U heeft gezocht op : Schiphol

15 juli 2019 Food Achtergronden Fastservice
Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl

Op Schiphol Plaza kunnen reizigers nu ook terecht bij Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn Na de opening van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een ant...

28 juni 2019 Awards Lunchroom
Yoghurt Barn wint eerste internationale award

Tijdens het Global Dairy Congress in Lissabon heeft Wouter Staal, eigenaar van Yoghurt Barn, op woensdag 26 juni de award voor Best Dairy Parlour Innovation in ontvangst genomen. De World Dairy Innovation Awards worden jaarlijks uitgereikt en zijn dertien jaar geleden in het leven geroepen om exc...

6 juni 2019 Opening
Heropening Grand Café Plaza op Schiphol

Het volledig gerenoveerde Grand Café Plaza, dat wordt geëxploiteerd door HMSHost, grenst direct aan Aankomsthal drie op Schiphol en geeft reizigers dat typisch Nederlandse ‘welkom thuis’ gevoel. Een modern grand café met een warme, huiselijke sfeer. Met z’n wa...

3 juni 2019 Hilton Achtergronden
Veel geld opgehaald bij wereldrecordpoging Desembrood bakken

Hilton Amsterdam Airport Schiphol werd gisteren omgetoverd tot de grootste pop-up desembakkerij van de wereld om geld in te zamelen voor Stichting Against Cancer, op initiatief van Desemenzo. Honderden broodliefhebbers kwamen bij elkaar voor de workshop Desembrood bakken en haalde bij elkaar ruim &e...

16 mei 2019 Hilton Events
Wereldrecordpoging Desembrood bakken ten bate van Against Cancer

Zondag 2 juni 2019 vindt de wereldrecordpoging Desembrood bakken plaats in Amsterdam. Hilton Amsterdam Airport Schiphol wordt omgetoverd tot de grootste pop-up desembakkerij van de wereld. Er zijn minimaal 500 mensen nodig waarbij er met duizend handen gelijktijdig desembrood gemaakt wordt om een of...

24 april 2019 Opening Lunchroom
Yoghurt Barn opent haar deuren op Schiphol Plaza

Yoghurt Barn opent medio juni op Schiphol Plaza. De winkel biedt reizigers het hele jaar, ieder moment van de dag, de lekkerste biologische yoghurts en toppings aan: puur, vers en gezond. Ook kunnen klanten in de Barn genieten van de lekkerste koffie en thee. De keten opent haar deuren naast aankoms...

28 januari 2019 Fastservice Fastfood
Gemak wint van gezondheid: groei fastfoodrestaurants zet door

De afgelopen vijf jaar is het aantal fastfoodrestaurants in Nederland toegenomen van 364 naar 422 restaurants. De stijging bedraagt hiermee 17%, een groei die iets achterblijft bij de ontwikkeling van de totale fastservicesector (19%, vooral door groei van lunchroom- en grillroomaanbod). Vooral in d...

9 januari 2019 Awards Culinair
HMSHost winnaar ‘Lekkerste Hamburger’ wedstrijd Horecava

Ferlyan Palimbong werkzaam bij HMSHost heeft gisteren op de Horecava de vakwedstrijd Lekkerste Broodje categorie Hamburger gewonnen. Het winnende broodje is vanaf morgen ook verkrijgbaar bij Asian Brasserie Kebaya op Amsterdam Airport Schiphol. Vorig jaar viel Ferlyan Palimbong ook al in de prijz...

8 januari 2019 Awards Brood
Michelle van Bodegom maakt lekkerste lunchgerecht horeca

Michelle maakt Het Lekkerste Lunchgerecht in de categorie Horeca. Ze won tijdens de Horecava met haar ‘Carribbean KEES’ deze vooraanstaande vakwedstrijd. Michelle werkt bij KEES in Poortugaal. De vakjury prees het winnende lunchgerecht met name door de combinatie van sukadelappen en Suri...

3 januari 2019 Economie
Deliveroo rapporteert sterke groei in 2017

Deliveroo publiceert haar financiële resultaten over 2017. Een jaar waarin het food-techbedrijf in Nederland sterke groei en uitbreiding van haar diensten kende. Een groeiend aantal bezorgers kiest ervoor om met Deliveroo te werken, steeds meer restaurants melden zich aan op het platform. Be...

6 november 2018 Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Vrijdag weten we wie deze schaal wint!

De schaal is binnen en wordt op dit moment nog eens extra opgepoetst. Vrijdag aanstaande maken we immers bekend wie de winnaar is van de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2018! Gaan we naar Haarlem, Hardenberg, Gouda, Rotterdam of bezoeken we Schiphol? Het blijft nog even spann...

9 oktober 2018 Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Genomineerde nummer 5: Broodje 'Beefalo'

Vol trots presenteren we je de vijfde genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2018. Dit is 'Broodje Beefalo' van 'Lunchroom De Koffiepot' in Hardenberg. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerden wo...

9 oktober 2018 Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Genomineerde nummer 4: Broodje Merquez

Vol trots presenteren we je de vierde genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2018. Dit is 'Broodje Merquez' van 'Hofje zonder zorgen' in Haarlem. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerden worden ...

9 oktober 2018 Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Genomineerde nummer 2: Troy'ans Horse

Vol trots presenteren we je de tweede genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2018. Dit is 'Troy'ans Horse' van 'Grand Café Plaza' op Schiphol. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerden ...

3 augustus 2018 Opening Brood
HMSHost International neemt Broodzaak over van NS Stations

HMSHost International heeft de door NS uitgeschreven tender voor de overname van Broodzaak gewonnen. De medewerkers van NS Stations zijn hierover donderdag 2 augustus geïnformeerd. De wereldmarktleider in eten en drinken voor reizigers gaat vanaf 1 december dit jaar alle 29 vestigingen van de k...

13 juni 2018 Fastfood
HMSHost International boekt omzetstijging van 19 procent

HMSHost International, de wereldmarktleider in eten en drinken voor reizigers, heeft de omzet het afgelopen jaar met 19 procent zien groeien tot €512 miljoen. In 2016 bedroeg de omzet nog €437 miljoen. In Nederland is HMSHost actief op 80 locaties op luchthaven Schiphol en exploiteert h...

25 januari 2018 Chefs Culinair
Sergio Herman gaat internationaal met Frites Atelier

Topchef Sergio Herman heeft succes met zijn Frites Atelier keten. Nu gaan binnenkort ook in Gent en Brussel vestigingen openen. De volgende stap? Nog verder buiten de landsgrenzen enkele zaken openen. Berlijn en Barcelona worden al genoemd. Dit jaar in België openen Frites Atelier vind je...

11 januari 2018 Awards Brood
Karim Hamouchi maakt het Lekkerste Broodje On the Move

Hamouchi won tijdens de Horecava met zijn Tasty Marrakech de vakwedstrijd Lekkerste Broodje on the Move. Hamouchi werkt op de B Pier op Schiphol. 'Ik ben niet eens kok. Ik ben manager', riep de dolblije winnaar verbaasd uit. De vakjury prees het winnende broodje vanwege het handzame karakte...

9 januari 2018 Food Awards
Dit is de winnaar van de lekkerste hamburger fastest

Ferlyan Palimbong maakt de Lekkerste Hamburger Fastest van Nederland. Palimbong won tijdens de Horecava met zijn Javaanse Pomodoreburger de vakwedstrijd Lekkerste Hamburger Fastest. Palimbong werkt bij HSMHost op Schiphol. De vakjury prees de winnende hamburger vanwege de kwaliteit van het hambur...

12 december 2017 Utrecht CityTrip
CityTrip Utrecht: interview HMSHost op Hoog Catharijne

De verf is er net droog, maar HMSHost International heeft het gepresteerd om in Utrecht op Hoog Catharijne enkele horecaconcepten neer te zetten die je het gevoel geven dat ze er al langere tijd zijn. Alles klopt er, zo lijkt het. Dat is op zich niet heel vreemd, want zowel het concept LEON als Comp...

16 november 2017 Opening
Formule WOK& start in Rotterdamse Zwart Janstraat

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat bevlogen aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. Rotterdam-Noord heeft de pri...

10 november 2017 Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Parkcafé Groen in Hoofddorp heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je in Hoofddorp. Onder de rook van Schiphol vind je op een niet alledaagse locatie lunchroom Parkcafé Groen. De horecazaak is centraal gelegen op een hypermodern bedrijventerrein, met aandacht voor natuurlijke en eerlijke producten en met een ...

19 oktober 2017 Opening
HMSHost zoekt stadscentrum Utrecht op en opent zaken

Na de luchthavens Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en Designer Outlet Roermond, maakt horeca-exploitant HMSHost International een strategische stap naar een stadscentrum. In de Stadskamer in het Utrechtse Hoog Catharijne opende HMSHost drie concepten; LEON, Comptoir Libanai...

11 oktober 2017 Mensen
Gouden jubileum voor HMSHost op Schiphol

HMSHost International, het grootste horecabedrijf in Nederland onder één dak, vierde maandag haar 50-jarig bestaan en succesvolle samenwerking met Schiphol Group. Sinds de officiële opening van de terminal van de luchthaven Schiphol in 1967 en het tekenen van de eerste overeenkoms...

21 april 2017 Personalia
Topman La Place nieuwe General Manager HMSHost

HMSHost International, wereldleider in food & beverage voor reizigers, heeft Ad Willemsen aangesteld als General Manager van HMSHost Schiphol en Rotterdam. Willemsen neemt bijna 30 jaar aan management ervaring in food & beverages met zich mee. In zijn nieuwe rol is Willemsen verantwoordel...

30 januari 2017 Personalia
Mike Simons wordt directeur Operations bij Debuut

Debuut Horecabeheer en ontwikkeling kijkt vooruit naar de toekomst en breidt uit. Per 1 februari bekleedt Mike Simons de nieuwe rol van directeur Operations bij Debuurt BV. Samen met het bestaande team gaat hij een belangrijke bijdrage leveren aan de ambitieuze groei van het bedrijf. “Debuu...

11 januari 2017
Het lekkerste broodje on the move

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk...

11 januari 2017 Food Awards
Het lekkerste cateringbroodje: Vy Vieu

Vy Vieu, werkzaam bij HMS Host won met haar broodje ‘Pink Lady’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering’. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van cateringbedrijven. Roze kleuren en bloemen is niet het eerste waar je ...

11 januari 2017 Food Awards Salade
Hier eet je de lekkerste en gezondste maaltijdsalade van Nederland

Henri van den Einden won met zijn salade ‘Geit in de wei’ de vakwedstrijd De Lekkerste en gezondste Maaltijdsalade van Nederland. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van horecabedrijven. Uitgangspunt van deze salade is gezondheid in combinatie met het thema Dut...

29 september 2016 Opening
HMSHost International breidt uit naar Rotterdam The Hague Airport

HMSHost International, wereldleider van horecalocaties voor reizigers, breidt haar werkgebied in Nederland uit met locaties op Rotterdam The Hague Airport. Met ingang van 1 oktober 2016, neemt HMSHost vier van de vijf horecalocaties over op Rotterdam The Hague Airport. Alle locaties aan airside e...

25 juli 2016
LEON breidt uit met tweede vestiging op Schiphol

De naturally fast food keten LEON uit Engeland heeft in juli haar deuren geopend op Amsterdam Airport Schiphol midden op de Plaza. Hiermee zette de Britse formule voor het eerst voet aan het vasteland van Europa. De succesvolle introductie van de eerste vestiging krijgt meteen een vervolg. In het ee...

13 mei 2016
Britse fastfoodketen opent zaak op Schiphol

De biologische fastfoodketen Leon opent op Schiphol zijn eerste vestiging op het Europese vasteland. De Britse retailer opent volgende maand zijn deuren op de luchthaven. Gezonde fastfoodketen Leon begon in 2004 in Londen en profileert zich als een ‘gezonde fastfoodketen’. De retailer werkt...

30 november 2015
Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

De Top 10 van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2015 is vandaag bekendgemaakt. Van de 105 genomineerde horecabedrijven in Nederland eindigden de volgende horecabedrijven bij de laatste tien. De top 10 Eetcafé De Buren in Boekelo Fitland Hotel Helmond in Helmond Grand Restaurant De Nac...

10 september 2015
Novotel werft personeel via videosollicitatie

Het personeel dat vanaf nu geworven wordt voor Novotel Amsterdam Schiphol Airport, hoeft geen sollicitatiebrief meer in te sturen om in het hotel, dat begin 2016 opent, aan de slag te gaan. Videosollicitatie In plaats daarvan heeft Novotel gekozen voor een innovatieve manier van personeelswervi...

9 juni 2015
Programma Food Festival Food Unplugged

Foodfestival Food Unplugged maakte zojuist het programma bekend. Op 26 & 27 juni 2015 wordt er brood gebakken in de pop-up bakkerij, kun je op de fiets langs speciaalboeren en luisteren naar buitencolleges over food door professoren van Universiteit Wageningen. Eten doe je bij een van de bijzondere...

23 april 2015
Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

Horeca-exploitant HMSHost Schiphol Airport stelt Patrick Brans aan als general manager. In deze functie is hij operationeel eindverantwoordelijk voor HMSHost Schiphol Airport. Patrick neemt het stokje over van Jan Willem Hilbron, die als senior business developer een belangrijke rol gaat vervullen ...

18 december 2014
Nieuwe horecalounge op Schiphol

British Airways opent vandaag haar volledig nieuwe British Airways Lounge op Amsterdam Airport Schiphol. De lounge biedt ruimte aan 105 gasten om te ontspannen, te werken of naar behoeve wat te drinken of te dineren. Informele zakenlunches De lounge is rijk uitgerust met bijvoorbeeld gratis Wi...

30 oktober 2014
Nieuw franchise-lunchconcept

Op 1 november is het zover, dan opent de eerste GrabaMelt in Nederland haar deuren. De pilotstore van de nieuwe franchiseformule is te vinden aan de vernieuwde Diagonaal in Citymall Almere. Nieuw franchiseconcept Na jarenlange ervaring met het opzetten en managen van diverse horecaconcepten in...

24 oktober 2014
Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het interieur als de menukaart van de culinaire hotspot ondergingen een verfrissende facelift. Lunch De opening werd tevens bijgewoond door culinaire- en regi...

8 oktober 2014
Nieuw horecaconcept op Schiphol

Horecaexploitant HMSHost opent de deuren van Silverscreen, haar nieuwste horecaconcept op de E-Pier van Amsterdam Airport Schiphol. Het concept ademt jaren ’20 en ’30 en op de kaart staan iconische Amerikaanse gerechten met een Nederlandse twist. Dicht bij de gate Nooit eerder is een hore...

26 september 2014
Nieuwe Starbucks op Schiphol

Starbucks Coffee Company en horecaexploitant HMSHost openen vandaag een nieuwe Starbucks vestiging in The Base. The Base is de nieuwe naam voor een kantorencomplex van 36.000 m2 in het zakelijk centrum van luchthaven Schiphol, gesitueerd voor de terminal. Starbucks en HMSHost brengen de Starbucks E...

26 mei 2014
Lunchroom met 'to go' op Schiphol

Het eerste to go concept GrabandFly 2.0 op de G-pier van Amsterdam Airport Schiphol is geopend door horecaexploitant HMSHost. Het is de eerste van de in totaal zeven bestaande GrabandFly locaties die een nieuw uiterlijk krijgt. GrabandFly is een ideaal concept voor gasten die onderweg zijn naar de...

1 april 2014
La Place schiphol open

Vanmorgen is het eerste La Place Restaurant op Schiphol Plaza officieel geopend. HMSHost Schiphol Airport exploiteert de vestiging. Sinds 2010 is er al een La Place Express op de luchthaven het restaurant is hierop een mooie aanvulling. Het is bovendien de eerste La Place vestiging met een kruiden...

14 januari 2014
Diks maakt lekkerste broodje catering

Vandaag is het winnende broodje van de wedstrijd Lekkerste Broodje Catering bekendgemaakt. Paul Diks ging er met de eerste prijs vandoor. Met zijn creatie Oer Broodje werd de finale gewonnen. De wedstrijd is een initiatief van Stichting Lekkerste Wedstrijden. Nummer twee en drie Johan Laan g...

13 januari 2014
La Ruche maakt Lekkerste Broodje

Susanne Meijer heeft de eerste prijs gewonnen voor de wedstrijd van Het Lekkerste Broodje Horeca. Ze kon helaas niet aanwezig zijn bij de wedstrijd en daarom nam haar collega Soufian Berkane de prijs in ontvangst. De finalisten werken allebei bij La Ruche Bijenkorf in Den Haag. De wedstrijd van H...

23 december 2013

HMSHost Schiphol Airport heeft afgelopen juli het mineraalwater Marie-Stella-Maris in haar assortiment opgenomen. Van elk verkocht koolzuurvrij of licht bruisend flesje water komt een vast bedrag ten goede aan schoon drinkwater projecten. HMSHost draagt graag bij aan deze projecten en heeft een va...

11 december 2013
De lunchroomtrends voor 2014

Het jaar 2013 wordt bijna afgesloten en daarmee wordt ook het startsein gegeven voor de trendwatchers om met hun toplijstjes te komen. Waar kunnen lunchroomondernemers in 2014 niet omheen? De trends die we gaan terugzien in de lunchroombranche zetten we voor u op een rij. Bijvoorbeeld: zegt ‘bu...

2 juli 2013
Starbucks opent eigen zaak in Utrecht

Starbucks heeft haar eerste eigen vestiging in Utrecht geopend. In de Hollandse Toren kan men terecht voor het assortiment van de koffieketen. Sinds 2007 heeft het bedrijf in Nederland 33 vestigingen geopend, waaronder 28 vestingen met license partners op Schiphol, NS Stations en langs de Nederlan...

17 juni 2013
Hello Goodbye Bar promoot tosti

De nieuwe Hello Goodbye Bar op Schiphol, die wordt geëxploiteerd door HMSHost, moet reizigers het ‘welkom thuis’ gevoel geven. "Met het verrassende tosti-menu bieden we aankomende reizigers en de ophalers een welkom thuis gevoel met een Nederlandse snack in een gezellige, huislijke omgeving...

13 juni 2013
Noodle soup café op Schiphol

Populair in New York, Londen en San Francisco: noodle soup cafés. Binnenkort is deze soep ook verkrijgbaar in Nederland. Horeca-exploitant HMSHost exploiteert deze zomer Oodlz noodles op Schiphol. Zelf samenstellen Het idee van Oodlz is dat men zelf de noodle soup kan maken. De gast kiest d...

5 juni 2013
Zesde Starbucks op Schiphol

Horeca-exploitant HMSHost heeft de zesde Starbucks vestiging op Amsterdam Airport Schiphol geopend. Deze zaak van de koffieketen onderscheidt zich van andere Starbucks vestigingen in Nederland omdat ze Starbucks Reserve®, serveert. West Java Indonesia Starbucks Reserve® is een lijn van excl...

21 mei 2013
Starten met to go? Leer van HMSHost!

Veel horecaondernemers kijken met lede ogen hoe consumenten tankstations, woonboulevards en outlets bij retail ‘leegplunderen’ op het gebied van food & beverage. Er zijn genoeg ondernemers in de horecabranche die het zelf aanbieden van to go overwegen. Gaat het gouden bergen opleveren? De reda...

6 mei 2013
De stressboog van luchtvaartreizigers

Veel horecaondernemers kijken met lede ogen hoe consumenten tankstations, woonboulevards en outlets bij retail ‘leegplunderen’ op het gebied van food & beverage. Er zijn genoeg ondernemers in de horeca die het zelf aanbieden van to go overwegen. Gaat het gouden bergen opleveren? De redactie vr...

24 april 2013
Nieuwe Starbucks met Nederlandse tint

Starbucks opent de deuren van een nieuwe koffiebar in het centrum van Amsterdam op de Bloemenmarkt. Dit is de vierde bedrijfseigen vestiging van Starbucks in het centrum. Het is ook de eerste zaak in de hoofdstad die is gebouwd onder leiding van Ad de Hond, vice president Design Starbucks EMEA. ...

28 maart 2013
Café Chocolat laat kunstwerk zien

Het is 2,50 meter hoog, 550 kilo zwaar en 1,30 meter breed. Een chocolade eyecatcher bij Café Chocolat op Amsterdam Airport Schiphol. Tot eind april is 'het' te bewonderen. Het reusachtige paasei is een concept van horeca-exploitant HMSHost. Mal zo groot als badkuip Chocoladespecialist Arthur ...

21 maart 2013
HMSHost wint awards

Café Comunal en Kiosco Comunal, van HMSHost, hebben de Innovation Award 2012 gewonnen. Beide concepten ontvingen de prijs voor het meest vernieuwende en onderscheidende concept op de luchthaven Schiphol. Schiphol Consumer Awards Dutch Bar en Touch Down vielen in de prijzen met de Guestfriend...

19 maart 2013
Frank Lindner over trending topics

Frank Lindner, hoofdredacteur van het vakblad Lunchroom, gaf op de vijfde editie van de Nationale Lunchroomdag een presentatie over trending topics in de lunchroombranche. Was u er niet? Geen probleem, hier leest u de trends. Trending topics Als hoofdredacteur van het vakblad Lunchroom komt Fr...

7 maart 2013
Harvest Market opent op Schiphol

Harvest Market is geopend op Schiphol. Horecaexploitant HMSHost heeft een concept ontwikkeld waardoor het lijkt alsof je op de markt staat in plaats van op het vliegveld. Vers en lokaal In de nieuwe eetgelegenheid op de D-Pier van Schiphol staan verse en lokale producten centraal. Harvest Marke...

24 december 2012
HMSHost opent Kiosco Comunal

Op de C-Pier op Schiphol is onlangs Kiosco Comunal geopend. In deze outlet wordt een uitgebreid scala van ‘to go’ producten aangeboden, gericht op reizigers die op weg zijn naar de gate. Koffiebroodjes en muffins Kernwoorden zijn snelheid en gemak, waardoor de passagiers met haast, kunnen k...

22 oktober 2012
Schiphol verlengt contract HMSHost

Amsterdam Airport Schiphol heeft het contract met horeca-exploitant HMSHost verlengd tot 2027. Deze verlenging omvat de exploitatie van 75 restaurants en horecapunten op de luchthaven. Voorbeeld in luchthavencatering De contractwaarde is twee miljard euro. HMSHost is sinds 1995 actief op Amsterd...

2 oktober 2012
Topwijnen per glas op Schiphol

Voor een vliegreis nog genieten van een glas wijn. HMSHost speelt in op deze vraag door bij Bubbles Seafood & Wine Bar op Amsterdam Airport Schiphol exclusieve wijnen per glas te serveren. Uniek tapsysteem Uniek is dat op Schiphol een paar bijzondere wijnen ter wereld per glas verkrijgbaar zijn...

29 augustus 2012
HMSHost sponsort CliniClowns

Medewerkers van HMSHost Schiphol Airport leggen iedere maand één euro opzij voor de Stichting CliniClowns Nederland. Resultaat: een cheque van 10.000 euro. ICT-donaties Ook de directie van de horeca-exploitant doneerde een bedrag waardoor er uiteindelijk 10.000 euro op de waardebon stond. Ee...

1 augustus 2012
Naaldbroodjes onderzocht in Nederland

De beruchte 'naaldbroodjes' die geserveerd werden tijdens vluchten naar de VS, zijn vanochtend aangekomen op Schiphol. In Nederland wordt forensisch onderzoek naar de broodjes gedaan. Afnemen verklaringen Op vier vluchten van Schiphol naar de Verenigde Staten werden de broodjes met naalden 'ges...

18 juli 2012
Mediterraans Cafe Comunal open

Cafe Comunal op Amsterdam Airport Schiphol is geopend. Horeca-exploitant HMSHost richt zich met dit Mediterrane concept op reizigers met vluchten naar Spanje, Frankrijk en andere Zuid-Europese landen. Spaanse sferen In het assortiment zitten boccadillo sandwiches, pizetta’s, tapas, en Spaanse ...

17 juli 2012
Starbucks in DoubleTree by Hilton hotel

Op de begane grond van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft Starbucks een zaak geopend. Dit is de eerste vestiging van de koffieketen in een Nederlands hotel. Focus op diverse doelgroepen De Starbucks vestiging moet met zijn 175 vierkante meter een ontmoetingsplek zijn voor...

29 juni 2012
HMSHost wint FAB-award

HMSHost Schiphol Airport heeft de award voor ‘Best Food & Beverage Concession Program’ gewonnen. Dit gebeurde tijdens de tweede editie van de jaarlijkse Food & Beverage (FAB) Conference and Awards. Concepten promoten De FAB Conference and Awards wordt jaarlijks georganiseerd door The Moodie...

11 juni 2012
Frozz checkt in op Schiphol

HMSHost exploiteert deze zomer het yoghurtijs-concept Frozz vanuit een grote stalen container voor de ingang van luchthaven Schiphol. Biologische melk De verse Nederlandse yoghurt wordt bevroren op het moment dat je bestelt. Het yoghurtijs wordt gemaakt van 100 procent biologische melk van Nede...

29 maart 2012
Twee nieuwe horecaconcepten op Schiphol

Horeca-exploitant HMSHost heeft in Lounge 4 op Amsterdam Airport Schiphol twee horecalocaties geopend. Het Light Lounge Café en Urban Food Market. Kleur zorgt voor transformatie Overdag is de Light Lounge Café een espresso café en 's avonds fungeert het café als lounge bar. De kleur van de v...

10 januari 2012
Van Kesteren maakt beste cateringbroodje

Björn van Kesteren van Het Paleis op Schiphol is de winnaar van het Lekkerste Broodje Catering. Broodje 'New Destination' won de verkiezing op de Horecava 2012. Garry de Boer, culinair adviseur bij Hanos/ISPC, sprak vol lof over de winnaar. "Ik heb een goede techniek gezien, interessante snijwijze ...

9 januari 2012
Walta wint Lekkerste Broodje Horeca

Vanwege de eenvoud en zijn creativiteit in de smaakbeleving wint George Walta dit jaar het Lekkerste Broodje in de categorie Horeca. Joop Braakhekke reikte de prijs uit aan Walta tijdens de verkiezing op de Horecava 2012. Het niveau was wederom hoog en de deelnemers leken geluisterd te hebben naar...

20 oktober 2011
Sanday's maakt diervriendelijkere broodjes

Sanday’s Bakeries zal voor haar broodjes in ‘The Green Range’ overstappen naar vlees met twee Beter Leven sterren van de Dierenbescherming. Sanday’s maakte dit aan Wakker Dier bekend nadat deze broodjes door Wakker Dier werden genomineerd voor de Liegebeestverkiezing 2011. Onterechte ...

20 september 2011
Horecagast zoekt goedkope alternatieven

De bestedingen in de Nederlandse foodservicemarkt blijven door de economisch crisis stevig onder druk staan en dat voelen vooral de klassieke horeca en de bedrijfscatering. Dat concludeert FoodService Instituut Nederland (FSIN) in de Beleidsmonitor 2012, die onlangs is verschenen. Gasten gaan ...

31 augustus 2011
Ga mee naar New York!

Mee naar New York? Hoezo? Het zit namelijk zo. Eind oktober biedt WTCH u de kans om New York door een (groene) horecabril te zien. Hoe maakt u uw zaak onderscheidend en 'sustainable'? Hoe richt je een hotel duurzaam in? Wat staat er verder op het programma? In New York bezoekt u prachtige concept...

8 augustus 2011
Starbucks breidt verder uit in Nederland

Koffieketen Starbucks is bezig met het opschroeven van het aantal vestigingen in de Nederlandse binnensteden. Afgelopen vrijdag ging in Groningen de eerste vestiging in het noorden van het land open. Ook werd bekendgemaakt dat er nog een nieuwe vestiging in Amsterdam komt. Verrassing? In april o...

1 juli 2011
Goossens maakt groots chocoladewerk

Breng de beste patissier van Nederland, Jeroen Goossens, en horeca-exploitant HMSHost, onder andere bekend van Café Chocolat, samen en de mooiste creaties ontstaan. Goossens heeft een unieke blikvanger gecreëerd voor het innovatieve Café Chocolat, achter de paspoortcontrole in Lounge 1 van Amster...

1 juli 2011
Burger King sponsort Eredivisie

Burger King wordt Official Partner van de Eredivisie. Eén van ‘s werelds bekendste merken en de Eredivisie hebben een sponsorovereenkomst voor de komende drie seizoenen gesloten. Humberto Tan kondigde het nieuws aan in ’s werelds grootste Burger King op luchthaven Schiphol. Straatvoetbal V...

29 juni 2011
HMSHost Schiphol over op fairtrade koffie

Begin juli gaan er 22 van de in totaal 70 HMSHost locaties op Schiphol over op de fairtrade koffie van Tiktak / Segafredo. HMSHost Schiphol loopt hiermee naar eigen zeggen voorop in de wereld van inspirerende en innovatieve luchthavenconcepten. Vaste koffiepartner De fairtrade variant van Segafr...

8 april 2011
Fair Taste Café op Schiphol geopend

Verander de wereld en begin bij jezelf. Dat is het idee achter het Fair Taste Café op Schiphol. Op donderdag 7 april heeft topkok Ramon Beuk de opening verricht van het eerste duurzame ‘on the go’ concept op een luchthaven. Hiermee laat horeca-exploitant HMSHost opnieuw zien voorop te lopen in ...

28 maart 2011
Tweede vestiging JuicyDetails geopend

Horeca-exploitant HMSHost heeft een tweede vestiging van JuicyDetails in Lounge 1 van Amsterdam Airport Schiphol geopend. Vanwege het succes van de JuicyDetails outlet in Lounge 3, wordt dit ‘lifestyle’ juicebar concept verder uitgerold. Gezonde leefstijl en natuurlijke voeding In een snell...

18 maart 2011
HMSHost wint innovation award 2010

HMSHost Schiphol Airport, de grootste horeca-exploitant op de luchthaven Schiphol heeft de ‘Innovation award 2010’ gewonnen met het authentieke Dutch Kitchen & Bar op de Holland Boulevard. Tevens heeft HMSHost de ‘Guestfriendliness award 2010 met team van de Mediterranean Sandwich Bar. Deze pr...

11 maart 2011
Bread! op Schiphol geopend

Twee nieuwe horeca-concepten van HMSHost zijn geopend op Schiphol; het broodconcept bread! en de vijfde vestiging van Starbucks Coffee. De hele lounge wordt grondig verbouwd om een omgeving te ontwikkelen waarin passagiers zich niet alleen thuis voelen en tot rust kunnen komen, maar ook kunnen werke...

10 maart 2010
Lunchroom geopend in Hillegom

De droom van Gieta Baas is uitgekomen: op vrijdag 12 maart wordt haar lunchroom Jo's geopend aan de Meerstraat 23 in Hillegom, Zuid-Holland. "Ik heb 22 jaar op Schiphol gewerkt en werd daar uiteindelijk overbodig. Nu gaan we een lunchroom beginnen, zei mijn man." In Hillegom bleek een aardig pand le...

1 maart 2010
Gratis internet bij McDonald's

De restaurants van fastfoodketen McDonald’s in Nederland bieden vanaf begin maart gratis draadloos internet (Wi-Fi) aan hun gasten aan. Hiermee wordt McDonald’s naar eigen zeggen in één keer de grootste aanbieder van draadloos internet in Nederland. De service is onderdeel van de kwaliteitsstr...

30 oktober 2009
Vernieuwd opleidingstraject gestart bij Horeca Schiphol

De eerste officiële BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) Horeca fastfood diploma’s zijn 29 oktober overhandigd aan 24 medewerkers van HMSHost. De incompany opleidingstrajecten die de medewerkers hebben gevolgd, zijn tot stand gekomen door een samenwerking met het MBO College voor Dienstverlening & ...

23 oktober 2009
City Trip door veilige havens

De gate voor Sao Paulo is gesloten, Budapest is boarding en de vlucht naar Munich is twintig minuten verlaat. Een stelletje wisselt nog wat laatste lieve woorden uit voor zijn vertrek. Ritueel doet hij haar een kettinkje om. Rode rozen, afscheid en weerzien. Maar ook wachten, verveling en heel veel ...

19 augustus 2009
Grootste Burger King ondergaat restyle

Het Burger King-restaurant op Schiphol heeft onlangs een grootscheepse renovatie ondergaan. Het restaurant behaalt jaarlijks de hoogste omzet en verwelkomt de meeste bezoekers van alle Burger King-restaurants ter wereld. Het Burger King restaurant op Schiphol is één van de eerste Europese filialen...

Laad meer resultaten

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: