we ook gelet op duurzaamheid en design. We hebben nu een combinatie van led en gewone verlichting met opvallende armaturen. Je moet aan de buitenkant van de lunchroom de verlichting kunnen zien. Dit nodigt onze gasten uit om naar binnen te komen."

Ilja Donderwinkel van Smaakrijk uit Nijmegen


“Wij hebben oude Franse meubels en stoelen. Jurkjes of panty’s blijven dan weleens achter een spijker hangen. Dit wordt dan verzekeringswerk en ik zorg dat de stoel meteen vervangen wordt.”

Gaby van Etten van Baristacafé Njoy uit Den Helder


“De akoestiek. Ons plafond is gemaakt van holle bakstenen en bij onze avonden met live muziek erg gehorig. Wij hebben onder de tafels geluidsisolatie geplakt en gordijnen opgehangen om het enigszins te dempen. Wij zijn nog op zoek naar de goede oplossing.”

Dieti Mulder van Lekkerzzz uit Heerenveen


“Een groot probleem is de verlichting. Wie naar binnen kijkt, ziet niets omdat het te donker is. Daarom steek ik voor de sfeer kaarsjes aan. In de zomer staan de deuren open en maakt het niet veel uit. Ik zoek nog naar de juiste verlichting.”

Saskia van Dijk van Bubbles&Blessings uit Bilthoven


“Soms hoor ik dat de rugleuning van onze banken te recht is. Die zijn namelijk bekleed met stof voor een goede akoestiek.’s Avonds dimmen we de kroonluchters en een enkeling kan dan de menukaart niet lezen. Een klein beetje licht erbij is dan genoeg.”

Loes de Vos van Blue uit Amsterdam


“We horen met mooi weer vaak: ‘Waarom hebben jullie geen dakterras?’ Helaas hebben we geen buitenruimte. Maar met erg warme dagen hebben wij het juist erg goed hier, want dan is het heerlijk koel door de airco.”

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie KHN
Fors deel van de horeca staat op omvallen

Volgens de berichtgeving van de afgelopen dagen – waaronder het laatste OMT advies – en gesprekken die Koninklijke Horeca Nederland (KHN) voert met de overheid en MKB-Nederland lijkt de kans dat er op korte termijn versoepelingen voor (delen van) de horeca komen voor medio januari uiterm ...

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
Alles over digitaal ondernemen in je lunchzaak

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: