Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl

15 juli 2019 | Thijs Jacobs

Op Schiphol Plaza kunnen reizigers nu ook terecht bij Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn Na de opening van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een antwoord op de stijgende vraag naar gezonde, zogenoemde ‘to go’ producten die de hele dag door beschikbaar zijn.

Met de komst van Yoghurt Barn, de Health Food Wall en Eggs&Co naar Schiphol Plaza groeit het horeca aanbod met een focus op een bewuste levensstijl.

“De behoefte aan makkelijk en snel wat eten op een luchthaven is van oudsher al groot. Maar we zien een groeiende vraag onder onze passagiers naar gezonde ‘to go’ maaltijden van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe horecaconcepten De Verspillingsfabriek, Yoghurt Barn, Health Food Wall en Eggs&Co zijn daar voor onze reizigers uitstekende antwoorden op. Hiermee vergroten we het palet aan keuze en hopen daardoor een positieve bijdrage te leveren aan de ervaring van reizigers op Schiphol", aldus Irene Muysson, Head of Retail, F&B, Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol.

Yoghurt Barn biedt reizigers, de hele dag door, onder andere biologische yoghurts met toppings naar keuze. Yoghurt Barn bevindt zich in Aankomsthal 1 en zal dagelijks geopend zijn tussen 07.00 uur en 21.00 uur.

De Health Food Wall is een concept waar bezoekers 24/7 vegetarische, veganistische of glutenvrije gerechten uit de muur kunnen halen. Er worden zes verschillende seizoensgebonden maaltijden aangeboden. De automaat geeft reizigers de gelegenheid om snel en gemakkelijk een gezonde keuze te maken. De muur is te vinden op Plaza aan de raamzijde.

Kip en ei

Eggs&Co, een concept van Vermaat Airport Exploitaties met gerechten die allemaal gemaakt zijn van kip of ei. Waar je ook voor kiest, elk gerecht is bereid met aandacht voor mens, dier en omgeving. De horecagelegenheid werkt vooral met duurzame ingrediënten en de gerechten worden vers in de keuken bereid. Eggs&Co, is te vinden grenzend aan het treinstation en dagelijks geopend van 06.00 uur tot 23.00 uur.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: