Yoghurt Barn opent haar deuren op Schiphol Plaza

24 april 2019 | Thijs Jacobs

Yoghurt Barn opent medio juni op Schiphol Plaza. De winkel biedt reizigers het hele jaar, ieder moment van de dag, de lekkerste biologische yoghurts en toppings aan: puur, vers en gezond. Ook kunnen klanten in de Barn genieten van de lekkerste koffie en thee. De keten opent haar deuren naast aankomsthal 1 en dagelijks geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur.

“Met de opening op Schiphol Plaza hopen we klanten van over de hele wereld te kunnen verrassen met wat yoghurt te bieden heeft. We werken uitsluitend met pure en authentieke producten en bieden onze klanten gezonde en eerlijke voeding. Als springplank naar internationale uitbreiding, zijn we enorm trots en blij dat we een vestiging gaan openen op Schiphol Plaza”, aldus Wouter Staal, oprichter van Yoghurt Barn

Stijgende vraag naar gezonde producten

“We zien een stijgende vraag van reizigers naar gezondere producten die ieder moment van de dag verkrijgbaar zijn, het concept van Yoghurt Barn is daar een uitstekend antwoord op. In binnensteden en op stations is de winkel succesvol gebleken, we vertrouwen erop veel bezoekers blij te maken met de komst van de keten en zien uit naar de opening”, zegt Tanja Dik, Directeur Consumers Products & Services bij Amsterdam Airport Schiphol. De keten groeit, innoveert en maakt stappen verder in de richting van duurzaam en maatschappelijk gericht ondernemen. Staal: “Zo hebben we sinds eind 2018 de handen ineengeslagen met het meest innovatieve en duurzame zuivelmerk van Nederland: Arla”. Sinds het openen van de eerste Barn in 2012 in Utrecht is het bedrijf tevens uitgeroepen tot scale?up van het jaar (2018) en beste koffie-­ en lunchroom van Nederland (2019).

Met de opening op Schiphol telt Yoghurt Barn nu vijftien vestigingen. De andere veertien vestigingen zijn verspreid over tien grote Nederlandse steden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: