Yoghurt Barn opent haar deuren op Schiphol Plaza

24 april 2019 | Thijs Jacobs

Yoghurt Barn opent medio juni op Schiphol Plaza. De winkel biedt reizigers het hele jaar, ieder moment van de dag, de lekkerste biologische yoghurts en toppings aan: puur, vers en gezond. Ook kunnen klanten in de Barn genieten van de lekkerste koffie en thee. De keten opent haar deuren naast aankomsthal 1 en dagelijks geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur.

“Met de opening op Schiphol Plaza hopen we klanten van over de hele wereld te kunnen verrassen met wat yoghurt te bieden heeft. We werken uitsluitend met pure en authentieke producten en bieden onze klanten gezonde en eerlijke voeding. Als springplank naar internationale uitbreiding, zijn we enorm trots en blij dat we een vestiging gaan openen op Schiphol Plaza”, aldus Wouter Staal, oprichter van Yoghurt Barn

Stijgende vraag naar gezonde producten

“We zien een stijgende vraag van reizigers naar gezondere producten die ieder moment van de dag verkrijgbaar zijn, het concept van Yoghurt Barn is daar een uitstekend antwoord op. In binnensteden en op stations is de winkel succesvol gebleken, we vertrouwen erop veel bezoekers blij te maken met de komst van de keten en zien uit naar de opening”, zegt Tanja Dik, Directeur Consumers Products & Services bij Amsterdam Airport Schiphol. De keten groeit, innoveert en maakt stappen verder in de richting van duurzaam en maatschappelijk gericht ondernemen. Staal: “Zo hebben we sinds eind 2018 de handen ineengeslagen met het meest innovatieve en duurzame zuivelmerk van Nederland: Arla”. Sinds het openen van de eerste Barn in 2012 in Utrecht is het bedrijf tevens uitgeroepen tot scale?up van het jaar (2018) en beste koffie-­ en lunchroom van Nederland (2019).

Met de opening op Schiphol telt Yoghurt Barn nu vijftien vestigingen. De andere veertien vestigingen zijn verspreid over tien grote Nederlandse steden.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal
Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Ne eerdere berichtgeving in de Britse media heeft het bedrijf van Jamie Oliver bevestigd dat uitstel van betaling is aangevraagd. Dikwijls is dit de voorbode van een faillissement. Het gaat in dit geval om 25 restaurants, waarvan 23 Jamie's Italian restaurants. De lijst wordt gecompleteerd door ...

Opening
Bagels & Beans tekent voor vestiging in het project FORUM Rotterdam

Bagels & Beans heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Multi Netherlands voor een vestiging in het project FORUM Rotterdam. FORUM Rotterdam is een project van Multi Netherlands. Het binnenstadproject is gesitueerd tussen de belangrijkste winkelstraten van Rotterdam en omvat ...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Schrijf je in voor de wedstrijd Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Ga jij dit jaar met de eer strijken? Schrijf je dan nu in voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Gebruik onderstaand invulformulier of stuur de receptuur, bereidingswijze, naam van de lunchroom en adres, de prijs van het gerecht op de kaart en een foto van het broodje per e...

Opening
Anne&Max opent tweede vestiging in Utrecht

De groei zit er goed in bij Anne&Max. Vijf jaar geleden opende Anne&Max haar eerste vestiging in Utrecht en nu komt de droom van een tweede vestiging in de prachtige stad dan eindelijk uit. De nieuwe vestiging zal haar deuren openen op 27 mei 2019 aan de mooie Burgemeester Reigerstraat 15. H...

Bezorgen Internationaal
Amazon investeert fors in Deliveroo

Vandaag maakt Deliveroo bekend dat Amazon een nieuwe gedeelde financieringsronde van USD 575 miljoen Series G leidt, naast bestaande investeerders T. Rowe Price, Fidelity Management & Research Company, en Greenoaks. Dit brengt het totaal van de investeringen in Deliveroo tot op heden op USD 1,53...

Hilton Events
Wereldrecordpoging Desembrood bakken ten bate van Against Cancer

Zondag 2 juni 2019 vindt de wereldrecordpoging Desembrood bakken plaats in Amsterdam. Hilton Amsterdam Airport Schiphol wordt omgetoverd tot de grootste pop-up desembakkerij van de wereld. Er zijn minimaal 500 mensen nodig waarbij er met duizend handen gelijktijdig desembrood gemaakt wordt om een of...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: