Panel praat over interieursklachten

18 september 2013 |
Panel praat over interieursklachten<

In iedere editie van vakblad Lunchroom leggen we het Lunchroompanel een stelling voor over een actueel thema. In de nieuwste editie van Lunchroom praten we over interieur. Welke klachten
kregen zij over hun interieur?

Aniëlka en Rob van Smaak uit Rijen


“Onze luchtbehandeling is niet professioneel genoeg en daardoor zijn wij genoodzaakt de deuren tegen elkaar open te zetten. Hierdoor ontstaat tocht en daarover wordt terecht geklaagd. Binnenkort hopen we genoeg budget te hebben voor een fatsoenlijke installatie.”
"Wij hebben bij de overname van Smaak bewust gekozen voor een goede verlichting. Deze is in verschillende standen en sferen te regelen. Daarnaast hebben we ook gelet op duurzaamheid en design. We hebben nu een combinatie van led en gewone verlichting met opvallende armaturen. Je moet aan de buitenkant van de lunchroom de verlichting kunnen zien. Dit nodigt onze gasten uit om naar binnen te komen."

Ilja Donderwinkel van Smaakrijk uit Nijmegen


“Wij hebben oude Franse meubels en stoelen. Jurkjes of panty’s blijven dan weleens achter een spijker hangen. Dit wordt dan verzekeringswerk en ik zorg dat de stoel meteen vervangen wordt.”

Gaby van Etten van Baristacafé Njoy uit Den Helder


“De akoestiek. Ons plafond is gemaakt van holle bakstenen en bij onze avonden met live muziek erg gehorig. Wij hebben onder de tafels geluidsisolatie geplakt en gordijnen opgehangen om het enigszins te dempen. Wij zijn nog op zoek naar de goede oplossing.”

Dieti Mulder van Lekkerzzz uit Heerenveen


“Een groot probleem is de verlichting. Wie naar binnen kijkt, ziet niets omdat het te donker is. Daarom steek ik voor de sfeer kaarsjes aan. In de zomer staan de deuren open en maakt het niet veel uit. Ik zoek nog naar de juiste verlichting.”

Saskia van Dijk van Bubbles&Blessings uit Bilthoven


“Soms hoor ik dat de rugleuning van onze banken te recht is. Die zijn namelijk bekleed met stof voor een goede akoestiek.’s Avonds dimmen we de kroonluchters en een enkeling kan dan de menukaart niet lezen. Een klein beetje licht erbij is dan genoeg.”

Loes de Vos van Blue uit Amsterdam


“We horen met mooi weer vaak: ‘Waarom hebben jullie geen dakterras?’ Helaas hebben we geen buitenruimte. Maar met erg warme dagen hebben wij het juist erg goed hier, want dan is het heerlijk koel door de airco.”

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: