Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl

15 juli 2019 | Thijs Jacobs

Op Schiphol Plaza kunnen reizigers nu ook terecht bij Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn Na de opening van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een antwoord op de stijgende vraag naar gezonde, zogenoemde ‘to go’ producten die de hele dag door beschikbaar zijn.

Met de komst van Yoghurt Barn, de Health Food Wall en Eggs&Co naar Schiphol Plaza groeit het horeca aanbod met een focus op een bewuste levensstijl.

“De behoefte aan makkelijk en snel wat eten op een luchthaven is van oudsher al groot. Maar we zien een groeiende vraag onder onze passagiers naar gezonde ‘to go’ maaltijden van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe horecaconcepten De Verspillingsfabriek, Yoghurt Barn, Health Food Wall en Eggs&Co zijn daar voor onze reizigers uitstekende antwoorden op. Hiermee vergroten we het palet aan keuze en hopen daardoor een positieve bijdrage te leveren aan de ervaring van reizigers op Schiphol", aldus Irene Muysson, Head of Retail, F&B, Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol.

Yoghurt Barn biedt reizigers, de hele dag door, onder andere biologische yoghurts met toppings naar keuze. Yoghurt Barn bevindt zich in Aankomsthal 1 en zal dagelijks geopend zijn tussen 07.00 uur en 21.00 uur.

De Health Food Wall is een concept waar bezoekers 24/7 vegetarische, veganistische of glutenvrije gerechten uit de muur kunnen halen. Er worden zes verschillende seizoensgebonden maaltijden aangeboden. De automaat geeft reizigers de gelegenheid om snel en gemakkelijk een gezonde keuze te maken. De muur is te vinden op Plaza aan de raamzijde.

Kip en ei

Eggs&Co, een concept van Vermaat Airport Exploitaties met gerechten die allemaal gemaakt zijn van kip of ei. Waar je ook voor kiest, elk gerecht is bereid met aandacht voor mens, dier en omgeving. De horecagelegenheid werkt vooral met duurzame ingrediënten en de gerechten worden vers in de keuken bereid. Eggs&Co, is te vinden grenzend aan het treinstation en dagelijks geopend van 06.00 uur tot 23.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: